carl Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2012 γεια σας παιδιά εχω ενα προβλημα με το αλλο μου το notebook δεν μπορω να συνδεθω στο internet καθολου ειτε με καλωδιο ειτε χωρις αυτο το ειχα παθει απο τοτε που εχασα ενα προγραμμα atheros και δεν μου βγαζει το παραθυρο στο οποιο να μου δειχνει της ασυρματες συνδεσεις που υπαρχουν ακομα και απο μισο μετρο απο το ρουτερ. βοηθεια παιδια !!!!
MOS Ιανουάριος 9, 2012 #2 Ιανουάριος 9, 2012 Ε το πρόγραμμα οδήγησης πρέπει να περάσεις, ποιο μοντέλο έχεις και τι λειτουργικό ?
carl Ιανουάριος 9, 2012 Author #3 Ιανουάριος 9, 2012 το notebook ειναι asus και ειναι το EeePC 1101HA
carl Ιανουάριος 9, 2012 Author #4 Ιανουάριος 9, 2012 τι πρεπει να κανω για να μπορεσω να συνδεθω ασυρματα ή με καλωδιο?βοηθεια!!!
patirgerasimos Ιανουάριος 9, 2012 #5 Ιανουάριος 9, 2012 να κάνεις το σταυρό σου και να προσευχηθείς να κατέβει στο λαπτοπ το σωστό driver...Let me google that for youτο 3ο link (από το site της asus) should do the trick
carl Ιανουάριος 10, 2012 Author #6 Ιανουάριος 10, 2012 φιλε τελικα αυτο δεν κανει τιποτα το προγραμμα δεν αναγνωριζει ουτε το καλωδιο του ρουτερ οταν το συνδεω.τι προβλημα εχει?
Guest Ιανουάριος 10, 2012 #7 Ιανουάριος 10, 2012 γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος και τι πάει να πει έχασες το πρόγραμμα?δεν είναι βίδα να την χάσεις, το απεγκατέστησες θες να πειςη κάρτα αναγνωρίζετε από το λειτουργικό σου?αν όχι google -μοντέλο του laptop lan drivers και επιλέγεις και λειτουργικό και downloadκαι μετά το ίδιο με τα wireless για το ασύρματο
patirgerasimos Ιανουάριος 10, 2012 #8 Ιανουάριος 10, 2012 Πρόγραμμα είναι το word το skype κλπ. Το λογισμικό που συνοδεύει το hardware προκειμένου αυτό να δουλέψει το λέμε πρόγραμμα οδήγησης αλλιώς driver!!!!ποιο προγραμμα δεν κάνει τίποτα? πηγαινε εδώ παιδάκι μου ASUSTeK Computer Inc. -Support- Drivers and Download Eee PC 1101HA κατέβασε ότι έχει στο lan κάνε εγκατάσταση και μετά κανε restart. To ϊδιο κάνε για το wireless άμα δεν σου δουλεύει κάνε φορματ (που περνάει τα drivers από την αρχή) να ησυχάσεις
Guest Ιανουάριος 10, 2012 #9 Ιανουάριος 10, 2012 άμα δεν σου δουλεύει κάνε φορματ (που περνάει τα drivers από την αρχή) να ησυχάσεις ναι θα ησυχάσει μια και καλή αν πέρασε driver απλώς δεν πέρασε το σωστό chillax και format να κάνει πάλι θα πρέπει να περάσει τα driver οπότε πέρνα τα σωστά
patirgerasimos Ιανουάριος 10, 2012 #10 Ιανουάριος 10, 2012 και format να κάνει πάλι θα πρέπει να περάσει τα driver οπότε πέρνα τα σωστάστα Notebook που τα windows είναι περασμένα σε patition μπαίνουν και τα drivers μαζί με κάτι προγραμματα..εκτός και αν έχει κάνει μόντα και έχει βάλει άλλα μόνος του
Guest Ιανουάριος 10, 2012 #11 Ιανουάριος 10, 2012 στα Notebook που τα windows είναι περασμένα σε patition μπαίνουν και τα drivers μαζί με κάτι προγραμματα..εκτός και αν έχει κάνει μόντα και έχει βάλει άλλα μόνος του true υπάρχουν τα drivers και υπάρχει και partition ειδικό για restore αλλά τι είναι πιο απλό να κάνει? άσε εκεί να βάλει γτ αλλιώς πάει μέσω new York:P
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.