fontanero Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2012 Καλησπερα και Χρονια Πολλα!!! Ο Αι-Βασιλης μου εφερε την Αsus Maximus Extreme-Z η οποια εχει Dual Gigabit Lan. Ηθελα να ρωτησω τι πλεονεκτηματα εχει αυτο και πως μπορει να εχει εφαρμογη;; π.χ. αν συνδεσω 2 καλωδια θα εχω πιο γρηγορες ταχυτητες;αν δεν εχει καμμια σχεση με ταχυτητα κλπ. σε τι χρησιμευει...και τετοια. Εψαξα λιγο απο δω κι απο κει αλλα δεν καταλαβα και πολλα.:wall:
evolution Ιανουάριος 8, 2012 #2 Ιανουάριος 8, 2012 Καλησπερα και Χρονια Πολλα!!!Ο Αι-Βασιλης μου εφερε την Αsus Maximus Extreme-Z η οποια εχει Dual Gigabit Lan. Ηθελα να ρωτησω τι πλεονεκτηματα εχει αυτο και πως μπορει να εχει εφαρμογη;; π.χ. αν συνδεσω 2 καλωδια θα εχω πιο γρηγορες ταχυτητες;αν δεν εχει καμμια σχεση με ταχυτητα κλπ. σε τι χρησιμευει...και τετοια. Εψαξα λιγο απο δω κι απο κει αλλα δεν καταλαβα και πολλα.:wall: Δεν νομιζω να εχει κατι παραπανω ειναι απλα 2 καρτες δικτιου
zomg Ιανουάριος 8, 2012 #3 Ιανουάριος 8, 2012 Άμα δεν έχεις router με πολλές τρύπες, και έχεις 2 pc, συνδέεις στη μια lan το net και στην άλλη το άλλο pc.
fontanero Ιανουάριος 8, 2012 Author #4 Ιανουάριος 8, 2012 Άμα δεν έχεις router με πολλές τρύπες, και έχεις 2 pc, συνδέεις στη μια lan το net και στην άλλη το άλλο pc.Το'πιασα....καμμια σχεση με ταχυτητα κλπ....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.