Jump to content

Αγορά CPU+mobo(αλλαγή πλατφόρμας) ή αναβάθμιση;

Gustantin

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να ξεκινήσω να χτίζω μεγάλα projerct όπως linux kernels + cyanogenmod9 builds σχεδόν σε καθημερινή βάση λόγω της πτυχιακής

Το σύστημα μου αποτελείται από AMD Phenom II x2 555,Gigabyte 890XA-UD3,8800GT,8GB DDR3 RAM@ 1600MHZ, coolermaster 690II (αν θυμάμαι καλά) και 450w silverstone 80+

Σκεφτόμουν να πάρω έναν phenom II x6 1100T + έναν crusial ssd128GB

Μήπως όμως θα ήταν προτιμότερο να περάσω σε intel με έναν i5-2500k και μία μητρική;;;

μιλούσα με έναν φίλο και έριξε και την ιδέα του bulldozer fx8120+μητρική 990FX

Στα ίδια επίπεδα με τον i5+μητρική και στην τιμή και στις επιδόσεις και πιθανότητα σε upgrade

το budget είναι 400€

Ποια η γνώμη σας;

Υ.Γ στην περίπτωση του bulldozer και του intel δεν θα αγοράσω ssd άμεσα αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

Και με εναν Phenom II x6 1090T μια χαρα θα εισαι.

Οσον αφορα το θεμα ssd, αν θες κατι πιο φτηνο πας εδω OCZ Agility 3 SATA III 2.5" SSD 120GB | Skroutz.gr

αλλιως πας εδω OCZ Vertex 3 SATA III 2.5" 120GB | Skroutz.gr

απλά δεν ξέρω πόσο θα κερδίσω σε χρόνο compiling με την χρήση ssd και αν θα ήταν προτιμότερο να πάω σε μία πιο future proof επιλογή και μελλοντικά (1-3 μήνες) να προσθέσω και τον ssd:hmm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.