reynolds Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2012 Γεια σας παιδιά! Ποια κατά τη γνώμη σας είναι η καλύτερη αερόψυκτρα για LGA 2011 επεξεργαστή; Με ενδιαφέρει και απόδοση και όσο γίνεται αθόρυβη αερόψυκτρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Ιανουάριος 8, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 Αυτη: Noctua NH-D14 SE2011 | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
reynolds Ιανουάριος 8, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 Σε ευχαριστώ The One!Ξέρεις αν χωράει στο HAF 922;Αν όχι μπορείς να μου προτείνεις κάποιο άλλο midi κουτί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Ιανουάριος 8, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 Δεν ξερω με σιγουρια αν χωραει. Ειναι πολυ οριακο. Ας απαντησει καποιος που το εχει δοκιμασει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιανουάριος 8, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=y5eQE5sWnOU]MY newest build i7 920 haf 922 Noctua NH-D14 - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
reynolds Ιανουάριος 8, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 Σε ευχαριστώ MOS! Πιστεύετε αυτό το τέρας θα εμποδίζει τη κυκλοφορία του αέρα στο HAF 922 και γενικά υποβαθμίζει τη ψύξη στα άλλα μέρη του υπολογιστή (μητρική ,μνήμη); Με προβλημάτισε στο βίντεο που αφερεί τα heat spreaders από τις Corsair Dominators (αυτές έχω και εγώ)!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Ιανουάριος 8, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 Αν δεν θες να εχεις κανενα προβλημα με τις μνημες κοιτα και αυτες τις ψυκτρες:Corsair Hydro Series H60 CPU Cooler (s775/ s1155/ s1156/ s1366/ sAM2/ sAM3) - Ψύκτρες - plaisio.grCorsair Hydro Series H80 CPU Cooler (s775, s1155, s1156, s1366, sAM2, sAM3) - Ψύκτρες - plaisio.grκαι αν εχεις περισσοτερο χωροCorsair Hydro Series H100 CPU Cooler (s775, s1155, s1156, s1366, sAM2, sAM3) - Ψύκτρες - plaisio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
grathk Ιανουάριος 8, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 Καλα εχετε δει αυτές? PHANTEK TC14PE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιανουάριος 8, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 Μέχρι πρότεινος δε τις έφερνε κανείς στην ελλάδα, και υπήρχαν μόνο στο caseking που δεν έστελναν εδώ. Βλέπω ότι τις έφερε ένα μαγαζί όμως, και σε "λογική" τιμή.Συγκριτικά με τις noctua, έχουν παρόμοιες επιδόσεις, αλλά -προφανώς- είναι πολύ πιο όμορφες. Δε ξέρω όμως από εγκατάσταση κτλ τι παίζει. Η noctua έχει ΚΟΡΥΦΑΙΟ σύστημα εγκατάστασης, μιλάμε παιχνιδάκι συγκριτικά με κάτι scythe που είχα βάλει πρόσφατα. Και έχουν και καλή πάστα μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reynolds Ιανουάριος 8, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 Δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να πάω σε υδρόψυξη! Της CoolMaster οι Hyper 412S και Hyper 412 PWM αξίζουν τον κόπο; Από ότι είδα έχουν μικρότερες διαστάσεις από τη Noctua! Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Ιανουάριος 8, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 Το corsair h100 εχει (σχεδον) και το λεω ετσι γιατι μπορει να υπαρχουν καποιες διακυμανσεις με την noctua nh-d14 .ναι μεν λιγο πιο ακριβο αλλα ειναι υδροψυξη ,εχεις ελευθερο το χωρο γυρω απο τον επεξεργαστη ,καλυτερη ροη αερα... καλυτερα πανε σε αυτο αν δεν θες να βγαλεις τις ψυκτρες απο τις ραμ.Οτιδηποτε αλλη λυση εκτος απο αυτες τις 2 λυσεις για ψυξη ειναι υποδεεστερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
reynolds Ιανουάριος 8, 2012 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 Σε ευχαριστώ για την απάντηση H4ckerman! Το θέμα είναι θα χωρέσει η Η100 σε ένα HAF 922; Φαντάζομαι μία λύση θα ήταν να αφαιρεθεί ο διακοσάρης ανεμιστήρας στο πάνω μέρος του κουτιού και να μπει! Και αν τελικά γίνεται αυτό, η ροή του αέρα θα είναι εξίσου καλή χωρίς τον 200αρη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Ιανουάριος 8, 2012 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 Για να σου απαντησω,απο τι εψαξα βρηκα αυτο corsair h100 in a HAF 922 case? οποτε απο τι φαινεται βγαζεις το 200αρη και το βαζεις επανω.Τωρα αν θες ανεμιστηρες push/pull αγοραζεις αλλους 2 . Τωρα σχετικα με την ροη του αερα επειδη θα βγαλεις τον 200αρη, η διαφορες δεν υπαρχουν καν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
reynolds Ιανουάριος 8, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 Σε ευχαριστώ για το link!! Τα λέει όλα όσα χρειάζομαι!! Σε θέμα θορύβου ξέρω ότι η H100 στο full βγάζει πολύ θόρυβο, ενώ στις χαμηλές είναι αθόρυβη! Ξέρει κανείς αν κάνει θόρυβο η αντλία; Και γενικά από απόψη συντήρησης τι χρειάζεται η Η100; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Ιανουάριος 8, 2012 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 εγω που εχω h100 εδω και 2 μηνες δεν εχω ακουσει θορυβο απο την αντλια. Συντηρηση δεν θελει γτ ειναι κλειστο κυκλωμα υδροψυξης..υπαρχει και το μεσαιο επιπεδο για τους ανεμηστηρες και δεν κανουν την βαβουρα που κανουν το performance level οταν φορτωνει ο cpu.για τα 100 ευρω που την βρισκεις ειναι οτι καλυτερο!!!p.s: αν καταληξεις στην h100 να προσεχεις τις πρωτες μερες για τυχον διαρροες απο τα σωληνακια.Υπαρχουν αναφορες για ελαχιστα κομματια ελλαττωματικα που εχαναν αλλα ολα λυνοντουσαν με νεα h100 απο αντικατασταση της corsair. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.