Kratos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2012 Γειά σας, θα ήθελα να υπερσυγχρονίσω την κάρτα γραφικών στο laptop μου (ACER ASPIRE 5740G).Δοκίμασα μερικά προγράμματα.Το msiafterburner και το rivatuner δε λειτουργούν. Με το AMDGPUClockTool_v0.9.26.0 δε μπορώ να ρυθμίσω voltage και fan speed και με το AtiTrayTools μου έβγαζε κατι παράσιτα σε λευκή οθόνη, πολύχρωμες οθόνες με γραμμές οταν προσπαθούσα να πειράξω τον ανεμιστήρα και σφάλμα οταν ξεκινάνε τα Windows 7.Ποιές τιμές και ποιά προγράμματα μου προτείνετε;κάρτα γραφικών: ATI MOBILITY RADEON HD 5470G 512MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
amdnikos Ιανουάριος 5, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Oc σε laptop cpu η gpu είναι μια πάρα πολύ κακή ιδέα για πολλούς λόγους. Αν σώνει και καλά θες να προχωρήσεις στο oc της gpu, ακολούθησε αυτό το guide:ATi Mobility Radeon HD 5470 Overclocking Link to comment Share on other sites More sharing options...
The One Ιανουάριος 5, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Θα συμφωνήσω οτι είναι πολύ κακή ιδεα. Η καρτα είναι αδύναμη και με το overclocking το μονο που θα καταφερεις ειναι αυξηση στις θερμοκρασίες, μειωση της αυτονομίας και μια ασήμαντη διαφορα σε επιδοσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιανουάριος 5, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Με το να κανεις το zastava 48 αλογα (απο 45), το πολυ να το καψεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kratos Ιανουάριος 6, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Άν την κάψω γίνεται να την αλλάξω ή και να βάλω μεγαλύτερη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιανουάριος 7, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 Φιλε , απλα εκανες το λαθος και πηρες laptop.Μην ασχολεισαι πραγματικα γιατι δεν αξιζει.Αν εχεις σκοπο να ασχοληθεις με gaming , παρε ενα σταθερο υπολογιστη , γιατι το να παιζεις σε 15-17'' οθονη το θεωρω αστειο στις μερες μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.