Jump to content

Πρόβλημα με υπότιτλους!!! ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!

xalkida

Recommended Posts

Ρε παιδιά, έχω πρόβλημα με τους υπότιτλους στις ταινίες που βάζω στο media player.

Είμαι καινούργιος σε όλα αυτά και μπορεί να ρωτήσω καμία βλακεία, συγχωρέστε με. Η πρώτη ταινία ήταν οκ. Έκανα τους υπότιτλους worldpad και παίζαν μια χαρά. Η επόμενη ταινία δεν τους έπαιζε και έτσι το έψαξα λίγο και κατέβασα το Vobsub. Από εκεί και ύστερα σε όλες τις ταινίες μου εμφανίζονται δύο υπότιτλοι, ένας μικρός κάτω δεξία (στο μαύρο πλαίσιο) και ένας κάτω στο κέντρο κανονικός (όταν είναι δύο σειρές, η πρώτη είναι στην εικόνα και η άλλη στο μαύρο πλαίσιο). Και υπάρχει κάτι άλλο. Οτάν κουνήσω το mouse την ώρα που παίζει η ταινία (και εμφανίζεται το μενού με το play κ.α.) ανεβαίνουν οι υπότιτλοι πιο ψιλά σε ένα μαύρο διάφανο πλαίσιο.

Παρακαλώ δώστε μία απάντηση!:shout:

Κατεβασε τον vlc player και βγαλε το vobsub, δεν το χρειαζεται.

Θα εχεις στον ιδιο φακελο την ταινια με τους υποτιτλους .srt και θα εχουν το ιδιο ονομα. Αν σου εμφανιζει κινεζικα αντι ελληνικα ψαξε στο ιντερνετ για τη σωστη ρυθμιση στην κωδικοποιηση μεσω των ρυθμισεων του vlc.

Όχι, δεν δοκίμασα άλλο player. Δεν είμαι και πολύ σχετικός. Απλά με προβληματίζει που την πρώτη φορά ήταν ok. Φαντάζομαι έκανα καποια μακακία. Έχω όντως αυτά τα δύο αρχεία. Πιστεύεις είναι καλύτερα να κατεβάσω κάποιο άλλο player?

Ευχαριστώ για την απάντηση

Μακραν καλυτερος ο VLC player απο αυτον των windows. Και πολυ πιο ελαφρυς μαλιστα και τα παιζει ολα. Απεγκατεστησε το vobsub. Ανοιξε το VLC Player (φανταζομαι με ελληνικο μενου θα το εχεις) και πηγαινε

εργαλεια~ προτιμησεις~ υποτιτλοι και OSD~ και εκει που λεει προεπιλεγμενη κωδικοποιηση φροντισε να λεει ''Ελληνικη (Windows-1253)

Πω ρε φιλαράκι, σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

Είναι οκ τώρα. Είμαι στην Αγγλία και μου ήταν αδύνατο να συνεννοηθώ στα αγγλικά για το πρόβλημα μου.

Είναι καλύτερο όντως, και ο ήχος και οι υπότιτλοι.:dance3:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.