GATHUNTER Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2012 Εχω την ψυκτρα του τιτλου η οποια εμεινε απο τον Ε8500.Υπαρχει περιπτωση τωρα που πειγα σε 1155 να βρω brackets? Υπαρχουν.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιανουάριος 7, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 Αν έχεις την Rev B, τότε μπαίνει σε 1155 (έχει το ίδιο mounting 1156). End of story. Αν όμως έχεις την 1η, θα χρειάστεις αυτό + τα κατάλληλα clips. Στείλε ένα πμ στην scythe να ρωτήσεις αν μπορεί να σου στείλει και με τι κόστος. 2η εναλλακτική είναι να ρωτήσεις σε 2-3 ψαγμένα μαγαζάκια αν έχουν ή μπορούν να σου φέρουν τα brackets που χρειάζεσαι. Εγώ θα ξεκίναγα από eworld, checkmate, hacshop 3η εναλλακτική είναι να ανοίξεις τις κατάλληλες τρύπες στα δικά σου brackets. Δηλαδή : ftp://ftp.scythe-eu.com/Manuals/CPU-Cooler/Mugen-2.pdf Οι τρύπες για το 1155 είναι μεταξύ των τρυπών για 1366 και 775 (a και b στο backplate του manual). Με ένα τρυπανι "τρως" το μέταλλο μεταξύ a και b τόσο στο backplate, όσο και στα 2 brackets που βιδώνουν πάνω στην ψύκτρα, έτσι ώστε οι τρύπες να δίνουν έτσι : ftp://ftp.scythe-eu.com/Manuals/CPU-Cooler/Mugen-2-Rev_B.pdf (όπως είναι εδώ οι τρύπες a, b και c) Αν πιάνει λίγο το χέρι σου, δεν είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο Ελπίζω να βοήθησα Link to comment Share on other sites More sharing options...
GATHUNTER Ιανουάριος 7, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 H λυση με το τρυπανακι μου φενεται η πιο ευφικτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.