kv3d Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3, 2004 Εxει ακουσει κανεις κατι? Θα υιοθετησει η AMD την νεα θυρα στις νεες μητρικες 939 socket? Εγω δεν εχω συναντησει καμια τετοια πληροφορια. Ποια η γνωμη σας? Πρεπει να θεωρουμε συμαντικη την υπαρξη της νεας θυρας ? Nvidia και ATI υποσχονται εκμεταλευση του μεγαλου Bantwhidth της PCI x-press και μεγαλυτερες δυνατοτητες στο μελλον . Αν η διαφορα στις επιδοσεις με την Agp Θυρα θα γινει αισθητη μετα απο ενα η δυο χρονια τοτε πολυ απλα κανουμε την μεταβαση στην νεα τεχνολογια στο μεθεπομενο pc μας (λεω μεθεπομενο γιατι προφανως ετοιμαζομαι να αγορασω μες το καλοκαιρι το επομενο). Εσεις τι λετε?
kv3d Ιούλιος 5, 2004 Author #2 Ιούλιος 5, 2004 λοιπων βρηκα την απαντηση μονος μου στο http://www.cgtalk.com/showthread.php?t=151566yes pci-e cards are out, but there is no a64 chipset which supports pci-envidia will release the nforce4 at the end of the year αρα θα εχουμε την δυνατοτητα να παρουμε pci-x στα μεσα του 2005.
.38-.45 Ιούλιος 5, 2004 #4 Ιούλιος 5, 2004 Αρχική απάντηση από kv3d [Σήμερα, στις 22:14] αρα θα εχουμε την δυνατοτητα να παρουμε pci-x στα μεσα του 2005. αρα εχουμε ολο τον καιρο μπροστα μας, μπορουμε να παμε διακοπες, ελπιζοντας πως καποιος χριστιανος (ή αλλοθρησκος, δεν κολλαμε σε αυτα) θα αποφασισει να φτιαξει μια μητρικη της προκοπης για Α64, ωστε στο γυρισμο, ηλιοκαμμενοι και γεματοι ορεξη για δημιουργια, να ασχοληθουμε με καποιο σοβαρο μηχανημα. γιατι νισαφι πια.
Dr.Paneas Ιούλιος 16, 2004 #5 Ιούλιος 16, 2004 Αν έχω μητρική με PCI Express η τωρινη΄κάρτα μου που υποστιρίζει AGP8x θα μπορεί να παιξει ; Δηλαδή το PCI Express θα χρειάζετε καινούριες κάρτες γραφικών ή θα λειτουργεί και με αυτές που έχουν APG θύρα ; Το ρωτάω επειδη ακουσα κάτι για Adapter απο AGP σε PCI ...
unstoppable Ιούλιος 16, 2004 #6 Ιούλιος 16, 2004 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas Αν έχω μητρική με PCI Express η τωρινη΄κάρτα μου που υποστιρίζει AGP8x θα μπορεί να παιξει ; Δηλαδή το PCI Express θα χρειάζετε καινούριες κάρτες γραφικών ή θα λειτουργεί και με αυτές που έχουν APG θύρα ; Το ρωτάω επειδη ακουσα κάτι για Adapter απο AGP σε PCI ... θες νεες καρτες
Dr.Paneas Ιούλιος 17, 2004 #7 Ιούλιος 17, 2004 ΤΙ λένε ρε οι απατεώνες! Ποποπο τι άλλο θα βγαλουν να μας φάνε τα λεφτα!!! Ουυυυυ 666!!!! F**K MS !!!! Ακους εκει αλλες καρτες!!!! Γγκρρρρρρρ!!! Ευχαριστω για την πληρφόριση unstoppable!!!
zyx Ιούλιος 17, 2004 #8 Ιούλιος 17, 2004 γιατι εχεις την εντυπωση οτι θα σταματησει ποτε η τρομοκτατικη αναβαθμησει που προσφερουν?
enduracell Ιούλιος 17, 2004 #9 Ιούλιος 17, 2004 Αρχική απάντηση από Dr.Paneas ΤΙ λένε ρε οι απατεώνες! Ποποπο τι άλλο θα βγαλουν να μας φάνε τα λεφτα!!! Ουυυυυ 666!!!! F**K MS !!!! Ακους εκει αλλες καρτες!!!! Γγκρρρρρρρ!!! Ευχαριστω για την πληρφόριση unstoppable!!! :X:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.