cyberdyne Ιανουάριος 13, 2012 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2012 Ίσως ο [MENTION=15018]Seafalco[/MENTION] μπορεί να σε βοηθήσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominus Ιανουάριος 14, 2012 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2012 Γνωριζω οτι,εαν ειναι το πηνιο το προβλημα,συμφωνα με τα παραπανω που σου ειπα,μπορεις να το περασεις με βερνικι(κατι που απλα μου το εχουν πει,δεν το εχω δοκιμασει) και ετσι ''εγκλωβιζεται'' ο θορυβος.Τωρα σε εσενα δεν θελω να σου πω ''βαλε αλλο πηνιο,περασε το με βερνικι κτλ''.Ισως η καλυτερη λυση ειναι να την επιστρεψεις πισω η να σου απαντησει καποιος πιο εξειδικευμενος σε τετοια ζητηματα. Οκ. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominus Ιανουάριος 15, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν με το πρόβλημα που αντιμετώπισα με την 5850 μου. Ενημερώνω όσους ενδιαφέρονται πως επέστρεψα την κάρτα που κάνει θόρυβο. Πλήρωσα παραπάνω και αγόρασα πάλι από το ίδιο stock house μια άλλη 5850. Αυτή δεν άναψε καν. Ζήτησα να τεστάρουν στο service μια ακόμα 5850 που τους είχε μείνει. Μου είπαν ότι δουλεύει κανονικά. Θα την αγοράσω την Δευτέρα με το πιστωτικό από αυτή που έχω. WISH ME LUCK. Αν δεν λειτουργεί ούτε εκείνη θα φορέσω τα γάντια της πυγμαχίας μου και θα τα κανονίσω με τον διευθυντή του stock house. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 15, 2012 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 τωρα με το stock δεν ειναι να ασχολείσαι, τα καλά κομμάτια τα κρατάνε οι υπάλληλοι λογικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominus Ιανουάριος 15, 2012 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 τωρα με το stock δεν ειναι να ασχολείσαι, τα καλά κομμάτια τα κρατάνε οι υπάλληλοι λογικά Είπα να ρισκάρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 15, 2012 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Μακαρι να βρεθεις με αυτο που θελεις φιλε, αλλα λιγες ειναι οι φορες που πετυχαίνεις κατι καλο εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Ιανουάριος 15, 2012 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 15, 2012 Αρχισε να ''ζεσταινεις'' τα γαντακια σιγα σιγα.... Κρατα μας ενημερους παρολαυτα..(τους δειρεις δεν τους δειρεις) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominus Ιανουάριος 16, 2012 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2012 Όλα καλά! (Έτσι δείχνει προς το παρόν τουλάχιστον) Η τρίτη και (ελπίζω) τελευταία 5850 που πήρα δείχνει να δουλεύει καλά και χωρίς θορύβους. Έχει ένα στραβοματάκι στην υποδοχή για το κουτί αλλά αυτό το περιμένεις από κάτι που είναι σε stock. Όχι όμως να κάνει σαν μηχανή του καφέ ή να μην δουλεύει καν. Και πάλι ευχαριστώ όλους όσους έδειξαν ενδιαφέρον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.