Havic Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2012 Έχει κάποιος κάποια εμπειρία θετική ή αρνητική εμπειρία για το after sale service από το computerbeast ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Ιανουάριος 8, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 γιατί θυμάμαι ότι είχε βαθμολογία το skroutz? αλλά δεν την βρίσκω τώρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ison Ιανουάριος 9, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Ενδιαφερομουν για μια βαση ergotron την οποια εδειχνε οτι ειχε στο site διαθεσιμη σε 2-3μερες(με λαθος φωτο ομως..το οποιο και το επισημανα αλλα ειναι ακομα λαθος στο site)Ergotron MX WALL MOUNT LCD ARMΣε σχεση με τα εγχωρια μαγαζια την ειχε σε πολυ καλη τιμη (γυρω στα 140-145ευρω...απο τα 200 φευγα που την εβρισκα σε αλλους)...και την εδειχνε ως διαθεσιμη σε 2-3μερες Πηρα τηλ για να επιβεβαιωσω και οντως μου ειπαν οτι υπαρχει στον προμηθευτη τους και την εκανα παραγγελια σε αυτη την τιμη με παραλαβη απο το καταστημα.Μετα απο 4 μερες πηρα τηλ για να δω τι γινεται (δεν ειχαν επικοινωνησει μαζι μου) και αρχισαν τα περιεργα...ενα λεπτακι να δουμε...αχ δεν υπαρχει τελικα εχει εξαντληθει...δεν προλαβα να επικοινωνησουμε κλπ κλπ...Δεν ειχα ορεξη για κραξιμο (ουτε καν με πηραν να μου το πουν ...επρεπε να παρω εγω) γιατι την βρηκα σε παραπλησια τιμη απο εξω..(160ευρω και αυτο λογο μεταφορικων) ...αλλα μου εδωσαν την εντυπωση οτι μαλλον ειχαν κανει λαθος στην τιμη και προσπαθουσαν να τα μπαλωσουν. (ενω ειχα ρωτησει αρκετες φορες αν ειναι σωστη η τιμη για το συγκεκριμενο προιον )Βεβαια η εν λογω βαση παραμενει ακομα στο site με αυτην την τιμη...οποτε δεν ξερω τελικα τι γινεται...Το γεγονος οτι με εγραψαν για 4 μερες :shout: οποτε γεια σας και απο μενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
patirgerasimos Ιανουάριος 9, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 νομίζεις θα ξέραν να τα αλλάξουν στο website? computerbeasts ονομα κ πράγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Ιανουάριος 9, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Ενδιαφερομουν για μια βαση ergotron την οποια εδειχνε οτι ειχε στο site διαθεσιμη σε 2-3μερες(με λαθος φωτο ομως..το οποιο και το επισημανα αλλα ειναι ακομα λαθος στο site)Ergotron MX WALL MOUNT LCD ARMΣε σχεση με τα εγχωρια μαγαζια την ειχε σε πολυ καλη τιμη (γυρω στα 140-145ευρω...απο τα 200 φευγα που την εβρισκα σε αλλους)...και την εδειχνε ως διαθεσιμη σε 2-3μερες Πηρα τηλ για να επιβεβαιωσω και οντως μου ειπαν οτι υπαρχει στον προμηθευτη τους και την εκανα παραγγελια σε αυτη την τιμη με παραλαβη απο το καταστημα. Μετα απο 4 μερες πηρα τηλ για να δω τι γινεται (δεν ειχαν επικοινωνησει μαζι μου) και αρχισαν τα περιεργα...ενα λεπτακι να δουμε...αχ δεν υπαρχει τελικα εχει εξαντληθει...δεν προλαβα να επικοινωνησουμε κλπ κλπ... Δεν ειχα ορεξη για κραξιμο (ουτε καν με πηραν να μου το πουν ...επρεπε να παρω εγω) γιατι την βρηκα σε παραπλησια τιμη απο εξω..(160ευρω και αυτο λογο μεταφορικων) ...αλλα μου εδωσαν την εντυπωση οτι μαλλον ειχαν κανει λαθος στην τιμη και προσπαθουσαν να τα μπαλωσουν. (ενω ειχα ρωτησει αρκετες φορες αν ειναι σωστη η τιμη για το συγκεκριμενο προιον )Βεβαια η εν λογω βαση παραμενει ακομα στο site με αυτην την τιμη...οποτε δεν ξερω τελικα τι γινεται...Το γεγονος οτι με εγραψαν για 4 μερες :shout: οποτε γεια σας και απο μενα... To κομμάτι που έκανα bold μου συνέβη ακριβώς από άλλο κατάστημα. H αλήθεια είναι ότι πήρα κάποια πράγματα από το beast, μέσα σε 2 μέρες με ειδοποίησαν και πήγα να τα πάρω, όλα οκ, τώρα θέλω να παραγγείλω και κάτι άλλο και είπα δεν ανοίγω ένα θέμα να δω αν υπάρχει κάποια εμπειρία από το service τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.