Jump to content

Σχεδιο για καπακι

xrist

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Πολυ καλο!!!!!!Μπραβο!!!:clap: Μια ιδεα ειναι να κοψεις το σιδερο εκει που εκανα κυκλους κ να βαλεις 2 τριαριδες ανεμιστηρες να φυσανε!χε!χε!....τουρμπινες κ καλα!:D

ΧεΧε καλη ιδεα αλλα το F-16 εχει μια τουρπινα

Και επειδη ειναι σε πλαγια θεση ισως δεν φαινονται καλα.

Τελος παντων ας μπει η λαμπα και θα δουμε.

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από xrist22

Kostas7GTR: Το φως θα μπει την αλλη εβδομαδα που θα κατεβω Αθηνα και θα παρω και

Περιμένω να δώ το τελικό αποτέλεσμα φίλε μου :):)

πολυ καλο μπραβο σου. αν βαφτη κιολας θα γινει τελειο

Λοιπόν έλειπα για μπανάκι, Ασπροβάλτα και δεν είδα το αποτέλεσμα......

Πραγματικά Κ.Α.Τ.Α.Π.Λ.Η.Κ.Τ.Ι.Κ.Ο....

Οι τρύπες στο κουτί για το πλέξι ήταν άσκοπες.... μπορούσαμε να το κολήσουμε το πλέξι εσωτερικά με πιστόλι ζεστής σιλικόνης που έχω.....

Όσο για το παραλλαγή βάψιμο είμαι μέσα. Όποτε μπορείς να βρεθούμε και να δούμε τι χρώματα θα βάλουμε......

Και για την πρόσοψη του κουτιού είδα σε ένα μαγαζί να έχει αυτοκόλλητα της αεροπορίας.... Βάψειμο σε μαύρο ή χακί και βάζεις και κάνα αυτοκολλητάκι.....

Έχω πολλές ιδέες τώρα, γύρισα ανανεωμένος...... :-)

Αρχική απάντηση από Nos-Dio

παιδια η παραλλαγη του Φ-16 της Ε.Α ειναι μπλε-γκρι-και sand ανοιχτο...

Σωστα Nos-Dio αλλα μιλαμε για βαψιμο το κουτι οχι το σχεδιο.

Δημητρη μετα την επιστροφη μου απο Αθηνα θα το κανονισουμε.

• 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από DMylonas

να σου πω.. με το avatar σου με τον επεξεργαστη που ειναι κυκλωμενος τι εννοεις?

Αρχική απάντηση από Kostas7GTR [Σήμερα, στις 17:03]

Οι βραδυνές είναι άπαιχτες !!!!

:T: :T: :T: :T: :T: :T: :T: :T: :T: :T: :T:

Πολυ καλη δουλεια!!

Κυριως στο κοψιμο της λαμαρινας που ειναι κ το πιο δυσκολο σημειο,αψογος!!!

κ ταχυτατος!!

το δικο μου παραθυρο το "πολεμαω" εδω κ κατι μηνες........ :(

Εγω παλι εκανα μια αλλη πολυ πρωτοτυπη μοντα στο κουτι μου,αλλα δεν επιτρεπεται να πω περισσοτερα για την ωρα!

Χρηστο απαιχτο το κουτι σου!Πολυ καλη δουλεια!Θα προτεινα να βαψεις το περιγραμμα του αεροπλανου με φωσφοριζε σπρει κ απο μεσα μια cold cathode σε uv,οποτε να φωσφωριζει γυρω γυρω!!!!

Αρχική απάντηση από Kostas007

να σου πω.. με το avatar σου με τον επεξεργαστη που ειναι κυκλωμενος τι εννοεις?

καποτε intel k amd ηταν μια εταιρια...μετα αποσπαστηκε ενα κομματι της η οποια κ εγινε η amd!αλλα επειδη δν ειχε αναπτυξει δικους της επεξεργαστες πηρε την αρχιτεκτονικη της intel,αλλα με αντιτιμο να βαζει πανω κ το λογοτυπο της ιντελ!Αργοτερα που ανεπτυξε στα δικα της εργαστηρια,δικους τις επεξεργαστες το εβγαλε αυτο το λογοτυπο!Ετσι δεν ειναι?Αν κανω λαθος παιδια διορθωστε με!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.