nasos99 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2012 Καλημέρα,χτες αγόρασα αυτή τη κάρτα γραφικών και έχω το εξής πρόβλημα:άριστα λειτουργική γενικά, αλλά μόλις ανοίξω οποιοδήποτε παιχνίδι (π.χ. FM 12) χαλάει τα γραφικά της οθόνης και κολλάει. :hang3: Έχω την εντύπωση ότι φταίει το τροφοδοτικό (Trust 370w αν δε κάνω λάθος)Υπάρχει περίπτωση θερμοκρασίας? Νομίζω όμως ότι η οθόνη γίνετε μαύρη όταν πιάνει θερμοκρασία.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk Ιανουάριος 4, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 Καλημέρα,χτες αγόρασα αυτή τη κάρτα γραφικών και έχω το εξής πρόβλημα:άριστα λειτουργική γενικά, αλλά μόλις ανοίξω οποιοδήποτε παιχνίδι (π.χ. FM 12) χαλάει τα γραφικά της οθόνης και κολλάει. :hang3: Έχω την εντύπωση ότι φταίει το τροφοδοτικό (Trust 370w αν δε κάνω λάθος)Υπάρχει περίπτωση θερμοκρασίας? Νομίζω όμως ότι η οθόνη γίνετε μαύρη όταν πιάνει θερμοκρασία.Ευχαριστώ.H XFX αναφέρει ελάχιστες απαιτήσεις σε τροφοδοτικό 500W αλλά λογικά από 20Α και πάνω σε 12V rail θα πρέπει να είναι ΟΚ. Μικρό μου φαίνεται το τροφοδοτικό σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιανουάριος 4, 2012 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 άριστα λειτουργική γενικά, αλλά μόλις ανοίξω οποιοδήποτε παιχνίδι, χαλάει τα γραφικά της οθόνης και κολλάει. Κατά τα άλλα άριστη λειτουργικά!!! Sorry,αλλά δεν κρατήθηκα! Πες μας από τι αποτελείται το σύστημά σου. Επίσης άλλο τροφοδοτικό έχεις?Άλλη κάρτα έχεις να δοκιμάσεις?Την κάρτα σου σε άλλο pc μπορείς να την δοκιμάσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 4, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 Τροφοδοτικο πρεπει να ειναι φιλε μου, καλυτερα να το αλλαξεις για κατι ποιο επώνυμο γιατι τα φτηνά εχουν τη ταση να παίρνουν στον αλλο κοσμο οτι ειναι συνδεμένο με αυτό. Ασε που με ενα καινουριο εχεις λιγοτερη καταναλωση στο ρευμα προτεινω ενα 500αρι corsair που ειναιτουμπανα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasos99 Ιανουάριος 4, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2012 γενικά, είναι παλιό το σύστημα μου.cpu: amd 3800+ x2M/b : msi K9N NeoRAM: DDR2 TeamXtreme (τις είχε φέρει ένα φεγγάρι το πλαίσιο) 2gb 800Mhz1 HDD Samsung 250GBΤώρα το δουλεύω με μια Radeon X1650. Άλλο τροφοδοτικό δεν έχω αλλά θα κοιτάξω να το πάω σε ένα φίλο με ένα noname 550W (φοράει radeon 4850). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasos99 Ιανουάριος 5, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Παίδες σίγουρα ελάχιστη ισχύ σε PSU για αυτή τη κάρτα, είναι 500W ???Διάβασα ότι 420 - 460W είναι αρκετά, και δεν έχω σύστημα που να τραβάει πολύ ρεύμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 5, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Το θεμα ειναι και τα Αμπερ οχι μονο τα βατ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasos99 Ιανουάριος 5, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Βρηκα ενα Corsair 430W με 28Α στο 12V... Τι λες? (δεν ειμαι για παραπανω οικονομικα)Builder Seriesedit: βρηκα και αυτή (απο μέλος του thelab)http://www.ocztechnology.com/ocz-modstream-power-supply-eol.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 5, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 πολυ καλη εταιρια η corsair Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponaei8anasi Ιανουάριος 5, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Απο εμπειρια που ειχα με 8800gt θελει γυρω στα 400-450w συνολο το συστημα(αναλογα το φορτιο που τρωει παντα..επισης αποψη μου ειναι να παρει κανα μεγαλυτερο τροφοδοτικο απο το corsair 430w γτ θα σου χρειαστει σε ενδεχομενη αναβαθμιση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.