Seaside Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2012 Ακολούθως άλλο ενα thread με παλιότερο build Το συγκεκριμένο το έχω μέχρι και σήμερα στο MINI Skeleton. Στιβαρή κατασκευή αλλά αρκετά βαρύς θα έλεγα καθότι είναι μεταλλικός και όχι αλουμινένιος. Κατάλληλος για "λαπτοπάτα" οπτικά IDE & SATA. Αγοράστηκε απο δω LinITX.com Χρόνος παράδοσης 8 εργάσιμες. Τιμή 30€. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 8, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 Αυτο το dual slim cd bay ειναι φοβερο. Το εχω εδω και 3μιση χρονια και δεν το εχω μετανοιωσει ποτε ! Και το linitx.com εχει φοβερα πραγματακια σε καλες τιμες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 8, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 30€ για ένα κομμάτι μέταλλο; Όχι ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seaside Ιανουάριος 8, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 30€ για ένα κομμάτι μέταλλο; Όχι ευχαριστώ.Το ξέρω οτι είναι ακριβό αλλα οτι υπάρχει γενικά για mobile adopt πανω σε κανονικό PC είναι ακριβο.Υπάρχουν και ποιο φτηνιάρικοι αλλα είναι απο πλαστικό. Απαράδεκτοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 8, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 Βασικά αν το πλαστικό κάνει 5€ παίρνεις το πλαστικό. Εντάξει μέταλλο, αλλά όχι και 30€. Εκτός και αν το κυκλοφορήσουν επίχρυσο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seaside Ιανουάριος 8, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 Βασικά αν το πλαστικό κάνει 5€ παίρνεις το πλαστικό. Εντάξει μέταλλο, αλλά όχι και 30€. Εκτός και αν το κυκλοφορήσουν επίχρυσο!Αν θυμάμαι καλά κόστιζαν 19 με 22 ευρώ. Οπότε το μεταλλικό δείχνει και είναι καλύτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.