Jump to content

μεχρι 200 ευρω η καλτερη μητρικη????

gpapad20

Recommended Posts

Ρε συ αφού σου προτείναμε!!!

Καλή είναι και αυτή.Θες να πάρεις αυτήν?Πάρ'την.Αλλά τι μας λες να σου προτείνουμε εμείς άλλες άμα έχεις στο μυαλλό σου εσύ κάποια???!!!Πες την από την αρχή να μην καθόμαστε να σου προτείνουμε και εμείς!

Χρόνο γλιτώνουμε όλοι μας και εσύ βοηθειέσαι γρηγορότερα!

Εχω την συγκεκριμενη και προς το παρον εχω μεινει ικανοποιημενος.Στα 4.4 θα στον παει ανετα(οπως και πιο φθηνες μητρικες)αλλα να ξερεις δεν μπορεις να σωσεις το προφιλ του oc στα bios.Κοιτα και απο asus πλευρα οπως αυτη που σου προτεινε ο The One

Ιδια με την Z68XP-UD3P με μονο μειονεκτημα οτι δεν θα μπορεις να χρησιμοποιησεις την ενσωματωμενη καρτα γραφικων.

Λιγη βοηθεια και εδω.

Λεω να κανω αναβαθμιση.

Εχω τον Q6600 και asus p5n-t deluxe.

Ειχα την asus για καλη εταιρια στις μητρικες αλλα τα τελευταια χρονια δεν ασχοληθηκα με μητρικες και επεξεργαστες μιας και δεν ειχα αναγκη αλλα τωρα χρειαζετε ανανεωση το συστημα.

Εχω καταληξει στον 2600Κ για επεξεργαστη αλλα εχω φαει πολλες ωρες και δεν εχω καταληξει σε μητρικη.

Διαβαζω στα φορουμ Asus και gigabyte και εχω τρομαξει απο τα προβληματα που βγαζουν οι μητρικες τους με socker 1155.

Αλλοι να μην καταφερνουν να μπουν ουτε στο βιος για την εγκατασταση αλλων να μην κειτουργουν ξαφνικα οι usb θυρες αλλων να μην λειτουργουν ξαφνικα οι καρτες γραφικων και ενα καρο τρομακτικα περιστατικα

Συγκεκριμενα ειχα αποφασισει να παρω την asus P8Z68-V PRO

Η P8Z68-V PRO/GEN3 δεν την βλεπω διαθεσιμη αλλα εχω την εντυπωση οτι οι μνημες που κανουν στην απλη προ πιθανοτανα να μην κανουν στην gen και δεν ρισκαρω.

Για μνημη ελεγα την corsair vengeance ddr3 2x4gb 1600MHxΑν εχει καποιος την μητρικη με g.skill που βλεπω εχουν πολλοι και παει καλα ας μου πει τον κωδικο της μνημης να το κοιταξω.

Για 2χ4 παντα στα 1600.

Με εχει εντυπωσιασει ομως αυτος ο επεξεργαστης ο 2600Κ η προοπτικη ενος ssd που δεν μπορω να βαλω στην μητρικη που εχω τωρα η μνημη που θα εχω να κανω οτι θελω ανετα.

Εγω δεν θελω 2 καρτες γραφικων μια θα βαλω.

Αλλα θελω να βαλω στο συστημα και την xonar d2x που ειναι pci express και συνδεω πανω τα Ζ-5500 .

Επισης 2 σατα δισκους 640αρηδες που ειναι raid να μην χασω τα δεδομενα.

Αλλο ενα δισκο που εχω με δεδομενα 2ΤΒ σε σατα2.

Θελω να παρω και ενα δισκο ssd σατα3 και για περισοτερη σταθεροτητα εχω καταληξει στον samsung σειρα 830 128gb.

Θελω να εγκαταστησω τα windows σε αυτον και καποια προγραμματα και αρχεια κτλ θα τα βαζω στους μηχανικους δισκους.

Ψυκτρα τωρα εχω την nh-p12 της noctua αλλα εαν καταληξω να παρω το συστημα θα παραγγειλω το κιτ με την βαση για 1155 mobo.

Και φυσικα μια καρτα γραφικων γιατι η 8800gt εχει γερασει και εχει αρθριτικα πιεση κτλ.

Εχω καταληξει στην Asus EAH6870 DC/2DI2S/1GD5 1 GB PCI-E RETAIL

Θελω εμφανως καλυτερες επιδοσεις απο την 8800GT να εχει καλη ποιοτητα και καλο ανεμιστηρα.

Ελπιζω να ειναι καλη η επιλογη που εκανα και για καρτα γραφικων.

Παιχνιδια δεν ειμαι φανατικος κανα test drive και τετια.

Ισως εγκαταστησω και το cs5 να μαθω προχειρα να επεξεργαζομε εικονες και κανα βιντεακι.

Κατα τα αλλα κομπλε.

Μονιτορ εχω το dell u2410f

Πληκτρολογιο εχω το g19 και τροφοδοτικο το ax850.

Με ενδιαφερει το motherboard να με καλυπτει στα παραπανω και να μην εχει προβληματα να ειναι σταθερη και λειτουργικη.

Εαν καποιος εχει παρομοιο συστημα με αυτο που θελω να φτιαξω και ειναι σταθερο ας το πει.

Δεν με ενδιαφερει εαν κανει 100 η 300 ευρω η μητρικη αλλα να παιρνω αυτο που πληρωνω δηλαδη σταθεροτητα και λειτουργηκοτητα και οχι να ειμαι τεστερ της εκαστοτε εταιριας εαν λειτουργει καλα το hardware που βιαστηκε να βγαλει για να πουλησει.

Αν νομιζετε οτι οι μητρικες socket 1155 δεν εχουν σταθεροτητα και παρουσιαζουν προβληματα καλυτερα να ξεχασω την αναβαθμιση και να παρω απλως καινουργια μνημη για την υπαρχουσα μητρικη να κανω τα 2 mb 4 και καμια καρτα γραφικων. Μηπως εγω ειμαι υπερβολικος διαβαζωντας τα προβληματα των χρηστων και επηρεαζομε αρνητικα ;

Τι να πω ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.