anhelito Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2004 Έχω την ΑΝ7+μνήμες value ram kingstone pc3200(kvr400x63c25) 512Mb. Όταν ανεβάζω το FSB μέχρι 199Mhz, το memtest δεν μου βγάζει λάθη. Aλλά που κ πού μου πετάει μπλέ όθόνη ότι η μνήμη τα έχει παίξει. Γενικότερα η μνήμη αυτή δεν συμπεριφέρεται καλά. Μόλις ξεπερνάει τα 200Mhz αμέσως πετάει λάθη, δεν πά να του δώσω 1000vοlt τάση!!!! Τώρα τί σκατά συμβαίνει? Τί να κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιούλιος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 Mονο το memtest τρεχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Ιούλιος 2, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 ναι μόνο το memtest για να διαπιστώσω αν βγάζει λάθη η μνήμη στη συγκεκριμένη συχνότητα. Κ συγκεκριμένα τα τέστ 5+8. Υπάρχουν κ άλλα προγράμματα για τη δουλειά αυτή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxon_747 Ιούλιος 2, 2004 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 Δοκιμασε να ζορισεις τις μνημες και με αλλα προγραμματα πχ 3dmark, πριμε κτλ... Μην κολλας με το μεμτεστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 2, 2004 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 Μήπως είναι μούφα η μνήμη? Την δοκίμασες σε άλλο pc ? Από το bios τι settings έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούλιος 2, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 Μήπως φταίει ο επεξεργαστής σου? Σε τι συχνότητα τον δουλεύεις? Βάλε χαμηλό πολλαπλασιαστή και ξαναδοκίμασε, Αν δεν δουλέψουν πήγαινε τες πίσω για αλλαγή Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Ιούλιος 2, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 οι μνημες τρέχουν στα 199mhz 1:1. Έχω τον 2600+ κ τρέχει στα 2300Mhzπερίπου με 1.813v ρεύμα Δυστυχώς είναι κλειδωμένος. Η μνήμη μάλλον είναι μούφα αλλά όσο κ μούφα να ήταν έπρεπε να μην μου κάνει τέτοια σε συχνότητες που λειτουργεί φυσιολογικά. Τις έχω ζορίσει κ τους έχω κάνει burn in αλλά δεν είδα βελτίωση. Βέβαια το πρόβλημα δεν είναι καθημερινό αλλά θα μου το βγάλει που και που. Ρε γμτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKII Ιούλιος 2, 2004 #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 Τί timings εχεις τις μνήμες; Αυτές είναι 2,5-3-3-8 αλλά παίζει και το 8 σε 6. Αμα έχεις βάλει χαμηλότερα δεν θα είσαι σταθερός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούλιος 2, 2004 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 Δες τι τσιπακια έχουν πάνω και ποσταρε ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Ιούλιος 2, 2004 #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 ειναι γνωστο το προβλημα αυτο με το nforce γενικοτερα.εγω εχω δοκιμασει παρα πολλα ζευγαρια μεχρι να βρω καποιο που δουλευει.(συγνωμη για την γενικη απουσια,αλλα δεν εχω προς το παρον νετ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas7GTR Ιούλιος 2, 2004 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 Ναι το Nforce έιναι λίγο μπου**ελο με τις μνήμες :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogi Ιούλιος 2, 2004 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 μπα εγώ δεν είχα ποτέ προβλημα, εκτός με τις twinmos... Αν έχουν samsung τσιπάκια είναι συμβατά κατα 100% με το nforce Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Ιούλιος 3, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2004 Τα τσιπάκια γράφουν kingstone. Χθές που έκανα δοκιμές, το σύστημα έκανε επανεκκινήσεις στο άσχετο. Οπότε θεώρησα ότι ήταν το τροφοδοτικό. Τώρα όμως που απενεργοποιώ το "automatically restart" απλά κολλάει. Τώρα τα πήρα στη κρανούμπα κ έγω δώσει 2.9v στη μνήμη για τιμωρία looool. Δε ξέρω τί άλλο να κάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούλιος 3, 2004 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2004 σε πια dimms τις έχεις τις μνήμες σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Ιούλιος 3, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2004 στην 2η την έχω τώρα. Έχω διαβάσει ότι δουλεύει καλύτερα στις 2 κ 3. Αλλά τις έχω δοκιμάσει όλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Ιούλιος 3, 2004 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2004 μία μνήμη έχεις? Βάλ την στην 3 και δώσε όσα volt χρειαστεί τότες...οι μνήμη σου φαίνεται να υποστηρίζεται από το Mobo Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Ιούλιος 3, 2004 Author #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2004 Ναι. Έχω ένα stick των 512mb. Θα το κάνω αυτό που είπες κ εδώ είμαστε...ααααααα κ τα τσιπάκια γράφουν πάνω:D3208DL3T-5A 0412PT02 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKII Ιούλιος 4, 2004 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2004 Μια τέτοια (D3208DL3T-5A) έχω και εγώ και ανοίγει στα 220. Μάλλον κάτι δεν κάνεις σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Ιούλιος 5, 2004 Author #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 Σαν τί δεν έχω κάνει καλά? Για δώσε μια help. Σκέφτομαι μήπως πρέπει να κάνω κανά l12 mod μπάς κ στρώσουν οι μνήμες. Εγώ πάντως τις μνήμες δεν μπορώ να τις τρέξω ούτε κάν στα 200mhz που είναι φυσιολογικό για τη μνήμη αυτή. Δλδ αν είχα έναν επεξεργαστή με 200fsb οι μνήμες θα χτύπαγαν? Μήπως πρέπει να τις πάω για άλλάγή? Το κακό είναι ότι δεν έχω κρατήσει το κουτάκι. Μήπως να δοκίμαζα να τις επέστρεφα κατευθείαν στη kingstone? Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Ιούλιος 5, 2004 Author #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2004 μήπως να αθξήσω την τάση στον επεξεργαστή για καλύτερα αποτελέσματα? Μου την έχει βιδώσει η μνήμη. Δεν μπορώ να τη λειτουργήσω σε όρια που δουλεύει default :-((((Να την έστελνα πίσω αλλά με ποιά αιτία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.