Jump to content

Αγορα ναι ... αλλα απο που ;

thanasis2012

Recommended Posts

Τελικα το πηρα αποφαση παρα καποιες επιφυλαξεις που ειχα να ανανεωσω το συστημα μου σε 1155 socket.

Καινουργια μητρικη επεξεργαστης κουτι μνημες ssd καρτα γραφικων.

Παντα οταν το κανω αυτο επειλεγω ολα τα κοματια ενα ενα και μετα βρισκω απο θα παραγγειλη το καθενα και αφου τα παρω στηνω το συστημα.

Αναγκαστικα θα κανω αγορες απο διαφορα καταστηματα.επειδη δεν μπορει ενα καταστημα να εχει τις μαρκες η τα μοντελα σε αυτα που θελω.

Κατα πρωτον σε μια συζητηση που ειχα με τον αδερφο μου ο οποιος ψωνιζε σε ενα απο το ποιο γνωστο καταστηματα του χωρου για το ιντερνετ καφε που ειχε συμφωνησαμε οτι ποιο καλα ειναι η αγορα μεσω ιντερνετ για τον παρακατω λογο.

Στελνουν απο την αποθηκη της εταιριας ( συνηθως ) και ετσι δεν εχει φτασει το προιον στο καταστημα και μαζι στα χερια των πιτσιρικαδων που δουλευουν εκει να το ανοιξουν να το δοκιμασουν να του βγαλουν και λιγο τα ματια και μετα να το κλεισουν στο κουτι να το πουλησουν στον ανυποψιαστο πελατη που μετα θα αναρωτιετε πως καινουργιο πραγμα του κουτιου του παρουσιασε προβλημα.

Μητρικη και επεξεργαστη ομως εχω επιλεξει να παρω λογω διαθεσιμοτητας απο το get it now.

Θα ηθελα την γνωμη σας για το συγκεκριμενο εαν εχετε ψωνισει απο εκει για το δικο σας συστημα και εαν ηταν ολα οκ η εαν ειχατε καποιο προβλημα.

Οταν λεω προβλημα εννοω εαν πχ ειδατε οτι η mobo η καποιο αλλο εξαρτημα του υπολογιστη δεν ηταν σφραγισμενο το κουτι η με ναιλον που σημαινει οτι καποιος ισως το ειχε ανοιξει και το ξαναβαλε στο κουτι ειτε οτι ισως ηταν προβληματικη παρτιδα του προιοντος η κατι τετια.

Αυριο το πρωι θα προχωρησω σε παραγγελιες οποτε θα με εξυπηρετουσε εαν απαντουσατε το συντομοτερο .... ευχαριστω.

Υπάρχει και εγγύηση. Αλλά ρε φιλαράκι μην είσαι τόσο καχύποπτος γιατί αν πας με αυτό το σκεπτικό .... καλύτερα κάτσε στα αυγά σου. Ωστόσο 2 φορές που έχω πάρει από το συγκεκριμένο μαγαζί όλα σφραγισμένα και κομπλέ.

εγώ ραμ είχα πάρει από εκεί..μια χαρά είναι φτου φτου.. Σφραγισμένες είχαν έρθει κυριλέ..Ψάξε για retail συσκευασία, που είναι πιο ακριβό αλλά και στο κουτί του σφραγισμένο κλπ, και όχι bulk που είναι τυλιγμένη το πολύ σε φυσαλίδα. Επίσης σε αυτά τα μαγαζιά τουλ στην περιφέρεια είναι ένας δύο υπάλληλοι και εξυπηρετούν πολλές παραγγελίες οπότε λίγο χλωμό να τα ανοίγουν και να τους βγάζουν τα μάτια. Αμα είναι Pick up point σιγα μην τα ανοίγουν.

Τώρα για σφάλμα του κουτιού το λένε DOA (Dead On Arrival) και καμιά φορά συμβαίνει αλλά είσαι καλυμμένος για 7 μερούλες

Εγω προτεινω το παρακατω καταστημα. Ολα σφραγισμενα με τα ειδικα αυτοκολλητα ασφαλειας, δωρεαν μεταφορικά και εφτασαν σπιτι μου σε 2 μερες παρολο που μενω τερμα Β. Ελλαδα κ αυτοι ειναι απο Κρητη.

Ηλεκτρονικό Κατάστημα Ψηφιακής Τεχνολογίας,

Digital Master - Πληροφορίες καταστήματος | Skroutz.gr

.

Εκανα παραγγελια μητρικη και επεξεργαστη απο το getitnow.

Κουτι μνημη καρτα γραφικων ssd ψυκτρα της cpu μαλλον απο το digital master που ειναι στα Χανια και το προτεινε ο nick μιας και ειμαι και εγω κρητη αλλα νομο Λασιθιου.

Προσθεσα στην λιστα και ενα dvd recorder και ενα τροφοδοτικο για καποιον συγγενη.

Εξαρτατε ομως και απο εαν και ποσα θελει για μεταφορικα.

Λεω μεταφορικα γιατι πρεπει να πληρωσω για καποιους λογους αντικαταβολη και σε αυτη την περιπτωση χρεωνει μεταφορικα.

Πεσμου μονο nick εαν στις παραγγελιας παραλαμβανες και αποδειξεις γιατι καποιος εκανε παραπονα οτι δεν ειχε αποδειξη κατι τετιο.

Η αποδειξη ειναι και εγγυηση και θελω να αναγραφει καθε προιον αναλυτικα.

Δινει αποδειξεις δεν θα εχεις προβλημα. Εγω ζητησα τιμολογιο για το μαγαζι μου.

Ειναι τζάμι το μαγαζι μην ανησυχεις για τπτ. Διαβασε στο σκρουτζ τις κριτικές των αγοραστων.

Αν τυχει κ σου αργησουν κανα ανταλλακτικο, δεν πειραζει τυχαινουν αυτα με τους προμηθευτες. Εγω περιμενα λιγο παραπανω κ πηρα εναν intel i5 20€ φθηνότερα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.