Jump to content

Ελληνικές παγκόσμιες διακρίσεις στον χώρο των Η/Υ.

cyberdyne

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Με αφορμή την πρόσφατη και άξια διάκριση της χώρας μας στον διαγωνισμό HWBOT, λαμβάνοντας την 2η θέση, ανοίγω αυτό το νήμα για να προβάλλουμε και διακρίσεις σε άλλους διαγωνισμούς από Ελληνικά group, που δεν έχουν τύχει της ανάλογης δημοσιότητας.

Αυτό το νήμα θα είναι η απάντηση σε όλους που θεωρούν ότι είμαστε λιγότεροι από αυτούς..!

Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στο group Andromeda Software Development (ASD), που έχει λάβει πολλά βραβεία στον χώρο του Demoscene, με ποιό πρόσφατο την 1η θέση στον διαγωνισμό Assembly 2011 και στην Euskal 2011.

Για την ιστορία είναι το 1ο Ελληνικό γκρουπ που καταλαμβάνει την θέση στην Assembly και για τα εξής έτη: 2005, 2007, 2009, 2010, 2011.

Ο ιστότοπος της ASD είναι ο εξής: http://www.asd.gr/#spin

Τα prods-demos του γκρουπ καθώς και οι διακρίσεις τους, βρίσκονται εδώ: Andromeda Software Development

Σας προτρέπω να κατεβάσετε τα demos τους (κάνουν κ για benchmark! :p) για να τα απολαύσετε!

Επειδή έχω προσωπική γνωριμία με ένα μέλος τους τον Amusic (μουσική) μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι μας επιφυλάσσουν και νέες πρωτιές στο μέλλον!

Όποιος γνωρίζει άλλες Ελληνικές διακρίσεις ας μας τις γνωστοποιήσει εδώ για να μαθαίνουμε και να επιβραβεύουμε αυτούς που ξοδεύουν χρόνο και χρήμα, για την διάκριση της χώρας μας! :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.