Jump to content

προβλημα!!!

carl

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

γεια σας παιδιά εχω ενα προβλημα με το αλλο μου το notebook δεν μπορω να συνδεθω στο internet καθολου ειτε με καλωδιο ειτε χωρις αυτο το ειχα παθει απο τοτε που εχασα ενα προγραμμα atheros και δεν μου βγαζει το παραθυρο στο οποιο να μου δειχνει της ασυρματες συνδεσεις που υπαρχουν ακομα και απο μισο μετρο απο το ρουτερ. :hm:

βοηθεια παιδια !!!!

Ε το πρόγραμμα οδήγησης πρέπει να περάσεις, ποιο μοντέλο έχεις και τι λειτουργικό ?

τι πρεπει να κανω για να μπορεσω να συνδεθω ασυρματα ή με καλωδιο?

βοηθεια!!!

φιλε τελικα αυτο δεν κανει τιποτα το προγραμμα δεν αναγνωριζει ουτε το καλωδιο του ρουτερ οταν το συνδεω.τι προβλημα εχει?

γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος και τι πάει να πει έχασες το πρόγραμμα?

δεν είναι βίδα να την χάσεις, το απεγκατέστησες θες να πεις

η κάρτα αναγνωρίζετε από το λειτουργικό σου?

αν όχι google -μοντέλο του laptop lan drivers και επιλέγεις και λειτουργικό και download

και μετά το ίδιο με τα wireless για το ασύρματο

Πρόγραμμα είναι το word το skype κλπ. Το λογισμικό που συνοδεύει το hardware προκειμένου αυτό να δουλέψει το λέμε πρόγραμμα οδήγησης αλλιώς driver!!!!

ποιο προγραμμα δεν κάνει τίποτα? πηγαινε εδώ παιδάκι μου ASUSTeK Computer Inc. -Support- Drivers and Download Eee PC 1101HA κατέβασε ότι έχει στο lan κάνε εγκατάσταση και μετά κανε restart. To ϊδιο κάνε για το wireless άμα δεν σου δουλεύει κάνε φορματ (που περνάει τα drivers από την αρχή) να ησυχάσεις

άμα δεν σου δουλεύει κάνε φορματ (που περνάει τα drivers από την αρχή) να ησυχάσεις

ναι θα ησυχάσει μια και καλή:p

αν πέρασε driver απλώς δεν πέρασε το σωστό chillax

και format να κάνει πάλι θα πρέπει να περάσει τα driver οπότε πέρνα τα σωστά

και format να κάνει πάλι θα πρέπει να περάσει τα driver οπότε πέρνα τα σωστά

στα Notebook που τα windows είναι περασμένα σε patition μπαίνουν και τα drivers μαζί με κάτι προγραμματα..εκτός και αν έχει κάνει μόντα και έχει βάλει άλλα μόνος του

στα Notebook που τα windows είναι περασμένα σε patition μπαίνουν και τα drivers μαζί με κάτι προγραμματα..εκτός και αν έχει κάνει μόντα και έχει βάλει άλλα μόνος του

true υπάρχουν τα drivers και υπάρχει και partition ειδικό για restore αλλά τι είναι πιο απλό να κάνει?:p

άσε εκεί να βάλει γτ αλλιώς πάει μέσω new York:P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.