BeetleJuice Μάρτιος 1, 2005 #61 Μάρτιος 1, 2005 α και κατι που θυμηθηκαεγω σιλικονη δεν θα εβαζα κατω απο τσιπ που ζεσταινεται και γυρω του υπαρχει θερμοαγωγιμη παστα που θερμαινεταιεχω δοκιμασει κολα στιγμης (οχι UHU και PRITT για τα χαρτια ,τιποτα του στυλ logo εννοω)γινεται ενα σωμα , αθανατομιλαμε για πειροελαχιστη ποσοτητα , μη και πας μετα και το βγαλεις και μθ μεινει το μισο τσιπ στο χερι!!!τοχω παθει ,πηγα να βγαλο ενα ψικτρακι απο σελερον και ειχε απο κατω ενα ασπρο πραμα σα τσιμεντο.μετα απο μια ωρα που δεν εβγαινε ουτε με κατσαβιδι το πεταξα στον τοιχο απο τα νευρα μου 18 φορες με ολη μου τι δυναμη ,στραβωσε η ψικτρα ,εκανε γουβα ο τοιχος , και τοκανα σμπαραλια...αν θελετε το πιστευτε , κοπηκε ο επεξεργαστης στη μεση και η ψικτρα στη μεση αλλα το καθε κομματι ηταν ακομα κολημενο (μισο cpu με μιση ψυκτρα :devil: :devil: ) (εχω φωτο)
fotme Μάρτιος 1, 2005 #62 Μάρτιος 1, 2005 Μια ερωτηση, στα τσιπαικια που εχουν το αυτοκολλητο επανω, βαζουμε και σε αυτα το μιγμα? Δεν παιζει μαζι με τα ψυχτρακια να φυγουν και τα αυτοκολλητα? Ποια θα ειναι η αναλογια σιλικονης /ceramique?
BeetleJuice Μάρτιος 1, 2005 #63 Μάρτιος 1, 2005 τι εννοεις να κολησεις το αυτοκολητο πανω στο τσιπακι , μετα πανω απο το αυτοκολητο μιγμα και μετα απο πανω την ψυκτρα?μπααααααααα χλωμοη μηπως λες να βαλεις πανω στο τσιπ το μιγμα και να κολησεις απο πανω το μιγμα με την ψυκτρακαι τα 2 λαθος ειναικοιτα αν το αυτοκολητο ειναι καλο κανει θαυμασια δουλειααν ειναι ταινια διπλης οψης για κιβωτια που στην πουλησαν για θερμοαγωγιμο αυτοκολητο τοτε θα τα κανει χειροτερα γιατι θα εγκλωβισει αερα και θερμοτητα ανμεσα στην ψυκτρ και στο τσιπαν ειναι το αυτοκολητο που εχουν μαζι τους στη συσκευασια τοτε ειναι σχετικα καλο αλλα εμπιστευομαι περισσοτερο το μιγμα ή την λυση κεραμικ με κολα στιγμηςτο εμπιστευομαι ομως ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΟΛΗΘΕΙ ΚΑΛΑαν εχεις αμφιβολιες οτι μπαζει αερας -εχει φυσαλιδες-δεν κολησε καλα-εβαλες λιγη ποσοτητα ή πολυ και αλλα τετοια ερωτιματικα ,ΤΟΤΕ ΒΑΛΕ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΟμην πας για το τελειο και το κανεις χειροτεροη αν θες να πειραματιστεις κανε δοκιμες και μετραγε τις θερμοκρασιες σε καθε περιπτωση , ετσι θα γινεις και "ειδικος" και μετα το ματι σου θα "κοβει"Ρε παιδια η τεχννικη του "sanding" εγκαταληφθηκε πλεον? (τριψιμο επιφανειας για λεπτινση του τοιχωματος και δημιουργια λειας επιφανειας)γιατι να μην εφαρμοζεται και σε μνημες:devil: :devil:
voudas Μάρτιος 1, 2005 Author #64 Μάρτιος 1, 2005 άλλο λέει μάλλον... εγώ κατάλαβα ότι εννοεί τα αυτοκόλλητα της μάρκας, με το σίριαλ νάμπερ κλπ... εγώ τα βγάζω...
BeetleJuice Μάρτιος 1, 2005 #65 Μάρτιος 1, 2005 φιλε βουδα ,δεν πηγε το μυαλο μου καθολου ισως να εχεις και δικιο εννοειται ομως οτι το αυτοκολητο θα το βγαζεις , ειναι δυνατον να κολησεις απο πανω του? εγω τα κραταω τα αυτοκλολητα σε αρχειοθηκη κολημενα πανω σε χαρτακια για να εχω και τα S/N , κωδικους κτλ.. μπορεις να εξκολησεις το αυτοκολητο και να το κολησεις σε χαρτακια αντικολητικα απο αυτα που ξεκολαμε απο πανω τους τις ετικετες και οποτε θες να το ξανακολησεις πανω του. παντως βουδας καλυψαμε και τις 2 εκδοχες
BeetleJuice Μάρτιος 1, 2005 #66 Μάρτιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από Voudas άλλο λέει μάλλον... εγώ κατάλαβα ότι εννοεί τα αυτοκόλλητα της μάρκας, με το σίριαλ νάμπερ κλπ... εγώ τα βγάζω... μονο τα βγαζεις? εσυ τα ξεγυμνωνεις ολα γι ανα πεσει αυθονο το "voudas stuff"
chroma Μάρτιος 1, 2005 #67 Μάρτιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuiceΡε παιδια η τεχννικη του "sanding" εγκαταληφθηκε πλεον? (τριψιμο επιφανειας για λεπτινση του τοιχωματος και δημιουργια λειας επιφανειας)γιατι να μην εφαρμοζεται και σε μνημες:devil: :devil: Στις μνήμες δε παίζουμε τόσο οριακά από άποψη θερμότητας ώστε να χρειάζεται, ασε που έχοντας σπάσει τσιπάκια μου φαίνεται δεν υπάρχει και πολύ υλικό μέχρι το die για να αφαιρεθεί.
BeetleJuice Μάρτιος 1, 2005 #68 Μάρτιος 1, 2005 chroma καιρο εχω να σε δω thnx για την συμβουλη ,εχεις δικιο ξερεις ποσο ειναι ασφαλες νουμερο θερμοκρασιας για τσιπ μνημης? 50 βαθμοι ας πουμε ειναι πολλοί ??? καλα βουδας και χρωμα τι φατσουλες ειναι αυτες μηπως απο overclocking το γυρισατε σε computer animation??? (acto , art & design) :p
esdee Μάρτιος 1, 2005 #69 Μάρτιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice chroma καιρο εχω να σε δω thnx για την συμβουλη ,εχεις δικιο ξερεις ποσο ειναι ασφαλες νουμερο θερμοκρασιας για τσιπ μνημης? 50 βαθμοι ας πουμε ειναι πολλοί ??? καλα βουδας και χρωμα τι φατσουλες ειναι αυτες μηπως απο overclocking το γυρισατε σε computer animation??? (acto , art & design) :p το θεμα ειναι ομως απο που και μετα τα υψηλα temps σου κοβουν σε overclocking πχ εγω με τον delta στα 6V χανω 2-3Mhz απο οτι στα 12V
BeetleJuice Μάρτιος 2, 2005 #70 Μάρτιος 2, 2005 thnx , δεν τοχα σκεφτειισως γιατι εχω τις τρεχω χαμηλα ακομα και δεν εχει φτασει στο σημειο η αυξηση της θερμοκρασιας να μου στερει επιδοσειςοταν θα τις σκισω μετα θα το εχω στο νου μου
esdee Μάρτιος 2, 2005 #71 Μάρτιος 2, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice thnx , δεν τοχα σκεφτει ισως γιατι εχω τις τρεχω χαμηλα ακομα και δεν εχει φτασει στο σημειο η αυξηση της θερμοκρασιας να μου στερει επιδοσεις οταν θα τις σκισω μετα θα το εχω στο νου μου
kender Μάρτιος 2, 2005 #72 Μάρτιος 2, 2005 Αυτά τα χάλκινα ραβδωτά ψυκτράκια που μπορώ να τα βρώ επειδή Αλεξανδρούπολη δε θα ξέρουν ότι υπάρχουν....??
.38-.45 Μάρτιος 3, 2005 #73 Μάρτιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice [Χθες, στις 00:21] ξερεις ποσο ειναι ασφαλες νουμερο θερμοκρασιας για τσιπ μνημης?50 βαθμοι ας πουμε ειναι πολλοί ??? μετά τους 30-32, στα ΒΗ5 που εχω δει, δεν την παλευουν και αρχιζουν να βγαζουν λαθη.
DMylonas Μάρτιος 3, 2005 #74 Μάρτιος 3, 2005 μετά τους 30-32, στα ΒΗ5 που εχω δει, δεν την παλευουν και αρχιζουν να βγαζουν λαθη. Τα ίδια μου κάνουνε και τα UTT (θα μου πεις winbond)... Όταν τους έβαλα έναν 8cm Delta με ανοιχτό καπάκι και ακουμπιτές τις ψύχτρες με 3.3v 2-2-2-5 φτάσανε error free memtest5 25loops στα 256MHz, όταν τους έβαλα έναν αθόρυβο 8cm (22cfm) στα 250MHz και μετά από 3loops αρχίζουνε τα σφάλματα....
.38-.45 Μάρτιος 3, 2005 #75 Μάρτιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από DMylonas [Σήμερα, στις 13:33] και ακουμπιτές τις ψύχτρες με 3.3v 2-2-2-5 για single sided μιλας;
BeetleJuice Μάρτιος 3, 2005 #76 Μάρτιος 3, 2005 τι λετε ρε παιδια σοβαρα?αυτο ειναι σοβαρο ζητημα γιατι εγω ποτε δεν εχω βαλει ψικτρες σε μνημεςαντε καναν ανεμιστηρα στην χειροτερηπρεπει να αναθεωρησω τον τροπο μετρησεων μουας πουμε σε εναν PIII που εχω σκισμενο οι μνημες ζεματανε,καμια φορα δεν πιανονται με το χερι (133mhz/3,3volt @165/3,7!!!:devil: )με το ψηφιακο πολυμετρο και ειδικο αισθητηρα γραφει 45 βαθμους max στο νεο μου πισι
esdee Μάρτιος 3, 2005 #77 Μάρτιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuiceμε το ψηφιακο πολυμετρο και ειδικο αισθητηρα γραφει 45 βαθμους max στο νεο μου πισι Γιατι τα ICs των μνημων δεν εχουν ψυχη ? για πες μας και λιγα παραπανω γι'αυτον το ειδικο αισθητηρα γιατι δεν τον βρησκω πουθενα !
BeetleJuice Μάρτιος 3, 2005 #78 Μάρτιος 3, 2005 οταν λεω ειδικο αισθητηρα δεν εννοω κανα σενσορα απο το harvardεννοω οτι δεν ειναι τιποτα της πλακας του στυλ το θερμομετρο για τον πυρετο ή κανα πολυμετρο απο την λαικη με 5 ευρωειναι ενασ σενσορας σαν το κεφαλι της καρφιτσας ειδικος για πολυμετρα .η καμπυλη του γραφηματος του ειναι γνωστη στα πολυμετρα και χρησιμοποιειται κατα κορον γιατι δεν θελει στανταρισμαλεγεται "K-type sensor" απλα ειναι κατι λιγο καλιτερο απο κατι θερμομετρα της πλακαςθελω να κανω μια πατεντα να τον συνδεω με ενα μανταλακι μικρο οπου θελω...προτεινω κατι αισθητηρακια που ειναι σαν φιλμ ειδικα για cpu.ο phil απο το φορουμ ξερει που τα πουλανεειναι σαν χαρτι πολυ λεπτα και τα στριμωχνεις οπου θες ,κατω απο ψυξτρες,cpu , ραμ ελπιζω να δει το ποστ και να σου στειλει φωτο και που το πηρε ,ειναι 1cmx0,5 cm x 0,1 mm!!!
fanisk Μάρτιος 3, 2005 #79 Μάρτιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuiceπροτεινω κατι αισθητηρακια που ειναι σαν φιλμ ειδικα για cpu.ο phil απο το φορουμ ξερει που τα πουλανεειναι σαν χαρτι πολυ λεπτα και τα στριμωχνεις οπου θες ,κατω απο ψυξτρες,cpu , ραμ ελπιζω να δει το ποστ και να σου στειλει φωτο και που το πηρε ,ειναι 1cmx0,5 cm x 0,1 mm!!! Αισθητηρες σε στυλ Aerogate, Gatewatch κλπ εεε??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.