Jump to content

Τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2012!

MOS

Recommended Posts

1.BioShock: Infinite

2. Diablo III

3. DOTA 2

4. Grand Theft Auto V

5. Guild Wars 2

6. Halo 4

7. Journey

8. Mass Effect 3

9. Max Payne 3

10. Prototype 2

11. Street Fighter X Tekken

12. Twisted Metal

Video Games, Video Game Reviews - GameSpot

Κλασσική "westernized" λίστα. Έτσι ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ στα αμερικανάκια (είτε στην καταγωγή,

είτε στο μυαλό) που η Ανατολή έχει κουλτούρα και ποιότητα που ΠΟΤΕ δεν θα φτάσουν.

Θα μπορούσα να χώνω για ώρες, θα περιοριστώ στο point όμως... είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ σε

μια τέτοια λίστα να μην υπάρχει Blade'n'Soul και Tera. Πήγε μου 'βαλε το Guildwars 2 και

νομίζει πως ξεμπέρδεψε. Το οποίο btw είναι το πιο "westernized" ασιατικό πετυχημένο mmo

το οποίο επίτηδες βγήκε έτσι μήπως και οι δυτικοί αρχίσουν να εκτιμούν την ασιατική μαγεία.

Αντικειμενικά, η λίστα πάει Diablo ]|[ στην κορυφή με DotA 2 να ακολουθεί και σε κοντινή

απόσταση Blade'n'Soul το οποίο περίμενουμε άπειρα άτομα εδώ και κάμποσα χρόνια και μετά

το Tera το οποίο είναι ότι πιο ελπιδοφόρο στο νέο κύμα, των action-mmo. (μιας που όλα τα

υπόλοιπα: Divine Souls, Vindictus, Dragon Nest, Rusty Hearts δεν κατάφεραν να κάνουν το

"ΜΠΑΜ") Όσο για την υπόλοιπη λίστα των αναμενόμενων παιχνιδιών, δεν αντιλέγω πως τα

περιμένει ο λαός, αλλά σχεδόν όλα είναι sequels. ΤΟΣΟ στέρεψαν από ιδέες πια; MEGAFAIL

Η δικιά μου λίστα btw :

1. Tera

2. Blade'n'Soul

3. C9

4. DotA 2

5. Guild Wars 2

Άλλα games δεν με καίνε πέρα από Lineage Eternal,

το οποίο σιγά μη βγει φέτος. Από non-mmo games,

μόνο το Darksiders 2 θα με ενδιέφερε να δω/παίξω.

Επίσης πολύ σημαντικό της φετινής χρονιάς είναι

πως το Aion γίνεται "free to play" από Φεβρουάριο.

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Κοίτα η αλήθεια είναι ότι δεν ασχολούμε αλλά είδα κάποια πράγματα που με ενόχλησαν. Gold σπαστικά μικρό και για κάποιο wowικο λόγο κάνει τους εχθρούς highligh μόλις τους πλησιάσεις. Και τα χρώματα είναι wow. Αυτό που σπέρνει αντικειμενικά είναι η μουσική επένδυση. Α και κατι άλλο στη beta τουλαχιστον ο χαρακτηρας κινείται μόνο με mouse click. Να επαναλάβω ότι δεν ασχολούμε και αυτά είναι προσωπικές παρατηρήσεις :rolleyes:

edit: Κοίτα ο φίλος μου Yp3rt4tos ,μπορει να τον ξερετε, που έχει καεί με το 2 δεν ενθουσιάστηκε και πολύ.

Ναι, λίγα μύρια ΜΠΟΜΠΟΙ - έχεις δίκιο.:hang3: Ντάξει στις τρελές απαλεψιές (να το θέσω εύσχημα:p) κάτι λέει για σκότωμα χρόνου, αλλά γενικά άμα κάτσεις και το αναλύσεις στο συνολό του, η λογική συμμετοχής, το ύφος του community και τα γραφικά του wow είναι πραγματικά προσβλητικά για ενήλικες...

Το αν έπαιξαν "μπόμποι" ή όχι, δεν παίζει ρόλο. Λεφτά δίνουν κι αυτοί και ίσως περισσότερα από εμάς γιατί πληρώνουν οι μπαμπάδες τους. Το πιό πετυχημένο παιχνίδι όλων των εποχών από πλευράς εισπράξεων είναι το SIMS, που βάζω στοίχημα δεν παίζει κανείς σας και το κοροϊδεύετε. Και; Η εταιρία βγάζει εκατομμύρια από δαύτο.

Τώρα, όσον αφορά στη λίστα, μόνο το Max Payne μου λέει κάτι κι αυτό γιατί είχε ωραία ιστορία. Αν έχει και διάρκεια και δεν είναι 3-4 ώρες για να το τελειώσεις, τότε θα είναι εντάξει. Από τα υπόλοιπα, δε μου λέει κανένα τίποτα. Εγώ περιμένω τα Sniper Elite 2 & Ghost Recon: Future Soldier αν και το δεύτερο με επιφύλαξη αφού δεν είμαι fan της μελλοντικής τεχνολογίας σε tactical FPSs.

Εμένα το dota στην beta δυστυχώς με απογόητευσε από την πρώτη στιγμή!

Θεωρώ ακόμα το hon καλύτερο.

Ελπίζω το diablo (αν βγει, που δεν το πιστεύω ) να είναι καλύτερο από τη συνέχεια του sc

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.