Jump to content

Acer aspire 7520g πρόβλημα με συνεχείς επανεκκινήσεις

Fu Manchu

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη.

Εχω ενα Acer Aspire 7520g και μου κάνει το γνωστό για το συγκεκριμένο μοντέλο πρόβλημα, να κάνει συνεχείς επανεκκινήσεις. Μόλις το ανοίγω μετά από 2 δευτερόλεπτα σβήνει και ξανανοίγει μέχρι να το βγάλω από το ρεύμα.

Ανοίγοντας το πληκτρολόγιο από κάτω βρίσκεται η Cmos μπαραταρία, η οποία είναι κολλημένη στην Motherboard επάνω. Νομίζω ότι το πρόβλημα οφείλεται σε αυτήν γιατι στην φωτογραφία που επισυνάπτω το αριστερό ποδαράκι της στον πάνω πόλο είναι στον αέρα και θέλει μάλλον συγκόλληση.

Οποιος ξέρεις ας δεί την φωτογραφία και να μου πει αν κάνω λάθος. Αν είμαι σωστός να προχωρήσω σε συγκόλληση με καλαι και κολλητήρι;;; Καλό θα ήτανε να μου δείξει και κάποιον οδηγό

Ευχαριστώ

post-21125-1416075719,7877_thumb.jpg

Δεν είδες αν (αφου είναι γνωστό γενικα αυτό το πρόβλημα στο συγκεκριμένο μοντέλο) αν κάποιος ή σε κάποιο site/forum προτείνουν κάποια λύση ;

Η μπαταρία σίγουρα θα πρέπει να κολληθεί αλλά δεν νομίζω ότι από αυτή προκαλείται το πρόβλημα (εκτός κι αν βραχυκυκλώνει κάπου/με κάτι).

Αν το πας σε κάποιον ηλεκτρονικό πάντως σε 5' θα στο έχει έτοιμο και θα διαπιστώσεις με σιγουριά αν φταίει η μπαταρία ή όχι.

Οι άλλες λύσεις αφορούν δίσκους. κάρτα γραφικών, chipset reflow, λύσεις τις οποίες δοκίμασα αλλά δεν είδα αλλαγή...

H μπαταρία από την στιγμή που δεν παταει καλά στην Motherboard δεν δημιουργεί πρόβλημα;

chipset reflow λέγοντας, από ότι είδα σε ένα βιντεακι ζεσταίνεις για λίγο το chipset με ένα πιστολάκι η φλόγιστρο για να ενωθούν οι κολλήσεις...

edit: την μπαταρία την κόλλησα αλλά δεν άλλαξε κάτι... δεν ξέρω τι άλλο να κάνω... όποιος έχει καμια καλη ιδέα ας την πει...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.