tragikos Σεπτέμβριος 14, 2012 Author #61 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2012 Στο στεαμ εχει 24 νομίζω είδα Αν το βρεις 24 στο Steam να σου δώσω 50€ να μου πάρεις 2 κόπιες 50€ έχει στο Steam, ή αν είσαι Αγγλία 30λίρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hurin Σεπτέμβριος 14, 2012 #62 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2012 Ψήνομαι και εγώ να το πάρω, φανατικός της σειράς γαρ, αλλά το φοβάμαι λιγάκι το preorder. Αν βγουν reviews και κανά patch, τότε βλέπουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feanor_21 Σεπτέμβριος 15, 2012 #63 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2012 Αντε να βγει.. να δουμε και κανα review+video και το παιρνω, εως τότε.. GW2 ΥΓ. Πάντως το Enemy Unknown ηταν πολυ μπροστά απο την εποχή του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Σεπτέμβριος 24, 2012 Author #64 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Demo στο Steam!Pre-purchase XCOM: Enemy Unknown on SteamΑπό αυτό θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό αν θα το πάρω τελικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Σεπτέμβριος 24, 2012 #65 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nephiλiμ Σεπτέμβριος 24, 2012 #66 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ!!Σου ευχομαι να χει "σκασει" το τροφοδοτικο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Σεπτέμβριος 24, 2012 #67 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 1200 W απο τον Αρη είναι, και το μισό Λονδίνο να πέσει πάνω του δεν μασάει!!! Επίσης το θες οντως αυτο που μου είπες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Σεπτέμβριος 24, 2012 #68 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 ΧΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΑ!!To game είναι απλά must buy, παίζω αυτήν την στιγμή το demo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Σεπτέμβριος 24, 2012 Author #69 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 Εγώ πάλι έχω να πω ότι το demo του ήταν πολύ μικρό και εκνευριστικά περιοριστικό. Στο 90% σου έλεγε που να κινήσεις τι και δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα διαφορετικό! Αποτυχία demo για μένα, αφού δεν μου έδειξε αυτά που ήθελα.Φαίνεται όμως ότι στο παιχνίδι έχουν πετύχει την δραματική ατμόσφαιρα και επίσης τα γραφικά του είναι ικανοποιητικά. Ακόμα δεν μπορώ να αποφασίσω αν το θέλω day one όμως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Σεπτέμβριος 24, 2012 #70 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 24, 2012 κατεβαίνει τώρα το demo ... έχουμε κάνα νέο από Dolly και το PSU του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Σεπτέμβριος 25, 2012 #71 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 ΛΟΛΜόλις μπήκα δουλειά.Ναι μικρό το δέμο, αλλά μου ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.Δεν είναι συζητήσιμο για το ΑΝ θα αγοραστεί το παιχνίδι... θα μας καταστρέψει φοβάμαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Σεπτέμβριος 25, 2012 Author #72 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 Προφανώς και θα το πάρω το παιχνίδι, απλά δεν ξέρω αν θέλω να τα σκάσω για pre-order. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Σεπτέμβριος 25, 2012 #73 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 εγώ το βλέπω να το παίρνω σε κάνα bundle ή μόνο του σε κάνα εξάμηνο που θα κάνει 20... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Σεπτέμβριος 25, 2012 #74 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 Όντως είναι λίγο τσιμπημένη η pre-order τουλάχιστον για τα Ελληνικά πορτοφόλια. Επίσης το demo δεν μου άρεσε. Μια αποστολή ουσιαστικά ήταν playable που σκοτώνεις sectoids αν κρίνω από το original UFO. Δεν είχε τίποτα ως προς την διαχείριση του X-Com, οικονομικά, research, workshops και λοιπά. Απλά σου λέει ότι υπάρχουν και δεν τα βλέπεις ποτε. Αλλά και η μάχη on site δεν ήταν ικανοποιητική χωρίς να μπορείς να επιλέξεις εξοπλισμό ή να έχεις περισσότερο control πάνω στην ομάδα που στέλνεις. Το μόνο ελαφρυντικό που έχει είναι ότι ίσως έχει αρκετές αναβαθμίσεις ingame που αλλάζουν ριζικά το gameplay σου. Ξέθαψα και το παλιό UFO και έχω και savegames μέσα αλλά σε windows 7 δεν ξεκινά καν η εφαρμογή Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Σεπτέμβριος 25, 2012 #75 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 25, 2012 (edited) Ξέθαψα και το παλιό UFO και έχω και savegames μέσα αλλά σε windows 7 δεν ξεκινά καν η εφαρμογή DOSBOX is our friend! Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 25, 2012 από tavliban Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Σεπτέμβριος 29, 2012 Author #76 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 29, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=93M_fLmmecU]XCOM: Enemy Unknown Interactive Gameplay Trailer - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.F. Σεπτέμβριος 30, 2012 #77 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 Έπαιξα κι εγώ το demo.Έδωσα το Diablo 3.Παράγγειλα κάρτα γραφικών.Πήγα από το Super Market για εφόδια.Έβαλα και το pre-order.Μόνο αν το τερματίσω σε 10 ώρες παιχνιδιού θα ξενερώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Σεπτέμβριος 30, 2012 #78 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 Δύσκολο. Το παλιό game είχε τόσα πράγματα μέσα που ήθελες βδομάδα να τελειώσεις ένα game. Και αφού το τελειώσεις μπορείς να ανεβάσεις δυσκολία, να δοκιμάσεις διαφορετικές στρατηγικές και τα λοιπά. Άσε που αν μεταξύ των τεχνολογιών και των συμβάντων που γίνονται στη βάση σου ρίχνουν UFO οι δικοί σου και πρέπει να κουμαντάρεις την ομάδα που είναι on site μπορεί να σε κρατήσει να παίζεις για μήνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.F. Σεπτέμβριος 30, 2012 #79 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2012 Δύσκολο. Το παλιό game είχε τόσα πράγματα μέσα που ήθελες βδομάδα να τελειώσεις ένα game. Και αφού το τελειώσεις μπορείς να ανεβάσεις δυσκολία, να δοκιμάσεις διαφορετικές στρατηγικές και τα λοιπά. Άσε που αν μεταξύ των τεχνολογιών και των συμβάντων που γίνονται στη βάση σου ρίχνουν UFO οι δικοί σου και πρέπει να κουμαντάρεις την ομάδα που είναι on site μπορεί να σε κρατήσει να παίζεις για μήνες. Δεδομένου ότι έχω χρόνο το πολύ 5-8 ώρες την εβδομάδα, μάλλον χρόνια θα παίζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Οκτώβριος 1, 2012 #80 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2012 Δεδομένου ότι έχω χρόνο το πολύ 5-8 ώρες την εβδομάδα, μάλλον χρόνια θα παίζω! Επένδυση ζωής τότε :clap: και ένα link να φέρει λίγες αναμνήσεις πίσω αν και η ποιότητα είναι πολύ ανώτερη από αυτή που είχαμε στα χρόνια μας http://www.xcomufo.com/x1music.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts