Dark Oblivion Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2012 Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους.Πηρα πριν λιγες μερες στα χερια μου μια 580. Την εχω στο κουτι της ,αλλα θα ηθελα να της κανω κανα test drive ,αλλα δεν θα μπω στην διαδικασια να το κανω στο δικο μου μηχανημα. Και ετσι αποφασισα να τη δοκιμασω σε αλλο pcακι. Τωρα ξεκιναει το προβλημα. Το μηχανημα επανω εχει 420-450 psu. Υπαρχει περιπτωση να αντεξει εστω και μιση ωρα η θα παει ακλαυτο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιανουάριος 4, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 Χωρις να πεις ολο το υπολοιπο συστημα , και ακριβως το μοντελο του τροφοδοτικου , μη περιμενεις απαντηση.Αλλα θεωρητικα δεν θα αντεξει σε τεστ.Στα windows κλπ δε θα εχει προβλημα , αλλα σε test ή σε game θα σβησει το pc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mchls Ιανουάριος 4, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 [MENTION=12866]Narzul[/MENTION], εγω και σε idle την φοβάμαι την εν λόγω κάρτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Oblivion Ιανουάριος 4, 2012 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 Τελικα το βρηκα... GeForce GTX 580Minimum Recommended System Power : 600W Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Ιανουάριος 4, 2012 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 idle δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα ... αφου δεν καιει σχεδον τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csaris Ιανουάριος 4, 2012 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους.Πηρα πριν λιγες μερες στα χερια μου μια 580. Την εχω στο κουτι της ,αλλα θα ηθελα να της κανω κανα test drive ,αλλα δεν θα μπω στην διαδικασια να το κανω στο δικο μου μηχανημα. Και ετσι αποφασισα να τη δοκιμασω σε αλλο pcακι. Τωρα ξεκιναει το προβλημα. Το μηχανημα επανω εχει 420-450 psu. Υπαρχει περιπτωση να αντεξει εστω και μιση ωρα η θα παει ακλαυτο???Δεν θα την εβαζα επανω σε αυτο το τροφοδοτικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
auditt Ιανουάριος 5, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Με τίποτα μην διανοηθείς φίλε μου να βάλεις τόσο μικρό τροφοδοτικο σε τέτοια κάρτα Εγω θα πρότεινα να κοιτάξεις τουλάχιστον ένα καλο 650αρι τροφοδοτικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 6, 2012 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Η απαντηση ειναι,αναλογα...αναλογα το υπολοιπο συστημααναλογα το τροφοδοτικο και ποσα Α δινει στα 12V. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lord Ιανουάριος 6, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2012 Graphics Card Power (W) 244 WMinimum Recommended System Power (W)5 600 WΗ καρτα καιει περιπου 244W εχεισ ακομη 420-244=176Wοπως λεπεις δεν προκειται να σε τραβηξει με τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.