Jump to content

Σχεδιο για καπακι

xrist

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

ακριβό ειναι το dremel 102 ευρά. Εγώ το είχα παρει 70 μου φαινεται με 40 εργαλεια. Κυκλοφορούν και καλά ΦΘΗΝΑ ιμιτασιον πάντως. Και του βάζεις τα εργαλεια του dremel μετά. Ένας φίλος με 25 ευρά πήρα καλο εργαλείο που έχει τσάμπα και το στυλο του dremel που κάνει κανα 50αρικο να το πάρεις αυθεντικό.

Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 22:36]

18.5 εχει το alexpak ιμιτασιον, αυτο εχω και ειναι περιφημο

Info-info:hehe:

Εγώ θα έλεγα να του κάνεις ένα κύπελλο που θα γίνει και της μόδας:clap: ::woot::jump: :worship:

Λοιπον..μεχρι στιγμης βρισκομαι σ'αυτο το σταδιο. (3 ωρες δουλεια)

Σχεδιασμος .

Πολλες πολλες τρυπες με το τρυπανι και

Κοψιμο με ψαλιδι λαμαρινας.....Καλα ε εφαγα τα χερια μου..:mad:

Τωρα χρειαζεται στρωσιμο με λιμα-πλεξι-φωτισμος και βλεπουμε .

post-884-1416071069,7721_thumb.jpg

Πολύ καλό. Χαράς την υπομονή σου xrist22. Με το πλέξι και με μία λάμπα από μέσα θα @α@άει.

Πολυ καλο βγηκε...!!!κανε κ δυο τρυπες με μπλακ & ντεκερ κ βγαλε τα λεντ(τροφοδοσια κ σκληρο)στις μυτες των δυο πυραυλων(αν ειναι πυραυλοι)...αλλαξε τα κ βαλε ενα αλλο χρωμα...πχ μπλε!καλη συνεχεια...

Αρχική απάντηση από Βασιλης [Σήμερα, στις 01:09]

Πολυ καλο βγηκε...!!!κανε κ δυο τρυπες με μπλακ & ντεκερ κ βγαλε τα λεντ(τροφοδοσια κ σκληρο)στις μυτες των δυο πυραυλων(αν ειναι πυραυλοι)...αλλαξε τα κ βαλε ενα αλλο χρωμα...πχ μπλε!καλη συνεχεια...

Tο σκεφτηκα κι'εγω για τα λεντακια Βασιλη.Αλλα ειναι πυραυλοι και δεν εχουν στη μυτη φωτα.

Τωρα εστρωσα τα γρεζια -εκοψα το πλεξι αλλα εμεινα απο περτσινια.

Αν και θα το βαψω με τη βοηθεια του DMylonas .....θα δουμε.

Το πρασινο ειναι η προστατευτικη ζελατινη του πλεξι. Μπλε θα φαινεται πιο ομορφο.

post-884-1416071069,8743_thumb.jpg

Με το πλεξι βιδωμενο.

Τωρα μενει ο μπλε φωτισμος.

Φωτο συντομα.......

post-884-1416071078,4606_thumb.jpg

Πολυ καλη δουλεια! Πολυ ομορφο αποτελεσμα! Αν βαφτει και παραλλαγη θα γινει υπεροχο! Μπραβο και παλι μπραβο!

Αρχική απάντηση από xrist22

Με το πλεξι βιδωμενο.

Τωρα μενει ο μπλε φωτισμος.

Φωτο συντομα.......

Καλά έχω πάθει πλάκα !!! Δώσε photo με χρώμα :):)

xrist22 πολύ ωραίο το αποτέλεσμα. Μπράβο σου.

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Στην τελευταία photo τι είναι το άσπρο περίγραμμα? Χρώμα? Πάντως ότι και να είναι φαίνεται ακόμα πιο ωραίο...

Daidalos : Για βαψιμο παραλλαγη παιζεται ακομη(θα δουμε με τον Δημητρη)

Kostas7GTR: Το φως θα μπει την αλλη εβδομαδα που θα κατεβω Αθηνα και θα παρω και κατι αλλα πραγματακια απο HAC.

prokopas:Το περιγραμμα ειναι ασπρο χρωμα για να καλυψει τυχον ξεφτισματα.

Πολυ καλο!!!!!!Μπραβο!!!:clap: Μια ιδεα ειναι να κοψεις το σιδερο εκει που εκανα κυκλους κ να βαλεις 2 τριαριδες ανεμιστηρες να φυσανε!χε!χε!....τουρμπινες κ καλα!:D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.