Jump to content

Test Drive Unlinited 2

bep1995

Recommended Posts

Για σας παιδια και καλη χρονια σε ολους!!! Αντιμετωπιζω ενα προβληματακι με το TDU2, με το conn-x που ειχα ηταν ολα μια χαρα ( η τουλαχιστον ετσι θυμαμαι... ) εδω και λιγο καιρο εχω βαλει Forthnet Douple Play και εχω ενα προβλημα με το online μερος του παιχνιδιου, απλος μερικους παικτες τους βλεπω στον δρομο με lag και ειναι σπαστικο πολυ αυτο... το AppLaunch μου βγαζει το μηνυμα: Your NAT is: Strict: Symmetric οπως φαινεται στην εικονα ενω επρεπε να λεει: Your NAT is: Open: FullCone και με πρασινα γραμματα αντι για κοκκινα. Το antivirus δεν φταιει, το ειχα βγαλει για να ειμαι 100% συγουρος αν φταιει αυτο η οχι αλλα δεν ειταν αυτο. Λεω αυριο να παρω τηλεφωνο στην Forthnet να δω αν μπορουν να κανουν αυτοι κατι για να λυθει το προβλημα. PLEASE αν ξερετε τι μπορει να φταιει θα σας ειμουν ευγνομων!!!

οχι οχι ουτε mod περασα ουτε patch, με το που εβαλα forthnet και μετα απο λιγο αρχισε το προβλημα, γενικα με την forthnet ειμαι υπερευχαριστιμενος και δεν κολαει ποτε και πιανω 16+ mbps, εκτος απο αυτο που αναφερω πιο πανω...

λεει κατι για το uPnP, ναι οκ το ειχα κανει και πιο πριν, το ειχα ενεργοποιηση (βασικα ειταν ιδη στο on) και παλι τιποτα. Επισεις λει κατι για: Open ports on your router or gateway

Now let’s open ports on your router or gateway, so that your network hardware can communicate with the TDU2 servers (this is also called "port forwarding").

Open the TCP/UDP port 8889 with the IP address found in the previous step.

Please, refer to the router manufacturer for help with opening network ports.

Αυτο πως το κανω μπορειτε να μου πειτε;;;

απο αυτο το λινκ ειναι, στο δευτερο ποστ

απο οτι καταλαβα πρεπει να ανοιξω την TCP/UDP 8889 στο ρουτερ μου, PLEASE μπορειτε να μου πειτε πως την ανοιγω;

Φίλε σου έχω απαντήση και στο δίπλα forum.Θα πάς στο Port Forwarding Guides Listed by Manufacturer and Model - PortForward.com όπου έχει αναλυτικές οδηγίες για να ανοίξεις τα port που θέλεις

Πρεπει να το κανω με το καλωδιο ethrnet η οχι;;; προς το παρον το εκανα με wirless και φαινεται οτι ανοιξαν οι δυο αυτες πορτες (3478 και 8889) αν και δεν μπορω να βαλω το προγραμματακι αυτο για να δω αν οντος ειναι ανοιχτες οι ports. Το ΝΑΤ του test drive unlimited 2 παλι κοκκινο ειναι Αμα το κανω με ethernet αυριο εχει σημασια η δεν θα δω διαφορα;

τσεκαρα τις τις πορτες ( 3478 , 8889 ) που ανοιξα σε αυτο εδω το site Open Port Check Tool - Test Port Forwarding on Your Router και λεει οτι ειναι κλειστες επωμενος η δεν ανοιξαν με τον παραπανω τροπο η πρεπει να εχω το λαπτοπ μου συνδεδεμενο με το καλωδιο ethernet , εσεις τι λετε;;;;

Ανοιξα τις 2 πορτες (3478, 8889) του ρουτερ μου που χρειαζοταν με αυτον τον τροπο (ακολουθησα τις οδηγιες βημα βημα, ειμαι 1000% συγουρος οτι εκανα αυτα που ελεγε) και το αποτελεσμα ειναι αυτο εδω , οπως φαινεται στην εικονα ξεκαθαρα ανοιξα τις 2 αυτες ports την 3478 και 8889 ΑΛΛΑ οταν πηγα να βεβαιωθω αν οντος ειταν ανοιχτες σε αυτα τα 2 site: site1 site2 και πατησα να τις τσεκαρω ελεγαν οτι ειναι κλειστες και δεν μπορω να καταλαβω το γιατι (το λαπτοπ μου το εχω wireless αλλα το δοκιμασα και με ethernet και παλι το ιδιο γινεται :( και οταν μπαινω στο παιχνιδι παλι υπαρχει lag σε μερικους παικτες που τους εχω φιλους και ειναι πολυ σπαστικο... Για πειτε μου ρε παιδια κανω κατι λαθος η οχι;;; Λιγη βοηθεια!!!

• 2 weeks later...

καλημερα,

καταρχην δεν παιζουμε ποτε οnline με wireless, παντα με καλώδιο

2ον: γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ στη forthnet να σ ανοιξουν αυτοι τις πόρτες και παιδευεσαι;;;:)

3ον: τα ping σου τα ξερεις;μηπως δεν ειναι θεμα pf ;

Σε εμένα κολλάει απίστευτα το single player, ακόμα και σε lowest mode έχω 20-30Fps (με το ζόρι) στην 6770 μου. Έχει κανείς παρόμοιο πρόβλημα;

H 6770 εχει προβλημα με το συγκεκριμενο παιχνιδι. Το γραφουν τα φορουμ του παιχνιδιου αλλα και οι αγοραστες της συγκεκριμενης καρτας στο newegg.com (δες τα reviews).

καλημερα,

καταρχην δεν παιζουμε ποτε οnline με wireless, παντα με καλώδιο

2ον: γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ στη forthnet να σ ανοιξουν αυτοι τις πόρτες και παιδευεσαι;;;:)

3ον: τα ping σου τα ξερεις;μηπως δεν ειναι θεμα pf ;

1ον: το εχω δοκιμασει και με καλωδιο ehtrnet και παλι το ιδιο κανει, το ΝΑΤ παραμενει κοκκινο, τωρα τελευταια σαν να βελτιωθηκε η κατασταση, οταν το ανοιγω δευτερη φορα το game γινεται πορτοκαλι το ΝΑΤ απο κοκκινο (αλλα και παλι παλια με το conn-x το ειχα παντα πρασινο)

2ον: Αυτοι δεν ξερουν τι τους γινεται, δεν μπορουν μου ειπαν και που ειπαν να μπω σε ενα site-forum (κατι τετοιο) αλλα δεν ειχε καλο ηχο και δεν καταλαβα το ονομα ε και το αφησα

3ον: δεν καταλαβα τι ακριβος ενοεις αλλα μπηκα σε αυτο το σιτε για να δω το ping μου και με εβγαλε κατηγορια C (μερικες φορες με βγαζει B)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.