kyrkyriakos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2012 Είμαι εντελώς άσχετος με το θέμα , αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας. Έχω ένα AMD X4 Phenom 9600 @ 2.3 GHz Τί μπορώ να κάνω για να τον αναβαθμίσω λίγο ; Κάρτα γραφικών δεν έχω , θα βοηθούσε να βάλω μια και εάν ναι ποιά ;Η χρήση που τον κάνω δεν είναι τίποτα σπουδαίο , ιντερνετ , μουσική , ταινιές , τώρα εάν μπορούσε να παίζει και κανα παιχνιδάκι , :smoke: δεν θα με πείραζε!Ευχαριστώ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιανουάριος 5, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Ποια μητρική εχεις φιλε μου? :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyrkyriakos Ιανουάριος 5, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Συγχωρέστε την άγνοιά μου ! Που γράφει τη μητρική έχω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιανουάριος 5, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 κατεβαζεις από εδώ το cpu-z και στο τριτο tab του θα δεις το μοντελο της μητρικής σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyrkyriakos Ιανουάριος 5, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Ωραία, η μητρική μου είναι :asustek M3A78-EM Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιανουάριος 5, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 ASUSTeK Computer Inc. - Motherboards- ASUS M3A78-EM μπορεις να πας σε ενα απο τα πανω cpu. Με εναν Phenom X4 955-965 θα δεις μεγαλη διαφορα χωρις να χαλασεις πολλά λεφτά Ποση ραμ εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Ιανουάριος 5, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 πες μας και 1 μπατζετ που διαθετεις!και το τροφοδοτικο σου ποσα watt και τι μαρκα ειναι ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 5, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Ρε παιδες οτι CPU και να βαλει χωρις καρτα γραφικων παιχνιδι ΔΕΝ θα παιζει, τι του λετε του ανθρωπου?Φιλε μου, αν θελεις να παιζεις τα τελευταία παιχνίδια σε υψηλές ρυθμίσεις μια AMD hd6850/6870 ή μια 6950 μεταχειρισμένη (το λεω για να σου βγει φθηνα) με 140-200 ευρω εισαι άρχοντας.Το θέμα ειναι,εσυ νιώθεις οτι ο υπολογιστής σου αργοπορεί στα windows? θέλεις να ξεκινάει μολις πατας το κουμπί και να φορτώνει τα παντα(windowς, προγραματα,πιστες σε παιχνιδια) ακαριαία? Αν ναι τοτε πρέπει να πας σε SSD (ειναι φαντάσου σκληρός δισκος...χωρις δισκο,λειτουργεί με τσιπ μνημης flash) για να δεις πραγματικά τι σημαίνει να μην εχεις πουθενά αργοπορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Ιανουάριος 5, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 [MENTION=6199]SirDiman[/MENTION] +1αλλα αφου δεν εχει καρτα γραφικων γιατι να παει σε ssdγια εμενα καλυτερα παρε καρτουλα και πιο μετα πας και σε αγορα ssd(που θα εχουν βγει και καλυτεροι!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyrkyriakos Ιανουάριος 5, 2012 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Μέσα απο το CPU-Z φαίνεται να έχω κάρτα γραφικών ATI radeon HD 3200 graphics (RS780)2 kingston DDR2 2048 Mbytes, το τροφοδοτικό , εάν καταλαβαίνω σωστά αυτά που γράφει , είναι seasonic 500 wattΓενικά με τις επιδόσεις του υπολογιστή δεν έχω πρόβλημα , απλά δεν θα με πείραζε εάν βελτιωνόταν (με μικρό κόστος ) λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 5, 2012 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 To τροφοδοτικο σου θα αντέξει άνετα μια καρτα γραφικών, καλα θα ηταν βέβαια να βάλεις αλλα 2 gb ραμ (κανα 30αρι) μιας και είναι φτηνές και βοηθάνε αρκετά το μηχάνημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Ιανουάριος 5, 2012 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 MSI 6770 (PCI-Express, GDDR5, 1GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr μπορεις να πας σε αυτην + κανα 30αρι για την ραμ και θα εισαι gg Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavliban Ιανουάριος 5, 2012 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 εγώ είχα αυτή τη CPU με μια 4890 και τα παιχνιδάκια τα έπαιζε μια χαρούλα (την πούλησα πρόσφατα 70euros μπορεί να βρεις και με 50-60 τώρα που βγαίνουν οι 7ΧΧΧ)...Τώρα αν διαθέτεις μαρούλια ~200 μπορείς να πάρεις μια 6870/6850 (θα σου περισέψουν κιόλας) αλλιώς πας σε 6950...Τέλος του είχα πάνω και έναν Vertex 2 OCZ 60GB και ήμουνα ακόμα πιο κομπλέ...Η πρόταση μου πάντως είναι 1. να δώσεις κάπου στα 150€ να πάρεις μια 4890 + SSD (μεταχειρισμένα)2. Αλλιώς κάνε μια αναβάθμιση και αν διαθέσεις 200-300 euros πάρε έναν AMD Llano με ενσωματωμένη GPU (υπάρχει σχετικό review εδώ μέσα)3. αν διαθέτεις περισσότερα μαρούλια τρέχα σε εναν Ι5-2500Κ κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyrkyriakos Ιανουάριος 6, 2012 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Κατ'άρχάς σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση! Απ'ότι κατάλαβα θα πρέπει να βάλω καμια μνήμη ακόμη και μια κάρτα γραφικών. Επειδή όμως όπως σας είπα δεν το κατέχω.... μνήμη μπορώ συμπληρώσω ή πρέπει να αντικαταστίσω; Και πρέπει να είναι ίδια με αυτές που έχω;(εάν συμπληρώσω); Κάρτα γραφικών δε λέω πολύ εντυπωσιακή αυτή που μου προτείνει ο Pantelos ποιό πάνω , αλλά τ'ιποτα ποιό φθηνό δεν μπορούμε να βάλουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pano Ιανουάριος 6, 2012 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 kyrkyriakos ποιά είναι η ανάλυση της οθόνης σου ή έστω ποιό είναι το μοντέλο της, επίσης τα windows που έχεις είναι 32bit ή 64bit; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 6, 2012 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 και επίσης τι παιχνιδια εχεις σκοπο να παιξεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 6, 2012 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Εγω πιστευω οτι εναν επεξεργαστη θελει μονο μιας και ο 9600 ειναι και παλιος και οχι ιδιαιτερα γρηγορος ακομα και οταν βγηκε,οποτε μονο με αυτο θα δει χαοτικη διαφορα.ετσι και αλλιως απο οτι καταλαβαινω για κανα χαλαρο παιχνιδι το θελει το συστημα...τωρα αν θελει και καρτα,καμια μεταχειρισμενη οτι και να ειναι καλυτερη απο την onboard θα ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelos Ιανουάριος 6, 2012 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 πες ομως τι budget εχεις για να δουμε αναλογα που θα παιξουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιανουάριος 7, 2012 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 ΟΜΩΣ............, πριν αλλαξεις -ΑΝ αλλαξεις- επεξεργαστη, πρπει οπωσδηποτε να κανεις αναβαθμιση στο BIOS, για να μπορει να δουλεψει ο νεος επεξεργαστης!!! αφετερου, πες ενα μπατζετ που μπορεις να κινηθεις, για να μπορουμε να σε βοηθησουμε καλυτερα. επισης, ανεφερε τι μονιτορ εχεις, για να δουμε για τι αναλυση μιλαμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naz Ιανουάριος 7, 2012 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 Δες στο cpuz τι μνήμες φοράς ,βάλε άλλα 4 gb και μια καρτούλα των 50-60 ευρο και θα είσαι ωραίος για καιρό.Μην το ψάχνεις πολύ γιατί σε βλέπω να τη σκάς την 200αρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.