Jump to content

pci x-press θυρα σε 939 μητρικες?

kv3d

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εxει ακουσει κανεις κατι?

Θα υιοθετησει η AMD την νεα θυρα στις νεες μητρικες 939 socket?

Εγω δεν εχω συναντησει καμια τετοια πληροφορια.

Ποια η γνωμη σας? Πρεπει να θεωρουμε συμαντικη την υπαρξη της νεας θυρας ?

Nvidia και ATI υποσχονται εκμεταλευση του μεγαλου Bantwhidth της PCI x-press

και μεγαλυτερες δυνατοτητες στο μελλον .

Αν η διαφορα στις επιδοσεις με την Agp Θυρα θα γινει αισθητη μετα απο ενα η δυο χρονια

τοτε πολυ απλα κανουμε την μεταβαση στην νεα τεχνολογια στο μεθεπομενο pc μας

(λεω μεθεπομενο γιατι προφανως ετοιμαζομαι να αγορασω μες το καλοκαιρι το επομενο).

Εσεις τι λετε?

λοιπων βρηκα την απαντηση μονος μου στο http://www.cgtalk.com/showthread.php?t=151566

yes pci-e cards are out, but there is no a64 chipset which supports pci-e

nvidia will release the nforce4 at the end of the year

αρα θα εχουμε την δυνατοτητα να παρουμε pci-x στα μεσα του 2005.

Αρχική απάντηση από kv3d [Σήμερα, στις 22:14]

αρα θα εχουμε την δυνατοτητα να παρουμε pci-x στα μεσα του 2005.

αρα εχουμε ολο τον καιρο μπροστα μας, μπορουμε να παμε διακοπες, ελπιζοντας πως καποιος χριστιανος (ή αλλοθρησκος, δεν κολλαμε σε αυτα) θα αποφασισει να φτιαξει μια μητρικη της προκοπης για Α64, ωστε στο γυρισμο, ηλιοκαμμενοι και γεματοι ορεξη για δημιουργια, να ασχοληθουμε με καποιο σοβαρο μηχανημα. γιατι νισαφι πια.

• 2 weeks later...

Αν έχω μητρική με PCI Express η τωρινη΄κάρτα μου που υποστιρίζει AGP8x θα μπορεί να παιξει ; Δηλαδή το PCI Express θα χρειάζετε καινούριες κάρτες γραφικών ή θα λειτουργεί και με αυτές που έχουν APG θύρα ; Το ρωτάω επειδη ακουσα κάτι για Adapter απο AGP σε PCI ...

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

Αν έχω μητρική με PCI Express η τωρινη΄κάρτα μου που υποστιρίζει AGP8x θα μπορεί να παιξει ; Δηλαδή το PCI Express θα χρειάζετε καινούριες κάρτες γραφικών ή θα λειτουργεί και με αυτές που έχουν APG θύρα ; Το ρωτάω επειδη ακουσα κάτι για Adapter απο AGP σε PCI ...

θες νεες καρτες

ΤΙ λένε ρε οι απατεώνες! Ποποπο τι άλλο θα βγαλουν να μας φάνε τα λεφτα!!! Ουυυυυ 666!!!! F**K MS !!!! Ακους εκει αλλες καρτες!!!! Γγκρρρρρρρ!!! Ευχαριστω για την πληρφόριση unstoppable!!!

γιατι εχεις την εντυπωση οτι θα σταματησει ποτε η τρομοκτατικη αναβαθμησει που προσφερουν?

Αρχική απάντηση από Dr.Paneas

ΤΙ λένε ρε οι απατεώνες! Ποποπο τι άλλο θα βγαλουν να μας φάνε τα λεφτα!!! Ουυυυυ 666!!!! F**K MS !!!! Ακους εκει αλλες καρτες!!!! Γγκρρρρρρρ!!! Ευχαριστω για την πληρφόριση unstoppable!!!

:X:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.