Jump to content

Σχεδιο για καπακι

xrist

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από Βασιλης

καποτε intel k amd ηταν μια εταιρια...μετα αποσπαστηκε ενα κομματι της η οποια κ εγινε η amd!αλλα επειδη δν ειχε αναπτυξει δικους της επεξεργαστες πηρε την αρχιτεκτονικη της intel,αλλα με αντιτιμο να βαζει πανω κ το λογοτυπο της ιντελ!Αργοτερα που ανεπτυξε στα δικα της εργαστηρια,δικους τις επεξεργαστες το εβγαλε αυτο το λογοτυπο!Ετσι δεν ειναι?Αν κανω λαθος παιδια διορθωστε με!

Εγω ξερω ακριβως το αντιθετο!!!Και ειμαι 99% σιγουρος οτι η amd

υπηρχε πριν την Intel η οποια αγοραζε cpu απο την amd και τους πουλαγε με το logo της!

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Η ιντελ ειναι η πιο παλια απο αυτες τις δυο σιγουρα!100%!

Τωρα για ολα τα αλλα τι παιζει θα μας πει ο Μυλωνας που σιγουρα θα ξερει!

Καλησπέρα και συγχωρήστε μου μια παρέμβαση: Η Intel ιδρύθηκε το 1968 ( http://www.intel.com/intel/company/index.htm ) ενώ η AMD το 1969 ( http://www.amd.com/us-en/Weblets/0,,7832_10554_10555,00.html ) . Τον πρώτο επεξεργαστή τον έφτιαξε η Intel κατόπιν παραγγελίας της Busicom το 1969. Ήταν ένα σχέδιο τεσσάρων τσιπ, εκ των οποίων το ένα ήταν μονάδα επεξεργασίας 4 bit.

Παιδες μολις γυρισα απο διακοπες με φορτισμενες τις μπαταριες.

Ευχαριστω για τα καλα σας λογια.

Αλεξη στρωσου να το τελειωσεις για να δουμε το αποτελεσμα.

Δεν μου λες φίλε εσένα που πιάνει το χέρι σου με τα κοψίματα, στο έμμεσο μέλλον θα μπορούσες να με βοηθήσεις για κάτι αντίστοιχο με αυτό που έκανες;

Αρχική απάντηση από georgesod

Δεν μου λες φίλε εσένα που πιάνει το χέρι σου με τα κοψίματα, στο έμμεσο μέλλον θα μπορούσες να με βοηθήσεις για κάτι αντίστοιχο με αυτό που έκανες;

Κανενα προβλημα.Οποτε θελησεις και βολευει θα βοηθησω.

• 4 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.