Jump to content

[ MSIDIA Edition ]

EvgaFTW

Recommended Posts

• 2 weeks later...

[MENTION=10016]Evan[/MENTION] Φίλε μου δυστυχώς είμαι πολύ σκράπας στο βάψιμο οπότε αναγκάστηκα να τα δώσω για βάψιμο σε κάποιον επαγγελματία. Για την ακρίβεια τα πήγα στον Γιώργο ( Κοπρίτη ) και εκείνος ανέλαβε τα υπόλοιπα.. για πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις τον Γιώργο.

[MENTION=20242]nezoski[/MENTION] Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!

• 4 weeks later...

Ένα μικρό Update, το Project σιγά σιγά ολοκληρώνεται! Stay Tunned!

Το υγρό το πήρα στα χέρια μου σήμερα.. πραγματικά είναι τόσο όμορφο που σε κάνει να θέλεις να το πιεις!

dsc01964ba.jpg

Δεματάκι από Ek, από την μία σκέφτηκα κοίτα πόσο γρήγορα ήρθε το δέμα.. και από την άλλη με το που το άνοιξα αντί για φυσαλίδα είχαν βάλει εφημερίδες..!

dsc01955dz.jpg

Το Block για την μητρική..!

dsc01939b.jpg

Σου δίνουν μαζί με το block τα πάντα.. μέχρι και δεύτερα o-rings για τα block!

dsc01941fg.jpg

Η μητρική γυμνή :o

dsc01930gp.jpg

Το block μπήκε επάνω και δείχνει πολύ όμορφο!

dsc01977yo.jpg

Διάφανο Link από το ένα κομμάτι του block στο άλλο.. έτσι για το εφε!

dsc01981bn.jpg

More Nudity! Και οι VGA γυμνές.. περιμένουν τα block τους και αυτές..

dsc01932yn.jpg

dsc01992bo.jpg

Τώρα που το πρόσεξα...

Το ξέρεις φαντάζομαι ότι το υγρό που πήρες για την υδρόψυξη δεν είναι επιδόσεων ,έτσι? είναι καθαρά φιγουρατζίδικο και μπορεί να δεις διαφορές 6-8 βαθμούς πάνω, σε σχέση με το Pure από Mayhem's πχ. Όπως λέει και στο φορουμ τους "it's the modders liquid".

Τώρα που το πρόσεξα...

Το ξέρεις φαντάζομαι ότι το υγρό που πήρες για την υδρόψυξη δεν είναι επιδόσεων ,έτσι? είναι καθαρά φιγουρατζίδικο και μπορεί να δεις διαφορές 6-8 βαθμούς πάνω, σε σχέση με το Pure από Mayhem's πχ. Όπως λέει και στο φορουμ τους "it's the modders liquid".

Καποιο συγκριτικο ? η καπου να το διχνει αυτο ?

Καλησπέρα και πάλι,

Φίλε Darkfighter μήπως μπερδεύεις το Pastel με το Aurora? Το Aurora όντως έχει διάφορα προβλήματα, δεν είναι υγρό επιδόσεων, αναφέρει η Mayhems ότι δεν πρέπει να μένει μέσα στο κύκλωμα περισσότερο από κάποιο χρονικό διάστημα Α το οποίο δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο είναι.. Για την σειρά Pastel δεν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο, δεν έχω διαβάσει πουθενά για αυτές τις διαφορές των 6-8 βαθμών που αναφέρεις..! Το έχεις διαβάσει κάπου αυτό που λες?

Φιλικά Γιάννης

Δεν νομίζω ότι έχει κάποιον περιορισμό στην απόδοση, ούτε είναι παχύρευστο, απλά επειδή δεν είναι διαφανές σου δίνει την εντύπωση ότι είναι πιο παχύρευστο σε σχέση με τα κοινά υγρά! FYI η πυκνότητα του είναι σαν αυτήν του νερού, δεν είναι δηλαδή πιο δύσκολο για την αντλία να το αντλήσει, είναι το ίδιο πράγμα!

Πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα γούστου!

Φιλικά Γιάννης ( είμαστε και συνονόματοι )

Έχεις δίκιο [MENTION=22545]Pinwmpires[/MENTION] , ίσως το αδιαφανές χρώμα μου δίνει αυτή την παχύρρευστη αίσθηση. Κάνε αν είναι κανένα review του υγρού σε σχέση με τις θερμοκρασίες και την απόδοσή του όταν στήσεις το w/c...

Φιλικά ο συνονόματος σου :p

[MENTION=3208]zomg[/MENTION] Έχω δει Project ( δεν θυμάμαι σε ποιο forum/site ) με θέμα την μπύρα και ο τύπος είχε όλα τα χρώματα (sleeving, υγρό, βάψιμο του case κτλπ ) σχετικά με την μπύρα. Ακόμα και το υγρό ήταν σαν μπύρα! Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να φτιάξω ένα case με θέμα την μπύρα αλλά δεν νομίζω ότι είναι εφικτό να βάλω μπύρα αντί για υγρό υδρόψυξης :no::no:

[MENTION=10245]darkfighter[/MENTION] Όταν με το καλό τελειώσω θα αναρτήσω τα συμπεράσματα σχετικά με τα της υδρόψυξης! Και το υγρό θέλω να δω τι κάνει αλλά και τα ψυγεία! Δεν έχω δει σε κανένα Ελληνικό Project αυτά τα ψυγεία και θέλω να δω πως αποδίδουν!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.