Jump to content

Τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια του 2012!

MOS

Recommended Posts

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply
Το αν έπαιξαν "μπόμποι" ή όχι, δεν παίζει ρόλο. Λεφτά δίνουν κι αυτοί και ίσως περισσότερα από εμάς γιατί πληρώνουν οι μπαμπάδες τους. Το πιό πετυχημένο παιχνίδι όλων των εποχών από πλευράς εισπράξεων είναι το SIMS, που βάζω στοίχημα δεν παίζει κανείς σας και το κοροϊδεύετε. Και; Η εταιρία βγάζει εκατομμύρια από δαύτο.

Τώρα, όσον αφορά στη λίστα, μόνο το Max Payne μου λέει κάτι κι αυτό γιατί είχε ωραία ιστορία. Αν έχει και διάρκεια και δεν είναι 3-4 ώρες για να το τελειώσεις, τότε θα είναι εντάξει. Από τα υπόλοιπα, δε μου λέει κανένα τίποτα. Εγώ περιμένω τα Sniper Elite 2 & Ghost Recon: Future Soldier αν και το δεύτερο με επιφύλαξη αφού δεν είμαι fan της μελλοντικής τεχνολογίας σε tactical FPSs.

Το ότι είναι εμπορικό κάτι, δε σημαίνει απαραίτητα ότι συμβαδίζει με την ποιότητα ή την ουσία, έστω και αναφορικά με το τι ένα game μπορεί να προσφέρει στο μερίδιο που μπορεί να έχει σε αυτό που ονομάζεται ψυχαγωγία.

Πάντως, με την καμία δε θεωρώ το wow ως μέτρο σύγκρισης, κάτω από το οποίο τα υπόλοιπα θεωρούνται "φλώρικα" :p

Το ότι είναι εμπορικό κάτι, δε σημαίνει απαραίτητα ότι συμβαδίζει με την ποιότητα ή την ουσία, έστω και αναφορικά με το τι ένα game μπορεί να προσφέρει στο μερίδιο που μπορεί να έχει σε αυτό που ονομάζεται ψυχαγωγία.

Δε διαφωνώ και δεν κρίνω την ποιότητα. Απλά λέω με ποιό σκεπτικό είναι "αναμενόμενο" ένα παιχνίδι. Είναι αυτό που θέλει ο κόσμος και θα το αγοράσει, άρα, εμπορικό. Το αν είναι καλό ή όχι, λίγο μετράει. Άλλωστε οι εταιρίες δεν κερδίζουν χρήματα σε διαγωνισμούς ποιότητας, αλλά από τις πωλήσεις.

Diablo 3 βεβαίως βεβαίως:

Collector's Edition - Services - Diablo III

Η Collectors Edition φαίνεται ονείρωξη απλά.:jump1:

Ααα και για το 2013 αυτό εδώ το μωρό με το οποίο κανείς δε φαίνεται να ασχολείται:

Command & Conquer : Games : C&C Generals 2

Frostbite 2 engine :D.

To πρώτο Generals ήταν και το τελευταίο C&C που πραγματικά ευχαριστήθηκα (μαζί με το Zero Hour απογειωνόταν).

http://www.psfan.gr/files/MaxPayne3.jpg

Δυσάρεστα τα νέα για όσους περίμεναν το

Max Payne 3 το Μάρτιο, καθώς η Rockstar Games ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του μέχρι το Μάιο. Αυτή είναι η τρίτη φορά που αλλάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας, αφού αρχικά το περιμέναμε το 2009 και στη συνέχεια πήρε αναβολή για το 2010.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.