YDinopoulos Σεπτέμβριος 21, 2004 #42 Σεπτέμβριος 21, 2004 Tεχνικά προβλήματα....... Aμεσως και εσυ....παλιόπαιδο :P:P
YDinopoulos Σεπτέμβριος 21, 2004 #43 Σεπτέμβριος 21, 2004 :OT:Και φυσικα αφου ποσταρε ο Τζιμ, το ακολουθο μυνημα εβγαζε ο Λαμπης.."Bandwidth Limit ExceededThe server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later. "......
blade_pan Οκτώβριος 22, 2004 #45 Οκτώβριος 22, 2004 Guys εκανα μιξη ασπρης σιλικονης και artic silver 5 και εβαλα τις ψυκτρες στην vga..... Επεσε η θερμοκρασια 7-10C,,,καλη φαση... Τσεκαρετε....
greekfragma Οκτώβριος 24, 2004 #47 Οκτώβριος 24, 2004 Αρχική απάντηση από DMylonas [22-07-2004 00:28] Ο καλύτερος είναι ο προτεινόμενος..... Δεν βάζει μόνο το μπουγιουρτί άσπρης κρέμας... Βάζεις και τα ψυχτράκια..... βαζεις και ενα τετοιο απο πανω και εισαι αρχοντας!!!!! επειδη βρηκα ενα πολυ ομορφο μπλιμπλικι ωστε να βελτιωσουμε κι αλλο την αποδοση των μνημων μας θα ηθελα να προσθεσω και γω κατι στην πατεντα του βουδα......... η αρχικη ιδεα ειναι αλλου λαμπιτη(εψαξα αλλα δεν βρηκα τη φωτο του) οπου κολλησε με λαμακι 2 4αρια ανεμισητρακια πανω ακριβως απο τις μνημες)........ αυτο που βρηκα.......κοστιζει ελαχιστα και ειναι ετοιμο σχεδον....δεν θελει κολλησεις με λαμακια .......και η τυπικη του χρηση ειναι να δροσιζει δισκους. φανταστειτε το βαμμενο με σπρευ μαυρο/μπλε πιασμενο στις μνημες..........το μονο που δεν μπορεσα να καταλαβω ειναι εαν μπορουμε να ρυθμισουμε χαμηλοτερα τις στροφες......μαλλον ομως γινεται με μια αντισταση στην τελικη....... το βρηκα με 8 ευρω στο ε-σοπ. http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.805676
Qlim4X Φεβρουάριος 28, 2005 #48 Φεβρουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από greekfragma βαζεις και ενα τετοιο απο πανω και εισαι αρχοντας!!!!!επειδη βρηκα ενα πολυ ομορφο μπλιμπλικι ωστε να βελτιωσουμε κι αλλο την αποδοση των μνημων μας θα ηθελα να προσθεσω και γω κατι στην πατεντα του βουδα.........η αρχικη ιδεα ειναι αλλου λαμπιτη(εψαξα αλλα δεν βρηκα τη φωτο του) οπου κολλησε με λαμακι 2 4αρια ανεμισητρακια πανω ακριβως απο τις μνημες)........αυτο που βρηκα.......κοστιζει ελαχιστα και ειναι ετοιμο σχεδον....δεν θελει κολλησεις με λαμακια .......και η τυπικη του χρηση ειναι να δροσιζει δισκους.φανταστειτε το βαμμενο με σπρευ μαυρο/μπλε πιασμενο στις μνημες..........το μονο που δεν μπορεσα να καταλαβω ειναι εαν μπορουμε να ρυθμισουμε χαμηλοτερα τις στροφες......μαλλον ομως γινεται με μια αντισταση στην τελικη.......το βρηκα με 8 ευρω στο ε-σοπ.http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.805676 σορυ που ξεθαυω το thread αλλα θα ηθελα να ρωτισω πως στερεονετε αυτο το μαραφετι στις μνημες γιατι πηγα και πηρα και εγω ενα
stknightmare Φεβρουάριος 28, 2005 #49 Φεβρουάριος 28, 2005 Απαιτείται 5.25' ελεύθερο bay και απόληξη τροφοδοσίας 4 pin molex.Δεν το βαζεις πανω στις μνημες.Σε ενα απο τα μπροστινα φατνια το βαζεις,απλως φροντισε να χτυπαει τις μνημες ο αερας που βαζει.
Qlim4X Φεβρουάριος 28, 2005 #50 Φεβρουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από stknightmare Απαιτείται 5.25' ελεύθερο bay και απόληξη τροφοδοσίας 4 pin molex.Δεν το βαζεις πανω στις μνημες.Σε ενα απο τα μπροστινα φατνια το βαζεις,απλως φροντισε να χτυπαει τις μνημες ο αερας που βαζει. καπου ειχα δει οτι το εφαρμοζεις πανο στισ μνημες και τις φισαγε απευθιας
voudas Φεβρουάριος 28, 2005 Author #51 Φεβρουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από stknightmare Απαιτείται 5.25' ελεύθερο bay και απόληξη τροφοδοσίας 4 pin molex.Δεν το βαζεις πανω στις μνημες.Σε ενα απο τα μπροστινα φατνια το βαζεις,απλως φροντισε να χτυπαει τις μνημες ο αερας που βαζει. κανονικά ναι... τα παιδιά πάντως ΟΝΤΩΣ λένε για στήριξη τέτοιου ακριβώς πάνω από τις μνήμες για άμεση ψύξη τους... δεν είναι δύσκολο να γίνει...
BeetleJuice Φεβρουάριος 28, 2005 #53 Φεβρουάριος 28, 2005 διαφωνω ,εννοειται οτι μπορει καλιστα να μπει πανω απο τις μνημεςαυτο ελεγε το παλικαρι που το προτεινετο ζητουμενο ειναι να ψηξουμε με αερα τις μνημες αλλα να μην αναγκαζομαστε να κρεμαμε ανεμιστηρες απο το ταβανι ουτε να τους στερεωνουμε με οτι βρισκουμεεπιπλεον οι περισσοτεροι απο μας εβαζαν εναν μεγαλο ανεμιστηρα να φυσαει τις μνημες ,ΕΝΑΝ ομως και ΜΕΓΑΛΟθα ηταν καλιτερα να ειχαμε 2 μικρους τον εναν κατω απο τον αλλο οι οποιοι θα φυσουσαν τις μνημες σε ολο τους το μηκος (θελαμε κατι ορθωγωνιο παραλληλογραμμο και οχι τετραγωνο)καποιοι εβαζαν με πατεντες 2χ 6mm ανεμιστηρες (ή μικροτερους) τον ενα κατω απο τον αλλο δενοντας τους με ταινια μεταξυ τους και με...οτι εβρισκαν πανω στις μνημεςπροφανως το παλικαρι που σκεφτηκε την πατεντα με το bay το σκεφτηκε γιατι πρωτον οι ανεμηστηρες βιδωνουν στο bay και δεν θες πατεντες με ταινιεςδευτερον επειδη εχει τετοιο σχημα προφανως ταιριαζει ακριβως πανω απο τις μνημες , αρα η ροη πεφτει ακριβως πανω στις μνημες και οχι στις μνημες+γυρω γυρω , δηλαση εστιαζεις τον αερα εκει που τον θεςτριτον θα εχει λογικα "αυτια" που προοριζονται για να βιδωνεται σε σασι τα οποια θα εκμεταλευτει ο καθενας μας για να το στηριξει πανω απο τις μνημες πανεξυπνο ειναι
BeetleJuice Φεβρουάριος 28, 2005 #54 Φεβρουάριος 28, 2005 εκατομμυρια τροποι να το στερεωσεις -με ασπρη σιλικονη ψυχρη (δεν θα βγαινει ομως) -με θερμαινομενη σιλικονη -με μανταλακια της μαμας -με συνδετηρες σκληρους και δυνατους απο αυτους που βαζει ο βουδας για να συγκρατει τις ψυκτρες πανω στα τσιπ της μνημης -να ζεστανεις τα "Αυτια" απο το bay και να τα ανοιξεις ή να τα κλεισεις και να "κουμπωσουν" πατωντας πανω στις μνημες -να φτιαξεις ποδαρακια και να το βιδωσεις μαζι με τις βιδες που συκρατουν την μητρικη στο σασσι (γυρω απο τις μνημες παντα εχει 2-3 τρυπες συκρατησεις της μητρικης ,εμενα εχει 5) -με ενα λαστιχο , συρμα σκληρο , ελατηριο , οτι βαλει ο νους σου πουνα σου δινει ευλιξια στο βαλε βγαλε και σταθεροτητα μη φυγει στα καλα καθουμενα -συνδιασμος κατι απο τα παραπανω (π.χ κολας ποδαρακια με σιλικονη και το βαζεις να πατησει γυρω απο τις μνημες και το στερεωνεις με ενα χοντρο λαστιχο ή συρμα) ελα ρε συ ειμαι 100% σιγουρος οτι θα σκεφτεις κατι , καλη συνεχεια ελπιζω να βοηθησα !
Qlim4X Φεβρουάριος 28, 2005 #55 Φεβρουάριος 28, 2005 κατι τετιο σκεφτικα αλλα εχω κολισει στο πως.αυτο που πιρα τις ακασα εχει 2 ανεμιστιρακια των 4αρων εκατοστον και περνι αλλο ενα. και σαν μεγεθος τεριαζει απολιτα και καλιπτη και τα 4 dims.το θεμα ειναι πως θα στερεοθη αν ειναι σας στελνο και φοτος για να ριξετε ιδεες
dimitris81 Φεβρουάριος 28, 2005 #56 Φεβρουάριος 28, 2005 Παιδια πηγα να κανω και εγω αυτο το way και ερχεται ενας ασχετος φιλος και μου λεει:"Γιατι δεν βαζεις λιγη μονο διαφανη σιλικονη περιμετρικα της ψυχτρας ετσι εστω στο κεντρο που ειναι και πιο ζεστα να εχεις μονο θερμοαγωγιμη?"Σωστος ε? Το δοκιμασα αλλαζοντας την ψυχτρα στον πυρηνα μιας παλιας μου GPU και βαζοντας μονο 4 μικρες σταγονιστες διαφανης στα ακρα.Το αποτελεσμα μου φαινεται αρκετα καλο.
Qlim4X Φεβρουάριος 28, 2005 #57 Φεβρουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από BeetleJuice εκατομμυρια τροποι να το στερεωσεις -με ασπρη σιλικονη ψυχρη (δεν θα βγαινει ομως) -με θερμαινομενη σιλικονη -με μανταλακια της μαμας -με συνδετηρες σκληρους και δυνατους απο αυτους που βαζει ο βουδας για να συγκρατει τις ψυκτρες πανω στα τσιπ της μνημης -να ζεστανεις τα "Αυτια" απο το bay και να τα ανοιξεις ή να τα κλεισεις και να "κουμπωσουν" πατωντας πανω στις μνημες -να φτιαξεις ποδαρακια και να το βιδωσεις μαζι με τις βιδες που συκρατουν την μητρικη στο σασσι (γυρω απο τις μνημες παντα εχει 2-3 τρυπες συκρατησεις της μητρικης ,εμενα εχει 5) -με ενα λαστιχο , συρμα σκληρο , ελατηριο , οτι βαλει ο νους σου πουνα σου δινει ευλιξια στο βαλε βγαλε και σταθεροτητα μη φυγει στα καλα καθουμενα -συνδιασμος κατι απο τα παραπανω (π.χ κολας ποδαρακια με σιλικονη και το βαζεις να πατησει γυρω απο τις μνημες και το στερεωνεις με ενα χοντρο λαστιχο ή συρμα) ελα ρε συ ειμαι 100% σιγουρος οτι θα σκεφτεις κατι , καλη συνεχεια ελπιζω να βοηθησα ! λοιπον αρχιζω και σκεφτομαι συνδιασμους για να δουμε τι θα κανο......... αμα βρω κατι καλο θα σας ενιμεροσο αν ενδιαφερεστε για κατι αντιστιχο
voudas Φεβρουάριος 28, 2005 Author #58 Φεβρουάριος 28, 2005 Αρχική απάντηση από dimitris81 Παιδια πηγα να κανω και εγω αυτο το way και ερχεται ενας ασχετος φιλος και μου λεει:"Γιατι δεν βαζεις λιγη μονο διαφανη σιλικονη περιμετρικα της ψυχτρας ετσι εστω στο κεντρο που ειναι και πιο ζεστα να εχεις μονο θερμοαγωγιμη?"Σωστος ε? Το δοκιμασα αλλαζοντας την ψυχτρα στον πυρηνα μιας παλιας μου GPU και βαζοντας μονο 4 μικρες σταγονιστες διαφανης στα ακρα.Το αποτελεσμα μου φαινεται αρκετα καλο. το έχω κάνει κι αυτό αλλά χάνεις σε σταθερότητα της κόλλησης όταν πρόκειται για μικρό τσιπ... το μυστικό πάντως είναι το να σταθεροποιήσεις κάτω από βάρος το ντιμάκι ακίνητο για κάμποση ώρα να κολλήσουν καλά τα ψυχτράκια...
BeetleJuice Μάρτιος 1, 2005 #59 Μάρτιος 1, 2005 ειναι και αυτος ο τροπος γνωστος απο τα παλιαο φιλος σου εκανε ευστοχη παρατηρησηο βουδας εχει εμπειρια πανω σαυτατα μανταλακια ομως που χρησιμοποιησε ηταν το κατι αλλοπολυ σφιχτα , σταθερα οτι πρεπειμονο που ειναι μεταλλικα και μπορει να κανουν κανα σιμαδι και ειναι και ηλεκτρικα αγωγιμα αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο , βαζεις εκει που πατανε κατι μαλακο,αφρολεξ ,λαστιχο , χαρτι,σελοτειπεπομενες λυσεις ειναι κατι ανωμαλιες δικες μου με μεγγενη και νταβιδια μικρα(το νταβιδι ειναι ενας μικρος σφιχτηρας ξυλουργου που ρυθμιζεται και αφου πατησει πανω κει που θες να σφιξεις με ενα αξονακι το βιδωνεις και σφιγγει οσο θες,το καλο με αυτο ειναι οτι εχει λαστιχενια πα******κια)voudas rulezzzz
BeetleJuice Μάρτιος 1, 2005 #60 Μάρτιος 1, 2005 δεν εβρισαπως ειναι το υποκοριστικο απο το παπουτσι? πα******κιλαστιχενια παπουτsακια
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.