Jump to content

Πρόβλημα με XFX 8800GT AlphaDog Edition

nasos99

Recommended Posts

Καλημέρα,

χτες αγόρασα αυτή τη κάρτα γραφικών και έχω το εξής πρόβλημα:

άριστα λειτουργική γενικά, αλλά μόλις ανοίξω οποιοδήποτε παιχνίδι (π.χ. FM 12) χαλάει τα γραφικά της οθόνης και κολλάει. :hang3: Έχω την εντύπωση ότι φταίει το τροφοδοτικό (Trust 370w αν δε κάνω λάθος)

Υπάρχει περίπτωση θερμοκρασίας? Νομίζω όμως ότι η οθόνη γίνετε μαύρη όταν πιάνει θερμοκρασία.

Ευχαριστώ.

Καλημέρα,

χτες αγόρασα αυτή τη κάρτα γραφικών και έχω το εξής πρόβλημα:

άριστα λειτουργική γενικά, αλλά μόλις ανοίξω οποιοδήποτε παιχνίδι (π.χ. FM 12) χαλάει τα γραφικά της οθόνης και κολλάει. :hang3: Έχω την εντύπωση ότι φταίει το τροφοδοτικό (Trust 370w αν δε κάνω λάθος)

Υπάρχει περίπτωση θερμοκρασίας? Νομίζω όμως ότι η οθόνη γίνετε μαύρη όταν πιάνει θερμοκρασία.

Ευχαριστώ.

H XFX αναφέρει ελάχιστες απαιτήσεις σε τροφοδοτικό 500W αλλά λογικά από 20Α και πάνω σε 12V rail θα πρέπει να είναι ΟΚ. Μικρό μου φαίνεται το τροφοδοτικό σου.

άριστα λειτουργική γενικά, αλλά μόλις ανοίξω οποιοδήποτε παιχνίδι, χαλάει τα γραφικά της οθόνης και κολλάει.

Κατά τα άλλα άριστη λειτουργικά!!!:suicide:

Sorry,αλλά δεν κρατήθηκα!:p

Πες μας από τι αποτελείται το σύστημά σου.

Επίσης άλλο τροφοδοτικό έχεις?Άλλη κάρτα έχεις να δοκιμάσεις?Την κάρτα σου σε άλλο pc μπορείς να την δοκιμάσεις?

Τροφοδοτικο πρεπει να ειναι φιλε μου, καλυτερα να το αλλαξεις για κατι ποιο επώνυμο γιατι τα φτηνά εχουν τη ταση να παίρνουν στον αλλο κοσμο οτι ειναι συνδεμένο με αυτό.

Ασε που με ενα καινουριο εχεις λιγοτερη καταναλωση στο ρευμα ;)

προτεινω ενα 500αρι corsair που ειναιτουμπανα

γενικά, είναι παλιό το σύστημα μου.

cpu: amd 3800+ x2

M/b : msi K9N Neo

RAM: DDR2 TeamXtreme (τις είχε φέρει ένα φεγγάρι το πλαίσιο) 2gb 800Mhz

1 HDD Samsung 250GB

Τώρα το δουλεύω με μια Radeon X1650. Άλλο τροφοδοτικό δεν έχω αλλά θα κοιτάξω να το πάω σε ένα φίλο με ένα noname 550W (φοράει radeon 4850).

Απο εμπειρια που ειχα με 8800gt θελει γυρω στα 400-450w συνολο το συστημα(αναλογα το φορτιο που τρωει παντα..επισης αποψη μου ειναι να παρει κανα μεγαλυτερο τροφοδοτικο απο το corsair 430w γτ θα σου χρειαστει σε ενδεχομενη αναβαθμιση..:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.