Jump to content

1866 ή 1600?

lalenium

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

H μητρική μου είναι η GA-990XA-UD3 της gigabyte και ο επεξεργαστής μου ο

AMD FX-8150 ,θέλω να βάλω μνήμες και το θέμα είναι να βάλω 1600mhz

ή 1866 ; Αξίζουν δηλαδή τα λεφτά τους οι 1866 ή η απόδοση θα είναι η ίδια;

Είμαι μεταξύ αυτών: Υπολογιστές & Hardware :: Προϊόντα Αναβάθμισης :: Μνήμες :: Kingston HyperX 8GB (2 x 4GB) DDR3 1866MHz KHX1866C9D3K2/8GX - E-Gate | Η πύλη στον κόσμο των υπολογιστών

και αυτών: MEMORY :: Kingston Hyper X Blu 8GB DDR3 Non ECC CL9 1600MHz (KHX1600C9D3B1K2/8GX) (Kit 2 x 4096) - Visionstudio.gr ,τι να προτιμήσω; Είναι

συμβατές με την μητρική; Υπάρχει καμία άλλη πρόταση σε dual chanell στα 8gb;

G.Skill 8GB (2x4GB) DDR3 1866MHz PC3-14900 [ SNIPER ]

Το μονο που μπορω να σου πω ειναι οτι προσωπικα θα προτιμουσα αυτες αντι για τις Kingston 1866, αν και εχουν περιεργες αν οχι ασχημες ψυκτρες imho. Ειδα οτι στο visionstudio τις εχει ~80€. Για ψαξε για τπτ G.Skill RipjawsX ή Corsair Vengeance στα ιδια επιπεδα τιμων με τις Kingston που ανεφερες. Η τσεπη σου θα αποφασισει παντως

Σε παροιμοια χρηματα βγαινουν και οι gskill , αλλα και οι corsair

Βεβαια τυχαινει και το e-shop να εχει σε προσφορα αυτες .

Οποτε στην ουσια με 10 ευρω παραπανω , παιρνεις μνημες στα 1866,

Η διαφορα που εχουν οι μνημες βεβαια οι 1600ρες με τις 1866ρες δυστηχως δεν αξιζουν ουτε τα 10 ευρω παραπανω , αλλα προσωπικα εγω θα τα εδινα (σιγα δλδ για 10 ευρω παραπανω :p)

Ναι,μια χαρά είναι και βγάζει και πολύ δυνατά κομμάτια(κάποια)!

Οι gskill είναι αξιόπιστες;

Σε ολα μου τα pc (εκτος απ του μαγαζιου που εχω kingston) gskill εχω.

Απ το πρωτο link που σου εβαλα , παρηγγειλα 5 ζευγαρια την προηγουμενη εβδομδα (τοσο την εμπιστευομαι).

lalenium, δε ξερω τι ψυκτρα εχεις στον FX αλλα στην FXA-UD3 μου τα κερατα των Corsair Vengeance εβρισκαν πανω στον ανεμιστηρα της Mugen3 λογω θεσης του CPU socket και των μνημων

lalenium, δε ξερω τι ψυκτρα εχεις στον FX αλλα στην FXA-UD3 μου τα κερατα των Corsair Vengeance εβρισκαν πανω στον ανεμιστηρα της Mugen3 λογω θεσης του CPU socket και των μνημων

Ψύκτρα προς το παρόν έχω την εργοστασιακή ,αλλά θα είμαι στην διαδικασία αγοράς άλλης ψύκτρας

οπότε και οι διαστάσεις της μνήμης παίζουν ρόλο.

Αν δεν επιλεξεις gskill και θες ντε και καλα corsair , υπαρχουν και vengeance lp (low profile)

Να κανω μια ερωτηση και εγω εαν επιτρεπετε.

Αυριο το πρωι μεταξυ αλλων θα παραγγειλω με αρκετα πραγματα και τις vengeance lp που ειναι στα 9C 1,5V

Θα υπαρχει μηπως προβλημα με το oc του Ι7 2600Κ ;

Τις διαλεξα για να μην εχω προβλημα για να περνα απο πανω τους η Noctua D14.

Θα ειναι στην μητρικη p8z68-v pro

Ευχαριστω.

Προτινω τις Corsair XMS3 8GB DDR3-1600 MHz και μια χαρα τιμη εχουν και ειναι και low profile, ουσιαστικα δεν θα δεις διαφορα απο τα1600mhz στα 1866mhz (1-2% ειναι η διαφορα) περνεις αυτες τις corsair και εισαι αρχοντας :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.