anhelito Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2, 2004 Έχω τη συγκεκριμένη κάρτα. Μπορείτε να μου προτείνεται τις ρυθμίσεις με τις όταν κάνω capture αρχεία, να έχουν όσο μικρότερο μέγεθος κ καλύτερη ποιότητα για να τα στέλνω σε φίλους με΄σω νετ. Επίσης θέλω να παίζει σε ολους τους υπολογιστές χωρίς να είναι απραίτητη εγκατάσταση extra codecs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 2, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 Μάλλον ο ποιο εύκολος τρόπος θα είναι με τα mpeg4 codecs της microsoft ( avi με λίγα λόγια ). Τώρα το μέγεθος είναι αντιστρόφος ανάλογο της ποιότητας. Μόνο με πειραματισμό θα μπορέσεις να βρεις την χρυσή τομή. Είναι πρακτικά αδύνατο νομίζω να σου πει κάποιος κάποιες standard ρυθμίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anhelito Ιούλιος 2, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2004 επειδή είμαι άσχετος σε ότι έχει να κάνει με επεξεργασία βίντεο, οι mpeg4 ποιοί είναι? Έχει 2 ειδών, V1+V2. Το divx είναι το ίδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.