jordanis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2012 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2012 καλημέρα. σκέφτομαι την αγορά μιας Asus Sound Card Internal Xonar DG 5.1.(30 ευρώ) ASUSTeK Computer Inc. - Multimedia- ASUS Xonar DG προς το παρόν έχω αυτή τη μητρική ASUSTeK Computer Inc. - Motherboards- ASUS M4A89TD PRO ηχέια έχω τα logitech Z-506. αξίζει η αγορά της εν λόγω κάρτας ήχου. θα δω διαφορές? και αν τελικά την αγοράσω θα πρέπει να ξηλώσω πρώτα τους drivers ήχου της μητρικής? (realtek) ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Ιανουάριος 3, 2012 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 Δε νομιζω να δεις διαφορα με τα συγκεκριμενα ηχεια.Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanis Ιανουάριος 3, 2012 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 με έστειλες τώρα ...και την παράγγειλα:hang3::hang3::hang3::hang3::fist::fist::fist::fist::shout::shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 3, 2012 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 Θα δεις αλλα τα ηχεια σου ειναι μετριοτατα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanis Ιανουάριος 3, 2012 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2012 το ξέρω ότι είναι μέτρια αλλά και η κάρτα μέτρια είναι. έλπιζα να δω διαφορά. θα δείξεικαμιά γνώμη άλλη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanis Ιανουάριος 5, 2012 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 τελικά την εγκατέστησα , λίγο δυσκολεύτηκα να απενεργοποιήσω την onboard απο το bios και να κάνω disable τους άλλους high definition audio controllers αλλλά το αποτέλεσμα σε δικαιώνει... παρόλο το χαμηλό κόστος η asus xonar dg 5.1 έβγαλε ήχους σε ταινίες που δεν είχα ξανακούσει. αναμένεται και δοκιμή σε παιχνίδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Ιανουάριος 5, 2012 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Γενικώς κάρτες ήχου αξίζουν περισσότερο από τις συνήθεις onboard....Έχω την xonar dx, και με τα ηχεία της υπογραφής μου έχει εκπληκτικό αποτέλεσμα,οπότε προτείνω όταν βρείς λεφτά να πάρεις κάτι αντάξιο της κάρτας σου, ηχεία εξάλλου δεν αλλάζεις και συχνά !Είναι η καλύτερη "επένδυση" που έχω κάνει (ανώτερη και του ssd) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jordanis Ιανουάριος 5, 2012 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 αν είχα καλύτερα ηχεία θα έπαιρνα την dx /ds αλλά πιστεύω για τα ηχεία μου η dg είναι ότι πρέπει (συμφωνείς?) . ήδη έχω πολύ καλύτερο ήχο απο την onboard και το setup μου με καλύπτει σε θέμα ήχου πλήρως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Ιανουάριος 5, 2012 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2012 Μια χαρά είσαι, αφού καταλαβαίνεις δαιφορά στον ήχο με 30 ευρώ !Καλοδούλευτη λοιπόν ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DioNiSis Ιανουάριος 7, 2012 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2012 μια ερωτηση,εχω και εγω τα z506 εδω και λιγες μερες με το pc της υπογραφης.θελω να ρωτησω αν αξιζει η αγορα αυτης της καρτας για να αντικαταστησω μια παλια sound blaster audigy που εχω τωρα?να πω οτι την audigy την εχα παρει μαζι με τη μητρικη που δεν εχει onboard απο αγγελεια για να αντικατασω μια καμενη gigabyte, και απο την πρωτη στιγμη μου ειχε δωσει την εντυπωση οτι επαιζε χειροτερα απο την onboard realtek της gigabyte. τοτε ειχα τα χ-230 ηχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.