argy1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2012 Ενας φιλος μετα απο ανακαινηση στο σπιτι του πηγε να βαλει το pc ξανα στην πριζα και καταλαθος (?) το γυρισε στα 110 απο 230! Ακουσε ενα δυνατο τσαφ και ειδε μια λαμψη απο πισω.Φυσικα το pc οχι μονο δεν λειτουργουσε αλλα δεν αναβε ουτε λαμπακι και δεν γυρνουσαν ανεμηστηρες.Το αντικαταστησαμε με ενα ιδιο καινουριο και ολα κομπλε.Το τροφοδοτικο ειναι της deer 435w και το κρατησα για να το ανοιξω απο περιεργια.Το ανοιγω λοιπον και δεν φαινεται μεσα το παραμικρο.Ουτε μαυριλα ουτε καμμενο,τιποτα.Μπορει να υποθεσει καποιος που κατεχει το θεμα τι να επαθε και αν επιδιορθωνεται?Υ.Γ. Μην μου πειτε οτι δεν αξιζει και να το πεταξω γιατι αυτο το ξερω και εγω,το θεμα ειναι οτι θελω να ασχοληθω και να μαθω τι συνεβη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Ιανουάριος 9, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 εγω θα σου συνιστουσα αν δεν εισαι λιγο ειδικος και δεν πιανουν τα χερια σου ακομα και αν το φτιαξεις να μην το ρισκαρεις να το βαλεις σε pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιανουάριος 9, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Υπαρχει μια ασφάλεια στο κύκλωμα του τροφοδοτικού από οσο θυμάμαι. Αλλαγή αυτής και ίσως δουλέψει. Κόστος αυτής μερικά cents από οποιοδήποτε μαγαζί πουλάει ηλεκτρονικά. Αν έχει καεί οτιδήποτε άλλο απλά δεν αξίξει τον κόπο η προσπάθεια, ούτε το ρίσκο για το υλικό που θα πάρει ρεύμα ... γρήγορα αναζητηση εικόνας από google γιατί μια εικόνα - χιλιες λέξεις ... Υ.Γ. Η δικιά σου λογικά θα είναι κατάμαυρη στο τζαμάκι που έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenz0 Ιανουάριος 9, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Υπαρχει μια ασφάλεια στο κύκλωμα του τροφοδοτικού από οσο θυμάμαι. Αλλαγή αυτής και ίσως δουλέψει. Κόστος αυτής μερικά cents από οποιοδήποτε μαγαζί πουλάει ηλεκτρονικά.Αν έχει καεί οτιδήποτε άλλο απλά δεν αξίξει τον κόπο η προσπάθεια, ούτε το ρίσκο για το υλικό που θα πάρει ρεύμα ... γρήγορα αναζητηση εικόνας από google γιατί μια εικόνα - χιλιες λέξεις ... αν εχει ασφαλεια ειναι τυχερος Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιανουάριος 9, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Εχει ασφαλεια και μου φανηκε λιγο περιεργη, φαινεται σαν εχει μεσα χωμα.. λετε να ειναι αυτο?Αυριο θα μπορεσω να ανεβασω και φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Ιανουάριος 9, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 ασφάλεια και πιθανόν να θέλει και κολλητήρι, μια φορά είχε καεί στο δικό μου και μου λέει ο τυπάς να παρω καινουργιο, γιατί η ασφάλεια ήταν πάνω στην πλακέτα και δεν έπαιρνε ευθύνη και μλκς.. Το πήγα στο εργαστήριο της σχολης μπομπα! ακόμα δουλεύειΔεν βρωμάει τίποτα ε? ούτε οι πυκνωτές που σκάνε εύκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιανουάριος 9, 2012 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Δεν μυριζει τιποτα και οι πυκνωτες δεν ειναι φουσκωμενοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιανουάριος 9, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Για ασφάλει θα σου έλεγα και εγώ να κοιτάξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GATHUNTER Ιανουάριος 9, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Εχει ασφαλεια και μου φανηκε λιγο περιεργη, φαινεται σαν εχει μεσα χωμα.. λετε να ειναι αυτο?Αυριο θα μπορεσω να ανεβασω και φωτο.Χωμα ? Μηπως ειναι βραδιας. Πανω στις μεταλικες ακρες τις γυαλινης ασφαλειας λεει ποσα αμπερ ειναι π.χ. 10ΑΠαρε απο ενα εργαστηρι ηλεκτρονικον μια ιδια και εισαι κομπλε εαν ειναι αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιανουάριος 10, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Οριστε και οι φωτογραφιες ImageShack� - Online Photo and Video HostingImageShack� - Online Photo and Video HostingImageShack� - Online Photo and Video HostingΣυγνωμη αν σας στραβωσα με τις φωτογραφιες αλλα μονο απο το κινητο μπορω να βγαλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberdyne Ιανουάριος 10, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Λογικά ο [MENTION=403]crmaris[/MENTION] θα μπορει να σου απαντήσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 10, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Το μονο σιγουρο ειναι οτι θελεις αλλαγμα στην ασφαλεια, αν ειναι η κλασικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιανουάριος 10, 2012 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Η ασφαλεια επισης να πω οτι ειναι F6.3A Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιανουάριος 10, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Λοιπον πεταχτηκα μεχρι την καλλιθεα και πηρα κολητηρι, κοληση, ασφαλειες και ασφαλειοθηκη κολητη ωστε την επομενη φορα (αν υπαρξει) να αλλαζει κουμπωτα η ασφαλεια.Το μονο κακο ειναι οτι δεν βρηκα ασφαλεια 6,3 και πηρα 6αρες.Θα εχει προβλημα λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exploi7ed Ιανουάριος 10, 2012 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Λοιπον πεταχτηκα μεχρι την καλλιθεα και πηρα κολητηρι, κοληση, ασφαλειες και ασφαλειοθηκη κολητη ωστε την επομενη φορα (αν υπαρξει) να αλλαζει κουμπωτα η ασφαλεια.Το μονο κακο ειναι οτι δεν βρηκα ασφαλεια 6,3 και πηρα 6αρες.Θα εχει προβλημα λετε? Λογικά θα την κάψει αμέσως, έπρεπε να πάρεις 8/άρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 10, 2012 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 αμεσως?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιανουάριος 10, 2012 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Κολησα την ασφαλειοθηκη και παω να βρω 8αρες..Αμα βρω την κουμπωνω και δοκιμαζω? (ενοειται οτι θα κανω τον σταυρο μου πρωτα..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exploi7ed Ιανουάριος 10, 2012 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 αμεσως?? Αμέσως, μόλις ζητήσει ρεύμα από το τροφοδοτικό.Και αυτό γιατί οι απλές ασφάλειες του εμπορίου αντέχουν σε λιγότερη τάση από τις ενισχυμένες με άμμο, όπως η συγκεκριμένη.Τεσπα μπορεί και να κάνω λάθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exploi7ed Ιανουάριος 10, 2012 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Κολησα την ασφαλειοθηκη και παω να βρω 8αρες..Αμα βρω την κουμπωνω και δοκιμαζω? (ενοειται οτι θα κανω τον σταυρο μου πρωτα..) Ναι, άφοβα ότι και να πάρεις στα 8 αμπέρ Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιανουάριος 10, 2012 Author #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2012 Βρηκα μια 7αρα και μια 10αρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.