Jump to content

windows remote desktop web connection

serpico75

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα.

Θέλω να συνδέσω μέσω MS Windows remote desktop web connection το pc μου (laptop με Windows XP Pro SP2) με ένα άλλο laptop.

Απ' ό,τι κοίταξα σε άρθρα της Microsoft, πρέπει να εγκαταστήσεις κάποια πράγματα σε κάθε pc. Ξέρω τί πρέπει να εγκατασταθεί. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν, π.χ. στη δική μου περίπτωση, μπορώ να συνδεθώ με το pc του φίλου μου, και το pc να μην έχει windows server εγκατεστημένα. Ας το κάνουμε με παράδειγμα:

Δικό μου laptop με Windows XP Pro:υπολογιστής Α

Laptop φίλου μου με Windows XP Pro:υπολογιστής Β

Θέλω ο υπολογιστής Α να παίρνει εικόνα του υπολογιστή Β. Γίνεται αυτό με MS remote desktop χωρίς ο υπολογιστής Β να έχει εγκατεστημένα windows server;

Και κάτι ακόμα:αν ναι, μπορεί να γίνει ακόμα και αν ο υπολογιστής Β έχει εγκατεστημένα Windows XP Home edition;

Κάποια βοήθεια;

Ευχαριστώ !!

δεν χρειάζεσαι να βάλεις windows server γι αυτό.

αν και εγώ δεν το έκανα με το remote των windows το έκανα με το vnc:T:

τελευταία επειδή έχουνε μπλέξει πολλοί που θέλουνε support έχω βάλει και εγώ το teamviewer γτ έχω ένα προβληματάκι με τον δίσκο του server μου:slap:

Το κακό του Teamviewer είναι οτι επειδή είναι free & shareware δεν είναι για πολλές συνεχόμενες ώρες χρήσης.

Το κακό του Teamviewer είναι οτι επειδή είναι free & shareware δεν είναι για πολλές συνεχόμενες ώρες χρήσης.

Για να μάθω και κάτι καινούριο, τί σημαίνει "shareware";

Δηλαδή, πρακτικά, που είναι το ''κακό'' ;:hmm:

Αν θές να είσαι 2-3 ώρες συνδεδεμένος σου λέει αγόρασε το. για κανα 20 λεπτο κάθε 2ωρο είναι ΟΚ.

Αν θές να είσαι 2-3 ώρες συνδεδεμένος σου λέει αγόρασε το. για κανα 20 λεπτο κάθε 2ωρο είναι ΟΚ.

Hmm... Κλασσικό shareware!

:T: [MENTION=10170]swatoner[/MENTION]

Το έχεις δοκιμάσει αυτό, επειδή εγώ με πολύ παραπάνω από ώρα σύνδεση δεν είχα θέμα. (το είχα ξεχάσει ανοικτό σε σύνδεση με το κατεβαστήρι ένα πρωϊνό βασικά και δεν μου πέταξε κανένα μήνυμα)

Το έχεις δοκιμάσει αυτό, επειδή εγώ με πολύ παραπάνω από ώρα σύνδεση δεν είχα θέμα. (το είχα ξεχάσει ανοικτό σε σύνδεση με το κατεβαστήρι ένα πρωϊνό βασικά και δεν μου πέταξε κανένα μήνυμα)

Ωχ νέα δεδομένα...

Ρε παιδιά αποφασίστε...

[MENTION=10170]swatoner[/MENTION] Πάρε θέση τώρα...:p

Καλημέρα.

Θέλω να συνδέσω μέσω MS Windows remote desktop web connection το pc μου (laptop με Windows XP Pro SP2) με ένα άλλο laptop.

Απ' ό,τι κοίταξα σε άρθρα της Microsoft, πρέπει να εγκαταστήσεις κάποια πράγματα σε κάθε pc. Ξέρω τί πρέπει να εγκατασταθεί. Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν, π.χ. στη δική μου περίπτωση, μπορώ να συνδεθώ με το pc του φίλου μου, και το pc να μην έχει windows server εγκατεστημένα. Ας το κάνουμε με παράδειγμα:

Δικό μου laptop με Windows XP Pro:υπολογιστής Α

Laptop φίλου μου με Windows XP Pro:υπολογιστής Β

Θέλω ο υπολογιστής Α να παίρνει εικόνα του υπολογιστή Β. Γίνεται αυτό με MS remote desktop χωρίς ο υπολογιστής Β να έχει εγκατεστημένα windows server;

Και κάτι ακόμα:αν ναι, μπορεί να γίνει ακόμα και αν ο υπολογιστής Β έχει εγκατεστημένα Windows XP Home edition;

Κάποια βοήθεια;

Ευχαριστώ !!

Οι υπολογιστές είναι στο ίδιο δίκτυο? Αν ναι τότε είσαι έτοιμος, αρκεί να ενεργοποιήσεις το service του remote desktop και να βάλεις password. Αν είναι σε άλλο δίκτυο και θές μέσω internet να έχεις remote desktop θα πρέπει να κάνεις port forwarding την πόρτα του remote desktop απο το ρούτερ στο pc.

Το δουλεύω καθημερινά και στο λέω. Για μια φορά μπορείς να το χρεισιμοποιήσεις έτσι. Όχι για πάρα πολλές φορές. είναι και καλά για χρήση στο σπίτι. αν το δουλεύεις όμως καθημερινά στο μήνα πάνω θα σε πετάει μετά το 5λεπτο και σου λέει να περιμένεις 15 λεπτά για να συνδεθείς άλλα 5 λεπτά αλλιώς αγόρασε το.

Δεν το έχω σε καθημερινή χρήση, για αυτό το λόγο δεν μου έχει βγάλει μηνύματα μέχρι τώρα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.