Jump to content

Ερώτηση για AMD X4 Phenom 9600 @ 2.3 GHz

kyrkyriakos

Recommended Posts

Κατά την γνώμη μου και με την σειρά που σου τα λέω :

a) Βάλε άλλο ένα ντιμάκι 2GB RAM 800Mhz στο σύστημα για να πιάσεις τα 4GB ή άλλα 4GB RAM αν τα ντιμάκια που έχεις τώρα είναι των 2x1GB για να πιάσεις τα 6GB ! Με 30€ πάνω κάτω τα έχεις τα 6GB σύνολο !!!

β) Αγόρασε μια μεταχειρισμένη ATI 4870 1GB DDR5 με 45-50€ ή μια ATI 6850 μεταχειρισμένη με 75-85€ !!!

γ) Με το που δείς μεταχειρισμένο PHENOM II X4 955BE να δίνεται με τιμή κοντά στα 80€ τον τσιμπάς και αυτόν και έχεις σύστημα που παίζει τα πάντα πολύ καλά για καιρό !!!

Κατά την γνώμη μου και με την σειρά που σου τα λέω :

a) Βάλε άλλο ένα ντιμάκι 2GB RAM 800Mhz στο σύστημα για να πιάσεις τα 4GB ή άλλα 4GB RAM αν τα ντιμάκια που έχεις τώρα είναι των 2x1GB για να πιάσεις τα 6GB ! Με 30€ πάνω κάτω τα έχεις τα 6GB σύνολο !!!

β) Αγόρασε μια μεταχειρισμένη ATI 4870 1GB DDR5 με 45-50€ ή μια ATI 6850 μεταχειρισμένη με 75-85€ !!!

γ) Με το που δείς μεταχειρισμένο PHENOM II X4 955BE να δίνεται με τιμή κοντά στα 80€ τον τσιμπάς και αυτόν και έχεις σύστημα που παίζει τα πάντα πολύ καλά για καιρό !!!

Τα β και γ οκ. Το α δεν το κατάλαβα!Έχω δυο (2) Kingston DDR2 2048 Mbytes (2 τέτοιες) . Τί πρέπει να βάλω;\Τί είναι το "ντιμάκι";

Αν εχει 4 γιγα συνολικα τοτε δεν χρειαζεται αλλα μνημη.μια μεταχειρισμενη καρτα και εναν επεξεργαστη και ειναι κομπλε.

+1

προς το παρων η cpu δεν είναι βέβαια must have...αλλά μια gpu ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ (προτάσεις έχουν ακουστεί παραπάνω πολλές)

Μπα τοσο αχρηστος που ηταν ο 9600 θα δει στα παντα βελτιωση με ενα 9ΧΧ(οποιονδηποτε)

εδω ειδα εγω που πηγα απο 9850 σε 955 χαοτικη διαφορα ακομα και σε παλαιολιθικα παιχνιδια

αυτό θα το αφήσω στην κρίση του κυριάκου...ισχύει αυτό που λες βέβαια όχι μόνο από fps αλλά και σε ποιότητα γραφικών είδα διαφορά στο ίδιο παιχνίδι όταν μεταπήδησα από τον 9600 στον BD... αλλά αφορά και την τσέπη του ;) για το οικονομικό και μόνο λέω ότι δεν είναι must have... ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.