pantelos Φεβρουάριος 5, 2012 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 ουτε καν ρε! τ@υλα ειναι gj mah friend Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvgaFTW Φεβρουάριος 5, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2012 Ίσως να είμαι λίγο υπερβολικός..! Δεν ξέρω... Χαίρομαι που σου αρέσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvgaFTW Φεβρουάριος 16, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 Άλλο ένα μικρό update, πήρα τα βαμμένα πλαστικά από τον Γιώργο, το αποτέλεσμα πολύ όμορφο και το χρώμα είναι ακριβώς αυτό που είχα στο μυαλό μου! Μερικές φωτογραφίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Φεβρουάριος 16, 2012 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 Τελειοοοο!! Θελω info για το πως εγινε η βαφη γιατι εχω κατι παρομοιο στο νου μου αλλα σε ασπρο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nezoski Φεβρουάριος 16, 2012 #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 εχω ενα καλο προαισθημα οτι το project θα βγει πολυ μαχιμο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvgaFTW Φεβρουάριος 16, 2012 Author #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2012 [MENTION=10016]Evan[/MENTION] Φίλε μου δυστυχώς είμαι πολύ σκράπας στο βάψιμο οπότε αναγκάστηκα να τα δώσω για βάψιμο σε κάποιον επαγγελματία. Για την ακρίβεια τα πήγα στον Γιώργο ( Κοπρίτη ) και εκείνος ανέλαβε τα υπόλοιπα.. για πληροφορίες μπορείς να ρωτήσεις τον Γιώργο.[MENTION=20242]nezoski[/MENTION] Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvgaFTW Μάρτιος 16, 2012 Author #27 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2012 Ένα μικρό Update, το Project σιγά σιγά ολοκληρώνεται! Stay Tunned! Το υγρό το πήρα στα χέρια μου σήμερα.. πραγματικά είναι τόσο όμορφο που σε κάνει να θέλεις να το πιεις! Δεματάκι από Ek, από την μία σκέφτηκα κοίτα πόσο γρήγορα ήρθε το δέμα.. και από την άλλη με το που το άνοιξα αντί για φυσαλίδα είχαν βάλει εφημερίδες..! Το Block για την μητρική..! Σου δίνουν μαζί με το block τα πάντα.. μέχρι και δεύτερα o-rings για τα block! Η μητρική γυμνή Το block μπήκε επάνω και δείχνει πολύ όμορφο! Διάφανο Link από το ένα κομμάτι του block στο άλλο.. έτσι για το εφε! More Nudity! Και οι VGA γυμνές.. περιμένουν τα block τους και αυτές.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkfighter Μάρτιος 16, 2012 #28 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2012 :drool::drool::drool::drool::drool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc1355 Μάρτιος 16, 2012 #29 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2012 Πολύ ωραία πράγματα! Καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 19, 2012 #30 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2012 Γιαννη ετοιμα επιτελους και τα logos! (1mm alu base plate & 0.6mm inox lettering) Hope you like it και σ'ευχαριστω για την υπομονη σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvgaFTW Μάρτιος 19, 2012 Author #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2012 Γιώργο πολύ ωραίο το αποτέλεσμα! Από όσο είδα έχεις ετοιμάσει το ένα.. το άλλο άστο κομμάτια.. θα έρθω από εκεί να σου πω τι θα το κάνουμε..!Σε ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkfighter Μάρτιος 20, 2012 #32 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 Τώρα που το πρόσεξα...Το ξέρεις φαντάζομαι ότι το υγρό που πήρες για την υδρόψυξη δεν είναι επιδόσεων ,έτσι? είναι καθαρά φιγουρατζίδικο και μπορεί να δεις διαφορές 6-8 βαθμούς πάνω, σε σχέση με το Pure από Mayhem's πχ. Όπως λέει και στο φορουμ τους "it's the modders liquid". Link to comment Share on other sites More sharing options...
evolution Μάρτιος 20, 2012 #33 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 Τώρα που το πρόσεξα...Το ξέρεις φαντάζομαι ότι το υγρό που πήρες για την υδρόψυξη δεν είναι επιδόσεων ,έτσι? είναι καθαρά φιγουρατζίδικο και μπορεί να δεις διαφορές 6-8 βαθμούς πάνω, σε σχέση με το Pure από Mayhem's πχ. Όπως λέει και στο φορουμ τους "it's the modders liquid".Καποιο συγκριτικο ? η καπου να το διχνει αυτο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvgaFTW Μάρτιος 20, 2012 Author #34 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 Καλησπέρα και πάλι, Φίλε Darkfighter μήπως μπερδεύεις το Pastel με το Aurora? Το Aurora όντως έχει διάφορα προβλήματα, δεν είναι υγρό επιδόσεων, αναφέρει η Mayhems ότι δεν πρέπει να μένει μέσα στο κύκλωμα περισσότερο από κάποιο χρονικό διάστημα Α το οποίο δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο είναι.. Για την σειρά Pastel δεν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο, δεν έχω διαβάσει πουθενά για αυτές τις διαφορές των 6-8 βαθμών που αναφέρεις..! Το έχεις διαβάσει κάπου αυτό που λες?Φιλικά Γιάννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkfighter Μάρτιος 20, 2012 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 Φίλε Γίαννη, Έχεις δίκιο τα μπέρδεψα :hang3: Αν και δεν θα εβαζα παστελ για ψυκτικο απόδοσης, όπως και να έχει... Άποψή μου πάντα Φιλικά Γιάννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvgaFTW Μάρτιος 20, 2012 Author #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 Δεν νομίζω ότι έχει κάποιον περιορισμό στην απόδοση, ούτε είναι παχύρευστο, απλά επειδή δεν είναι διαφανές σου δίνει την εντύπωση ότι είναι πιο παχύρευστο σε σχέση με τα κοινά υγρά! FYI η πυκνότητα του είναι σαν αυτήν του νερού, δεν είναι δηλαδή πιο δύσκολο για την αντλία να το αντλήσει, είναι το ίδιο πράγμα!Πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα γούστου!Φιλικά Γιάννης ( είμαστε και συνονόματοι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zomg Μάρτιος 20, 2012 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 Το υγρό το πήρα στα χέρια μου σήμερα.. πραγματικά είναι τόσο όμορφο που σε κάνει να θέλεις να το πιεις! Με τέτχοιο nick, μπύρα έπρεπε να βάλεις μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkfighter Μάρτιος 20, 2012 #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 20, 2012 Έχεις δίκιο [MENTION=22545]Pinwmpires[/MENTION] , ίσως το αδιαφανές χρώμα μου δίνει αυτή την παχύρρευστη αίσθηση. Κάνε αν είναι κανένα review του υγρού σε σχέση με τις θερμοκρασίες και την απόδοσή του όταν στήσεις το w/c... Φιλικά ο συνονόματος σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvgaFTW Μάρτιος 21, 2012 Author #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2012 [MENTION=3208]zomg[/MENTION] Έχω δει Project ( δεν θυμάμαι σε ποιο forum/site ) με θέμα την μπύρα και ο τύπος είχε όλα τα χρώματα (sleeving, υγρό, βάψιμο του case κτλπ ) σχετικά με την μπύρα. Ακόμα και το υγρό ήταν σαν μπύρα! Το έχω σκεφτεί πολλές φορές να φτιάξω ένα case με θέμα την μπύρα αλλά δεν νομίζω ότι είναι εφικτό να βάλω μπύρα αντί για υγρό υδρόψυξης :no::no:[MENTION=10245]darkfighter[/MENTION] Όταν με το καλό τελειώσω θα αναρτήσω τα συμπεράσματα σχετικά με τα της υδρόψυξης! Και το υγρό θέλω να δω τι κάνει αλλά και τα ψυγεία! Δεν έχω δει σε κανένα Ελληνικό Project αυτά τα ψυγεία και θέλω να δω πως αποδίδουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.