Jump to content

Nvidia GTX580 και PSU

Dark Oblivion

Recommended Posts

Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους.

Πηρα πριν λιγες μερες στα χερια μου μια 580. Την εχω στο κουτι της ,αλλα θα ηθελα να της κανω κανα test drive ,αλλα δεν θα μπω στην διαδικασια να το κανω στο δικο μου μηχανημα. Και ετσι αποφασισα να τη δοκιμασω σε αλλο pcακι.

Τωρα ξεκιναει το προβλημα. Το μηχανημα επανω εχει 420-450 psu. Υπαρχει περιπτωση να αντεξει εστω και μιση ωρα η θα παει ακλαυτο???

Χωρις να πεις ολο το υπολοιπο συστημα , και ακριβως το μοντελο του τροφοδοτικου , μη περιμενεις απαντηση.

Αλλα θεωρητικα δεν θα αντεξει σε τεστ.

Στα windows κλπ δε θα εχει προβλημα , αλλα σε test ή σε game θα σβησει το pc.

Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους.

Πηρα πριν λιγες μερες στα χερια μου μια 580. Την εχω στο κουτι της ,αλλα θα ηθελα να της κανω κανα test drive ,αλλα δεν θα μπω στην διαδικασια να το κανω στο δικο μου μηχανημα. Και ετσι αποφασισα να τη δοκιμασω σε αλλο pcακι.

Τωρα ξεκιναει το προβλημα. Το μηχανημα επανω εχει 420-450 psu. Υπαρχει περιπτωση να αντεξει εστω και μιση ωρα η θα παει ακλαυτο???

Δεν θα την εβαζα επανω σε αυτο το τροφοδοτικο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.