Jump to content

Ας τελειώνουμε με τις παπαριές

xrist

Recommended Posts

Εγώ νόμιζα benchαρουμε για πάρτυ μας που ειπε κάποιος άλλος...
Πάρτυ μας=Παρέα=Ομάδα.

Όπως και

άποψή μου=άποψη της ομάδας (κατα πολλούς)

Άρα τι τόσο παράξενο στο να προσέχουμε τι λέμε και τι κάνουμε?Γιατί τόσο αντίλογος..

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply
Δεν θα αναγνωριστεί απο αυτό η Ομάδα...Για ποια ανάδειξη μιλάς...επάγγελμα το κάναμε?Εγώ νόμιζα benchαρουμε για πάρτυ μας που ειπε κάποιος άλλος...Ηττοπάθεια δεν είναι είναι η αναγνώριση το οτι είμαστε Ομάδα και γουστάρουμε.

ε πως αλλιως θα ξερει (οχι μονο η ελλαδα) για τα κατορθωματα αυτου του μικρου γαλατικου χωριου? απο 2~3 δημοσιεσεις σε περιοδικα μονο?

ποιος ειπε για επαγγελμα? απλα οταν εχεις ξοδεψει τοοοοσα χρηματα τοσα χρονια για να κανεις την καβλα σου, δεν ειναι αχσημο να υπαρχουν καποιοι που θα αναγνωριζουν την αξια σου και για ευνοητους λογους και απο τις 2 μεριες θα υπαρχει μια υποστηριξη......

δηλαδη.........δεν θα κανουν παρτυ αν μαθουν οτι το outofspecs αποχωρησε απο το hwbot???

εγω γουσταρω 12 θεση..... ουτε 3η ουτε 2η..... δεν θα χαλαστω απο αλλους....

Για να εισαι ομαδα πρεπει να εχεις και ενα πρωταθλημα για να ανταγωνιστεις και να δειξεις την αξια σου...

Το να λες οτι εισαι ομαδα χωρις να υπαρχει κατι το οποιο να το αποδεικνύει και να το επιβεβαιωνει τότε για μένα ΔΕΝ είσαι ομάδα.

@ manos_ir

Μάλιστα είπες την άποψή σου...γιατί εγώ πρέπει να την δεχτώ μου λες?

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι...διεθνή forum ας πούμε του τύπου XS...

Την ανωτερότητά σου θα την δείξεις αν πεις γ@μάω τους πόντους...

EDIT αποφασίστε επιτέλους τι είμαστε...ΠΑΡΕΑ 'Η ΟΜΑΔΑ?

EDIT αποφασίστε επιτέλους τι είμαστε...ΠΑΡΕΑ 'Η ΟΜΑΔΑ?

Και τα 2 δεν σου κάνουν??Αυτό είσασταν τόσο καιρό..Γιατί να χαλάσει τώρα?

Δεν καταλαβαίνετε ή δεν θέλετε να καταλάβετε...οπότε δεν έχει νόημα να συνεχίσω...Αποφασίστε πως θέλετε να είμαστε και πείτε μου και μενα για να ξέρω τι πρέπει να κάνω.

Δεν θα κάτσω να σκάσω κιόλας,έχω να οδηγήσω και το πυραυλάκι για θεσσαλονίκη...

Εγω να ρωτησω κατι ψιλοασχετο?Γιατι ανοιξε αυτο το θρεντ τωρα?Εννοω την συγκερκιμένη χρονική περίοδο.Εχασα κανένα επεισόδιο?

Η απόφαση υπάρχει ήδη εδώ και καιρό.Για να υπάρχει αυτό το thread, μαλλον πολλοί δεν την σέβοντε.Απλώς πλέον, όποιος δεν σέβεται την κοινή γραμμή, θα ισούτε με επίπτωση.

@Harogeo πολλά ρωτάς εσύ..Το msn το έχεις για μόστρα στο pc σου?

δεν σου ειπα να την δεχτεις !

αν το εκανα θα σε υποτιμούσα!

νοήμον εισαι , οποτε εχεις την δικη σου αποψη !

απλα λεω ΕΓΩ την δικη μου αποψη !

Τι σκατα σχεση εχει η παρεα με την ομαδα και τις διαπροσωπικες σχεσεις μου λετε?

Εαν κατι δεν μας αρεσει ειτε το γραφουμε στα @@ μας ειτε το κατακρινουμε.Και στις δυο περιπτωσεις η ενεργεια μας δεν αντιρποσωπευει το συνολο την ομαδα την φιλια μας το φορουμ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ. Δεν μπορουμε να βαλουμε καλουπια στην συμπεριφορα μας. Δεκτο και σεβαστο να κραταμε ηπιους τονους , αλλα ο καθενας ειναι κυριος του εαυτου του και κανενος αλλου. Οσο ευγενικος και ηπιος θα ηθελα να ειμαι , οταν ενας μου στελνει pm σου γ@μω την μανα θα του απαντησω αναλογα και με αναλογο υφος και με αναλογες αντιδρασεις. Ο Αντρεας γνωστος πραος ανθρωπος θα τον σκωτωνε στο cod θα του λεγε και κατι για βιλες και σιστα και θα τελειωνε, ο Doom θα του λεγε με εκεινη την ψιλη φωνη τραβα τα βυζια σου , ο CrazyAnt δεν θα προλαβαινε θα ειχε φαει ban γιατι θα τον ειχε στην μπουκα ο Unseen ( λεμε τωρα ) και o Pit_hal θα εκανε poll εαν κατακρινουμε την σταση του τυπα που βριζει μανες. Η φιλια και οι διαπροωσπικες σχεσεις ασχετα με τους ποντους και με τα φορουμ υπαρχει. Το φορουμ του oos ειναι το επιστεγασμα της φιλιας 10 ανθρωπων. Το ιδιο και το thelab οπως και να το κανουμε. Οι ποντοι ειναι κατι το διαφορετικο κατι σαν plugin για να περναει ο ελευθερος μας χρονος και να εχουμε μια βαση δεδομενων ενδεικτικη για stepping και μου μπορει να φτασει το hardware μας. Απο εκει και περα προσωπικα το τονιζω προσωπικα στα @@ μου και οι ποντοι ( αξια τα παιδια που προσπαθουν και μακαρι να εχουν και το χρονο και τους πορους να το κανουν ) αλλα δυστηχως και 1.000.000 ποντους να εχω ο πελατακος δεν δωσει παραπανω λεφτα....

Τι σκατα σχεση εχει η παρεα με την ομαδα και τις διαπροσωπικες σχεσεις μου λετε?

Εαν κατι δεν μας αρεσει ειτε το γραφουμε στα @@ μας ειτε το κατακρινουμε.Και στις δυο περιπτωσεις η ενεργεια μας δεν αντιρποσωπευει το συνολο την ομαδα την φιλια μας το φορουμ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ. Δεν μπορουμε να βαλουμε καλουπια στην συμπεριφορα μας. Δεκτο και σεβαστο να κραταμε ηπιους τονους , αλλα ο καθενας ειναι κυριος του εαυτου του και κανενος αλλου.

Για μένα όταν το κατακρίνεις μέσα σε αυτό το forum, κανείς μα κανείς δεν θα σε φιμώσει.Το πολύ να διαφωνίσει μαζί σου.Είσαι στο "σπίτι" σου και λές την άποψή σου.Όταν όμως οι απόψεις σου καταφράφοντε σε άλλα forum, εκεί δεν έχεις καμία δουλειά να κατακρίνεις για το οτιδήποτε έχει σχέση με την ομάδα μέ άσχημο-προκλητικό τρόπο. Εκεί ο άλλος σε βλέπει σαν ΟΟS και όχι σαν μονάδα.Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.
...Οσο ευγενικος και ηπιος θα ηθελα να ειμαι , οταν ενας μου στελνει pm σου γ@μω την μανα θα του απαντησω αναλογα και με αναλογο υφος και με αναλογες αντιδρασεις.
Εκεί απαντάς ανάλογα και εσύ με p.m.Εκεί η κατάσταση είναι σε προσωπικο επίπεδο και δεν έχει καμία σχέση η ομάδα με αυτό.

Λοιπον τα ειπαμε ολοι και τελος.

Δεν δινουμε σημασια σε οτιδηποτε κακοπροαιρετο λενε για την παρεα μας.

Απο δω και περα χαλαρα.... bench,φαι και φραππε.

Λοιπον τα ειπαμε ολοι και τελος.

Δεν δινουμε σημασια σε οτιδηποτε κακοπροαιρετο λενε για την παρεα μας.

Απο δω και περα χαλαρα.... bench,φαι και φραππε.

καi pro, μη το ξεχνας:D

Πελατακο , μην μας θυμιζεις τους διασυρμους σου απο τον ΤρελοΜερμηγκα.

Εσυ έμαθες προ ή θες να παίξουμε φιφα 97?:p

Ανοίχθηκε για λίγο το θέμα για να δώσω μια διευκρίνηση.

Το αρχικό μου ποστ δεν υπονοούσε καμιά ένωση των δυο ομάδων.

Αυτό το θέμα για μένα έχει λήξει από τότε.

Χαίρομαι που οι περισσότεροι συμφώνησαν με αυτά που έγραψα.

Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός.

Νομίζω οτι η αστυνόμευση άλλων μελών δεν είναι οτι καλύτερο.

Χρήστο κατάλαβε οτι δεν μπορούν όλοι να έχουν την ίδια συμπεριφορά. Μια γενική γραμμή μπορεί να υπάρχει, αλλά δεν μπορείς να αναγκάσεις κανένα.

Αν πάλι θες να φύγεις απο την ομάδα επειδή το οποιοδήποτε μέλος λέει κάτι, τότε κάπου έχεις χάσει το νόημα...

Και πάνω που τα λέγαμε όλα αυτά ορίστε:

http://www.e-pcmag.gr/forum/index.php?showtopic=24800&pid=375716&mode=threaded&start=200#entry375716

Ελπίζω να ισχύει αυτό που ειπες Χρηστο..

Αλλιως πρέπει να τηρήσω την υπόσχεση του 2ου μου ποστ.

Ο μικρος δεν ειχε δει το παρων θρεντ... Δεν θελω να φανω σαν δικιγορος του διαβολου αλλα ετσι ειναι

Το ποστ στο αλλο φορουμ θα σβηστει εντως ολιγου.

Θα παρακαλουσα να παραμηνει στην ομαδα καθως οπως ειπα κ πριν δεν ειχε δει το παρων:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.