Jump to content

ΣΥΝΔΕΣΗ PC ΜΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MORBID21

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ

ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΕΧΕΙ 10-15 ΜΕΤΡΑ

ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΩΔΙΟ ΤΟΣΑ ΜΕΤΡΑ

ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΑΓΑΖΙ

ΑΠΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΘΟΥΝ ΠΑΤΕΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

Γιατί δλδ να μην είναι η tv κοντά στο pc?

που να το πας το σήμα 15m:...:

άποψη μου φέρε το pc πιο κοντά

Γιατί δλδ να μην είναι η tv κοντά στο pc?
...ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΑΓΑΖΙ...

Μorbid21, γράφε με μικρά, κεφαλαία είναι σαν να φωνάζεις.

Πατέντες χωρίς μπάτζετ δεν υπάρχουν, καλύτερα καλώδιο vga και να το περάσει ο ηλεκτρολόγος έτσι ώστε να μην φαίνεται άσχημο. (ανάλογα με το τί δέχεται η τηλεόραση πάντα)

ΦΩΝΑΖΩ ΦΙΛΕ

ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΩ

ΕΓΩ ΤΟ ΣΗΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ 15 ΜΕΤΡΑ

ΑΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΤΟ ΠΙΣΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΕΜΑ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΚΟΜΠΛΕ ΕΤΣΙ?ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΝΑ ΜΗ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΦΙΞ?

ε τότε πάρε μια μπαλαντέζα και ξετύλιγε και να δούμε αν θα σου παίξει και το αναλογικό γτ ψηφιακό :spell:

ενδιάμεσα θα θες κάνα ενισχυτή σήματος, μπορεί να το κάνεις και ασύρματα βέβαια εκεί ίσως έχεις πρόβλημα με τα υπόλοιπα ασύρματα μέσα wifi πχ ανάλογα και τις συχνώτητες:rubik:

Τι θες να προβάλεις στην tv από τον υπολογιστή; Άμα έχει κάποιον υποτυπώδη media player η τηλεόραση, και θες να προβάλεις video/εικόνες από το pc, μπορείς να το κάνεις ασύρματα, εφ'όσον η τηλεόραση υποστηρίζει κάποιου είδους wifi. Και την βγάζεις και σχετικά φτηνά (κάνα 40ρι). Άμα το θες για τέτοια χρήση, δώσε το μοντέλο της tv να δούμε άμα γίνεται.

Τώρα για προβολή desktop κτλ, ξέχασε το χωρίς budget. Έψαχνα και εγώ για κομπίνα παρόμοια, σε ποιοτικά μηχανάκια όμως (non "chinese"), min 300ε.

Τι σχέση έχει το να πατήσεις το Caps Lock με το τσιγάρο; Άσε το τι αντιπροσωπεύουν τα κεφαλαία, το θέμα είναι να είναι ευανάγνωστο το κείμενο σου, ώστε να προδιαθέσεις τους υπόλοιπους να σε βοηθήσουν.

Δεν ξερω αν δουλευει και πως δουλευει. Απλα εψαξα...

Rocketfish 4-Port Wireless HD Transmitter & Receiver Kit RF-WHD200 HDTV 3D HDMI | eBay

ΚΑΛΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟ :T:

Kαι εμενα η τηλεοραση τοσο μακρια βρισκεται απο το πισι ,με ενα 15μετρο hdmi 15m / 50ft * Gold Plated HDMI to HDMI Cable 1080p HDTV | eBay θα εισαι οκ.Τωρα αλλη λυση δεν παιζει να υπαρχει χωρις budget ΛΕΜΕ.

ΑΠΟ BUDGET ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΚΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΡΙΣΟΥΝΕ ΛΕΜΕ

Τι θες να προβάλεις στην tv από τον υπολογιστή; Άμα έχει κάποιον υποτυπώδη media player η τηλεόραση, και θες να προβάλεις video/εικόνες από το pc, μπορείς να το κάνεις ασύρματα, εφ'όσον η τηλεόραση υποστηρίζει κάποιου είδους wifi. Και την βγάζεις και σχετικά φτηνά (κάνα 40ρι). Άμα το θες για τέτοια χρήση, δώσε το μοντέλο της tv να δούμε άμα γίνεται.

Τώρα για προβολή desktop κτλ, ξέχασε το χωρίς budget. Έψαχνα και εγώ για κομπίνα παρόμοια, σε ποιοτικά μηχανάκια όμως (non "chinese"), min 300ε.

Τι σχέση έχει το να πατήσεις το Caps Lock με το τσιγάρο; Άσε το τι αντιπροσωπεύουν τα κεφαλαία, το θέμα είναι να είναι ευανάγνωστο το κείμενο σου, ώστε να προδιαθέσεις τους υπόλοιπους να σε βοηθήσουν.

Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΛΗ LCD 47-50 ΙΝΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ.ΘΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ ΓΙΑ ΤΟ WIFI ΠΟΥ ΛΕΣ

ΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΩΝΑΖΩ ΑΔΕΡΦΕ ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.ΤΕΖΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ

ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ,ΜΠΕΣΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.