konis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2012 Καλησπερα καλος σας βρηκα.Συναρμολογησα υπολογιστη,με μητρικη msi 990fxa-gd65,cpu amd fx4100,2μνημες corsair 4γιγα, καρτα γραφικων nvidia gtx550 ti 1024mb τροφοδοτικο 750w. Τον ανοιγω και η οθονη μου βγαζει κανενα σημα. Τη καρτα γραφικων τη δοκημασα και δουλευει,αλαξα θεση στις μνημες δοκημασα αλλες τιποτα. Αποσυνδεσα σκληρο και dvd τιποτα. Τα παντα δειχνουν οτι δουλευουν.το ηχειο που εχω για τα σηματα η δεν το συνδεω σωστα η δεν κανει η ειναι καμενο,δεν ξερω.Τι να κανω
pitogiros Ιανουάριος 7, 2012 #2 Ιανουάριος 7, 2012 Καλήσπέρα και σε σένα, επειδή πρόσφατα έστησα και γώ το δικό μου με την 990fxa αλλά την ud3 εκδοχή της και είχα παρόμοιο πρόβλημα , αυτό που συμβαίνει είναι ότι στα μαγαζιά κυκλοφορούν πολύ παλιές εκδόσεις της κάρτας και δεν έχουν τα τελευταία BIOS με αποτέλεσμα να μην βλέπει τους επεξεργαστές . Πρέπει να βρείς έναν επεξεργαστή που να τον υποστηρίζει από τον πρώτο BIOS revision για να Postαρει και να κάνεις BIOS update .Εγώ επειδή δεν είχα κάποιον πρόχειρο την πήγα πίσω στο μαγαζί και μου το έκαναν χωρίς κόστος.
pitogiros Ιανουάριος 7, 2012 #4 Ιανουάριος 7, 2012 Χωρις τον επεξεργαστή θα του κάνει τα ίδια ακριβώς, για να ακούσει κάτι απο το buzzer πρέπει να χει επεξεργαστή που να τον δέχεται η μητρική, αλλιώς δεν προχωράει το POST.
hayabusa Ιανουάριος 7, 2012 #5 Ιανουάριος 7, 2012 χωρίς επεξεργαστή αφενός μεν δεν θα περάσει το post (αυτό είναι αυτονόητο) αλλά τουλάχιστον αν η μητρική είναι οκ θα του πετάξει κάποιο μήνυμα Επίσης δεν πρέπει να ισχύει αυτό που λες περί υποστήριξης και bios update γιατί εδώ (MSI Global - Computer, Laptop, Notebook, Desktop, Mainboard, Graphics and more ) τον βλέπω κανονικά τον 4100.
pitogiros Ιανουάριος 7, 2012 #6 Ιανουάριος 7, 2012 αν παρατηρήσεις στο σαιτ το το λινκ που έχει στα δεξιά αναφέρεται στο BIOS 7640vJ5.zipδηλαδή έκδοση J5 τα BIOS της ξεκινουν απο version J1 το οποίο πιθανόν έχει κίολας.Προσωπικά από όσο μου χει τύχει οι μόνες μητρικές που είχαν δυνατότητα να σου πουν αν είχαν κάποιο πρόβλημα αναλυτικά ήταν κάτι DFI που έιχαν 4led για diagnostic code , κάτι το οποίο δεν έχουν οι 990FXA
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.