aeroengine Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2012 Σε αρκετους καλους servers του promod στο Call of Duty 4 επαιρνα το εξης ban:avg PunkBuster kicked player ''avg'' for 5 minutes by Game-Violations.org [Admin Decision]Αφου αγορασα νεο key code πεπεισμενος οτι το προβλημα οφειλεται στο ταλαιπωρημενο μου key...ΠΑΛΙ ακριβως τα ιδια...*To Punkbuster ειναι Updated.*Μην ακουσω οτι cheaταρα.Οποιαδηποτε βοηθεια-εμπειρια-βασανο ευπροσδεκτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 10, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Μηπως εχεις περασει κανα CFG περιεργο?-το παω πολυ μακρια αφου ειναι λιγο δυσκολο/αδυνατον να ειναι εξαιτιας αυτου αλλα ποτε δεν ξερεις...- Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Ιανουάριος 10, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 με το ιδιο cfg φιλος μου μπαινει στους servers που δεν μπορω εγω χωρις κανενα προβλημα...γιατι σε μενα να εχει κολλημα? εχω σπασει το κεφαλι μου τι μπορει να φταιει...μεχρι και nickname αλλαξα χαχα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 10, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Δοκιμασε ΧΩΡΙΣ το CFG και πες αποτελεσματα-αν σε αφηνει εννοω να παιζεις κανονικα- Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Ιανουάριος 10, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Μήπως έχεις κάνει oc το pc σου; Εμένα μου έκανε κάτι κουλά και έφταιγαν οι ram . Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Ιανουάριος 10, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 @Neph Δοκιμασμενο.ΠΑΛΙ τα ιδια...:wall: [MENTION=13096]msdx[/MENTION] τι λες ανθρωπεε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 10, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Moνο σε servers Που τρεχουν PROMOD σε πεταει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Ιανουάριος 10, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 @Neph Δοκιμασμενο.ΠΑΛΙ τα ιδια...:wall: @msdx τι λες ανθρωπεε? Πριν λίγο καιρό έκανα bios update και χάθηκαν οι ρυθμίσεις που είχα βάλει .Για να μην τα πολυλογώ είχε τις ram σε 7 με το που τις ξανά ρύθμισα όλα οκ με το pb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Ιανουάριος 10, 2012 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 @ΝεφΔεν με νοιαζει αν δεν με πεταει στους αλλους γιατι εγω θελω να παιξω μονο promod.[MENTION=13096]msdx[/MENTION]Κατι αλλο θα ητανε και με το bios update εφτιαξε κατα λαθος.Απο που και ως που οι ραμ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 10, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Eχει σημασια αν σε πεταει ΜΟΝΟ στους promod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Ιανουάριος 10, 2012 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Υπαρχουν και καποιοι promod που με αφηνει να μπω.Μεχρι στιγμης σε μη promod σερβερ δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Ιανουάριος 10, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Εχεις κανει level rank hack-εννοωντας να παιζεις σε server για να ανεβεις γρηγορα level?Tρεχεις κανα xFire ταυτοχρονα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Ιανουάριος 10, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
msdx Ιανουάριος 10, 2012 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 @ΝεφΔεν με νοιαζει αν δεν με πεταει στους αλλους γιατι εγω θελω να παιξω μονο promod.@msdxΚατι αλλο θα ητανε και με το bios update εφτιαξε κατα λαθος.Απο που και ως που οι ραμ?Δεν το εξήγησα σωστά έχασε τις ρυθμίσεις που είχα βάλει για τα 4ghz . Τις ξανά έβαλα αλλά δεν κοίταξα τις ραμ που τις είχε γυρίσει σε 7 ενώ θελαν 8 για να παίξουν σωστά . Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Ιανουάριος 10, 2012 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Εμενα ομως ειναι ολα default οποτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
calcoutis Ιανουάριος 10, 2012 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Δεν μου έχει τύχει κάτι αντίστοιχο αλλά με μία πρόχειρη αναζήτηση φαίνεται ότι δεν μπορείς να μπείς σε Servers που κάνουν stream στο game violations. Ενώ στους υπόλοιπους είσαι εντάξει. Ρωτώντας τους θα σου πουν ακριβώς τον λόγο για τον οποίο τρως τα ban αυτά. Π.χ.help ban problem - CoD4 Help - Game-ViolationsBan appeals - Frequently Asked Questions - Game-ViolationsΑφού αγόρασες και νέο cd-key (από έμπιστο σαιτ φαντάζομαι) και δεν το έχεις δανείσει πουθενά τότε το πρόβλημα ίσως να είναι κάποιο memory-editing-software το οποίο έχεις στο pc όπως αναφέρεται και στο2ο Link η καθόλου απίθανο να έχει κάποια σχέση με το cfg σου.VIOLATION (CVAR):We will not process your appeal if you have used a downloaded cfg that contained cheat cvars.It is your responsibility to check what is in configs before using them.Appeals for cheat CVARS will be rejected by default.Δοκίμασες να κάνεις απεγκατάσταση και εγκατάσταση ξανα του CoD αφου πήρες το νέοCd-key?Ολά τα παραπάνω στα λέω με μια επιφύλαξη γιατί δεν έχω ούτε προσωπική εμπειρία ούτε είμαι ειδήμων στο θέμα αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Ιανουάριος 18, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2012 Τελικα για το feedback να γραψω οτι μου πουλησαν χρησιμοποιημενο key και γι αυτο δεν εμπαινε.Μετα απο email ''συμπαθειας'' προς την εν λογω ιστοσελιδα,μου εδωσαν νεο key και οπως ηταν φυσικο μπαινει κανονικα παντου!Να ειναι καλα ο φιλος μου που μου ειπε να το κοιταξω γιατι εγω τους ειχα και για πολυ τιμιους... Ποσταρω και το site: cjs-cdkeys Link to comment Share on other sites More sharing options...
GATHUNTER Ιανουάριος 19, 2012 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2012 ΟΚ τωρα μπαινεις αλλα γιατι το παλιο σου key δε μπαινει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.