Jump to content

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ HDD WD - RMA

astrovasilis

Recommended Posts

Καλησπερα,

Ειχα παρει το 2009 εναν εξωτερικο HDD WD essential elite 500GB . το θεμα ειναι οτι πλεον το βυσμα δεν πιανει καλα , αλλαξα καλωδιο, και ωσπου να βρω καμια καλη θεση για τον HDD να κανει επαφη σωστη το βυσμα με τον HDD κανω περιπου 20 start stop και σε καθε κυκλο ξερετε ακουγεται η κεφαλη και λενε τα windows καποιο προβλημα δημιουργηθηκε διαμορφωση τωρα ή μετα..

Το ειχα παρει απο το you.gr ( που εμαθα ειναι και εισαγωγεις WD ) . Σημερα ειναι κλειστα τα κεντρικα στην αθηνα και μιλησα με το πατρινο καταστημα και μου ειπαν καλυτερα να μιλησω με τα κεντρικα...

Ξερετε πως παει η διαδικασια; Για το RMA πληρωνεις; Στο you.gr δεν υπαρχουν εξωτερικοι WD πλεον..

Έχω έναν παρόμοιο δίσκο με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.

Το θέμα όμως είναι πως το εν λόγο πρόβλημα μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει προέλθει από απρόσεκτη/κακή χρήση και να μην στο αντικαταστήσουν.

Εγώ έχω «δέσει» το βύσμα επάνω στην θήκη βάζωντας μπόλικη ταινία ηλεκτρολόγου που το κρατάει μόνιμα στη θέση του. Και πάλι βέβαια θέλει προσοχή.

Αν δεν θές να το πας στο κατάστημα το στέλνεις απευθείας στην WD, Ολλανδία είναι νομίζω το collective center.

Το RMA θα σου κοστίσει μόνο τα μεταφορικά (με ΕΛΤΑ εννοείτε όχι courier) και τo ανοίγεις εσύ από εδώ: WD Support / Warranty Services / Warranty Services for End User Customers και ακολουθείς τις οδηγίες που γράφουν. (αν ο δίσκος είναι μέσα στην εγγύηση δεν ζητάνε απόδειξη αγοράς)

Γερμανια ειναι rma της western!ειχα κανει μια βλακεια με εναν my book for mac και ειχα χαλασει την οθονη!!μιλησα με εναν αντιπροσοπο της wester και εγινε αντικατασταση!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το πηγα σημερα στο you στη πατρα.. Θα το στειλουν αυριο στην αθηνα με το courier.. Στην πατρα ηταν εξυπηρετικοι, στο service στην αθηνα βαριοταν να μιλησει λεξη λεξη το πηγαιναμε.

• 2 weeks later...

Kαι έλεγα να ανοίξω θέμα. Έχω και εγώ ένα θέμα με έναν essential και άνοιξα ticket για rma.Ήθελα να ρωτήσω πως το πακετάρατε.Το έχω στουμπώσει μέσα σε bubble wrap και θέλω να βρω ένα κουτί να το στείλω. Επίσης θέλει τίποτα άλλο πάνω στο κουτι εκτός από το χαρτί που εκτυπώνεις από το site της WD?

Kαι έλεγα να ανοίξω θέμα. Έχω και εγώ ένα θέμα με έναν essential και άνοιξα ticket για rma.Ήθελα να ρωτήσω πως το πακετάρατε.Το έχω στουμπώσει μέσα σε bubble wrap και θέλω να βρω ένα κουτί να το στείλω. Επίσης θέλει τίποτα άλλο πάνω στο κουτι εκτός από το χαρτί που εκτυπώνεις από το site της WD?

εχω στειλει rma σε official hdd replacement box και δεν μου ειπαν ευχαριστω...εχω στειλει 2,5αρι χυμα σε φακελο και δεν μου εκαναν παραπονα.

Για μενα το καλυτερο ειναι μεσα σε ενα αντιστατικο σακουλακι και μεσα σε κουτακι τιγκαρισμενο με bubble wrap να μην κουνιεται ο δισκος:T:

εχω στειλει rma σε official hdd replacement box και δεν μου ειπαν ευχαριστω...εχω στειλει 2,5αρι χυμα σε φακελο και δεν μου εκαναν παραπονα.

Για μενα το καλυτερο ειναι μεσα σε ενα αντιστατικο σακουλακι και μεσα σε κουτακι τιγκαρισμενο με bubble wrap να μην κουνιεται ο δισκος:T:

Replacement box από που? Γενικά τα ΕΛΤΑ έχουν κανα κουτάκι σε αυτές τις διαστάσεις?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.