Jump to content

Επισκευη καρτας γραφικων

peponis13

Recommended Posts

Καλή χρονιά και χρονια πολλά σε ολη την κοινότητα.Εχω μια καμμενη καρτα γραφικών 9800gtx.απο αυτα που εχω διαβασει υποθετω πως εχει καει το VRM της.παρακατω εχω και μια φωτο για να το δουν και οι πιο ειδικοι.Θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει καποιο μαγαζι στην αθηνα που μπορει να αναλαβει την επισκευη με λογικο κοστος φυσικα.

Ευχαριστω

post-12057-1416075714,0493_thumb.jpg

Δεν θελω να παρω αλλη την εχω αντικαταστησει προς το παρον με μια 8600gt.αν το κοστος ειναι μεχρι 30 ευρω θα την δωσω για επισκευη.το θεμα ειναι οτι δεν ξερω που να απευθυνθω.περα απο το ολοκληρωμενο το πολυ πολυ να χρειαστει αντικατασταση και η αντισταση που ειναι απο πανω του (μικρο το κοστος της).

Δεν θελω να παρω αλλη την εχω αντικαταστησει προς το παρον με μια 8600gt.αν το κοστος ειναι μεχρι 30 ευρω θα την δωσω για επισκευη.το θεμα ειναι οτι δεν ξερω που να απευθυνθω.περα απο το ολοκληρωμενο το πολυ πολυ να χρειαστει αντικατασταση και η αντισταση που ειναι απο πανω του (μικρο το κοστος της).

Σε αυτό το κόστος μόνο ηλεκτρολόγος αν αναλάβει και πάλι άμα ...

Αλλά καταρχάς δεν έχεις εγγύηση οτι άλλάζοντας το θα δουλέψει η κάρτα. δεν ξέρεις τι άλλο μπορεί να κάηκε ή τι άλλο πηρε μαζί του. Ακόμη σκέψου ότι αν δεν είναι κάνας καλός ηλεκτρολόγος, ένα εξάρτημα θα κολλά, 2 θα ξεκολλάνε :p

Γενικά προσωπικά θα σου πρότεινα καλύτερα να αποταμιεύσεις τα 30€ για αναβάθμιση της επόμενης κάρτας.

μμμ...αν ειναι οντως ετσι μαλλον θα τα κρατησω τα χρηματα.απλα πιστευα πως καποιος εμπειρος θα υπηρχε που θα εκανε τετοιες δουλειες.

Με 40 ευρω μπορεις να βρεις μια μεταχειρισμενη 4850 που ειναι καλυτερη

και 50 ευρω μια 4870

Και θα κανεις καλυτερα την δουλεια σου

Δεν αξιζει η ολη διαδικασια που σκεφτηκες για την 9800

(εκτος εαν εχεις συναισθηματικους δεσμους μαζι της :p)

Πλακα κανω μην την φτιαξεις ακομα και ετσι :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.