Jump to content

Ψύχτρες στις μνήμες (the Voudas way)

voudas

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από BeetleJuice

οταν λεω ειδικο αισθητηρα δεν εννοω κανα σενσορα απο το harvard

εννοω οτι δεν ειναι τιποτα της πλακας του στυλ το θερμομετρο για τον πυρετο ή κανα πολυμετρο απο την λαικη με 5 ευρω

ειναι ενασ σενσορας σαν το κεφαλι της καρφιτσας ειδικος για πολυμετρα .η καμπυλη του γραφηματος του ειναι γνωστη στα πολυμετρα και χρησιμοποιειται κατα κορον γιατι δεν θελει στανταρισμα

λεγεται "K-type sensor" απλα ειναι κατι λιγο καλιτερο απο κατι θερμομετρα της πλακας

θελω να κανω μια πατεντα να τον συνδεω με ενα μανταλακι μικρο οπου θελω...

προτεινω κατι αισθητηρακια που ειναι σαν φιλμ ειδικα για cpu.

ο phil απο το φορουμ ξερει που τα πουλανε

ειναι σαν χαρτι πολυ λεπτα και τα στριμωχνεις οπου θες ,κατω απο ψυξτρες,cpu , ραμ

ελπιζω να δει το ποστ και να σου στειλει φωτο και που το πηρε ,ειναι 1cmx0,5 cm x 0,1 mm!!!

καταλαβα τη ενοουσες man ... θερμοζευγος τυπου k ειναι για πολυμετρα που αν τα βαλεις στην ενδειξη των Volt σου δειχνουν (volt στην ουσια) τα οποια ομως δειχνουν την θερμοκρασια ...απλα δεν μπορω να τα βρω σε 2-3 μαγαζια με ηλεκτρονικα που εχω ρωτησει και γι'αυτο σε ρωτησα.

αν εχεις info και γι'αυτα αλλα και και γι'αυτα που λες οτι εχει ο phil πες μου η εδω η με pm

thanks!

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

αρχηγε εγω το πηρα απο το "ΦΑΝΟΣ" στην πλατεια κανιγγος

ειναι ενα τελειωμενο μαγαζακι που φαινεται χαλια απεξω αλλα εχει τα παντα και καλα και φτηνα

επισης ραδιο κατουμα και ραδιο βενιερη εχουν τα παντα

τα λεπτουλια ομως που θα τα βρουμε? τυπου aerogate...

Αρχική απάντηση από BeetleJuice

αρχηγε εγω το πηρα απο το "ΦΑΝΟΣ" στην πλατεια κανιγγος

ειναι ενα τελειωμενο μαγαζακι που φαινεται χαλια απεξω αλλα εχει τα παντα και καλα και φτηνα

επισης ραδιο κατουμα και ραδιο βενιερη εχουν τα παντα

τα λεπτουλια ομως που θα τα βρουμε? τυπου aerogate...

το ξερω το μαγαζακι, ειναι στον πεζοδρομο της κανιγγος, εκει μονο βρηκα το ποτενσιομετρο του αλαξα στο Booster!

thanks ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.