ea6gka Ιανουάριος 7, 2008 #21 Ιανουάριος 7, 2008 Η Παρασκευη ειναι κοντα,οτι 8εμα υπαρχει προς συζητηση μπορει να τε8ει τοτε επι ταπιτος.Δεν νομιζω πως το παρον thread εξυπηρετει σε κατι,περαν απο το αυτονοητο,το οποιο ετσι και αλλιως τοσο καιρο γινεται το θρεντ αυτο μου θυμιζει τη λαικη ρηση ο κοσμος τοχει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι , αλλα απο την αναποδη. αφου αυτη η κουβεντ μπορει να γινει μεταξυ σας , γιατι το κανετε εδω με απωτερο σκοπο να το δουνε και οι αλλοι. για να εισαι καλυτερος δεν ειναι αναγκη να το ξερουν και οι αλλοι αρκει να αισθανεσαι εσυ ο ιδιος οτι εισαι και να το δειχνεις με τις πραξεις σου
CrazyAnt Ιανουάριος 7, 2008 #22 Ιανουάριος 7, 2008 όχι Crazyant.Δυστυχώς ή ευτυχώς η παρέα έχει μεγαλώσει και δεν είναι και όλοι από την Θεσσαλονίκη.Κάτι τέτοια καλό είναι να τα συζητάμε και δημόσια.Δεν γίνετε να κρύβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας όπως κάνουνε μερικοί μερικοί...δεν κρυβομαστε πισω απο κανενα δαχτυλο ρε συ...και σορρυ αν με την αναφορα στον καφε εκανα καποιους να νιωσουν στην απ'εξω γιατι σιγουρα δεν ειχα αυτην την προ8εση...απλως ολο αυτο το 8εμα εχει εξαντλη8ει διεξοδικα εδω και παρα πολυ καιρο...οτι κρουσματα "αναστατωσης" υπαρχουν κατα καιρους ειναι αποτελεσμα κα8αρα κ μονο προσωπικης επιλογης που σε καμια περιπτωση δεν χαρακτηριζουν και δεν ταυτοποιουν το site μας.Τουλαχιστον ετσι 8ελω να πιστευωυπαρχουν κ αλλοι τροποι επικοινωνιας ετσι κ αλλιως (βλ msn,teamspeak,κτλ)
xrist Ιανουάριος 7, 2008 Author #23 Ιανουάριος 7, 2008 Η παρεα μας δεν ειναι το Hwbot,το hwbot δεν καθοριζει το forum, εσυ που βλεπεις την σχεση?Εκτος αν για σενα το oos ειναι οι ποντοι στο hwbot. Πιστευεις οτι με αυτο το thread το οποιο αναγνωριζει μια "ανυπαρκτη" κοντρα βοηθα στην εξαληψη οποιονδηποτε αντιπαλοτητων? Η κόντρα είναι υπαρκτή Ανδρεα. Αν τώρα βοηθήσει ο καιρός θα δείξει.
hadji_a Ιανουάριος 7, 2008 #24 Ιανουάριος 7, 2008 Και επειδη ειναι υπαρκτη πρεπει να την μονιμοποιουμε αναγνωριζωντας την ανα τακτα χρονικα διαστηματα?
DevilCry Ιανουάριος 7, 2008 #25 Ιανουάριος 7, 2008 Κοίτα hadji_a.Αυτό λέμε.Από την στιγμή που υπάρχει μια κόντρα, τουλάχιστον απο την πάρτη μας πρέπει να έχουμε ένα έλενχο, (άσχετο ότι οι άλλοι τον έχουν χάσει).Η παρέα σας (μας) μεγάλωσε αλλά και μεγαλώνει..Κάτι τέτοια thread βοηθάνε κατά του φανατισμού και υπές της καλής συμπεριφοράς.Τουλάχιστον από την πάρτη μας.Μακάρι να γίνει παράδειγμα προς μίμηση (πράγμα που δεν βλέπω.)
hadji_a Ιανουάριος 7, 2008 #27 Ιανουάριος 7, 2008 Ελεγχο ασκει ο καθενας στον εαυτο του. Μονο και μονο η υπαρξη αυτου του thread "επισημοποιει" την "κοντρα" και την ξαναφερνει στο προσκηνιο. Ας ειχε το thread γενικοτερο χαρακτηρα και οχι τοσο συγκεκριμενο...
DevilCry Ιανουάριος 7, 2008 #28 Ιανουάριος 7, 2008 Επειδή εσύ μπορείς και το κάνεις αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν και οι άλλοι...Επίσεις η κόντρα είναι επίσημη εδώ και καιρό.Απλώς μερικοί προσπαθούν να την κρύψουν για να την χρησιμοποιούν (τροποποιημένη πλέον) ώς "υπεράσπιση".
Obijuan83 Ιανουάριος 7, 2008 #29 Ιανουάριος 7, 2008 Κοίτα DevilCry...δεν είμαστε καμία ορκισμένη οργάνωση που δώσαμε τον απαράβατο και υπερ πάντων όρκο...Αυτό που πρέπει να καταλάβει ο κάθε ένας που βρίσκεται σε μια ομάδα είναι οτι όλοι είναι ισάξιοι και ισότιμοι.Σε μια ομάδα χρειάζετε και ο πράος και ο θερμοκέφαλος πάντα μέσα σε κάποια πλαίσια.Στην μπάλα πχ. χρειάζεται και ο παίχτης που θα κάνει την βρώμικη δουλειά και θα πάρει και τη κόκκινη του κάρτα αλλά πάντα μέσα σε κάποια πλαίσια φυσικά...Δεν χαρακτηρίζεται μια ομάδα απο τις πράξεις και μεμονομενες συμπεριφορές ενός ''παιχτη''. Ας καταλάβουμε πρώτα όλοι αυτό και ας πάψουμε να κυνηγάμε φαντάσματα...
manos_ir Ιανουάριος 7, 2008 #30 Ιανουάριος 7, 2008 και ποια ειναι εδω η κοκκινη καρτα ρε obi?και ποιος ο διαιτητής?
DevilCry Ιανουάριος 7, 2008 #31 Ιανουάριος 7, 2008 Αυτό είναι το κακό Obijuan83.Άλλο η μπάλα, άλλο ένα είδος "διαγωνισμού" παγκόσμιου κιόλας..Έτσι το βλέπουν πολλοί, φανατικά.Όπως το ποδόσφαιρο.Και λέω εγώ τώρα...γιατί??υπάρχει λόγος??Και επίσεις μια ομαδά σημαίνει ομαδική προσπάθεια. ομαδική λογική αλλά και συμπεριφορά.Άμα κάποιος ή κάποιοι δεν το τηρούν αυτό, απλώς δεν ξέρουν να παίζουν ομαδικά αλλά ατομικά.Για να λειτουργούμε ως ομάδα πρέπει να έχουμε κοινη γραμμή.Και αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του παρώντος thread..(θέλω να πιστεύω)
hadji_a Ιανουάριος 7, 2008 #32 Ιανουάριος 7, 2008 Επειδή εσύ μπορείς και το κάνεις αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν και οι άλλοι...Επίσεις η κόντρα είναι επίσημη εδώ και καιρό.Απλώς μερικοί προσπαθούν να την κρύψουν για να την χρησιμοποιούν (τροποποιημένη πλέον) ώς "υπεράσπιση".Για αυτο ακριβως τον λογο δεν χρειαζεται να την "επισημοποιουμε" και εμεις. Απλα αγνοουμε.........Πιστευεις οτι με αυτο το thread θα μπορεσουν αυτοι που ξεφευγουν να ελεγξουν καλυτερα τον εαυτο τους? Για να τελειωνει αυτο το παραμυθι, για μενα αυτο το thread ειναι το πιο ανουσιο thread σε αυτο το forum, γιατι πολυ απλα δεν προσφερει κατι αλλα αντιθετα δινει εναυσματα σε τριτους....
Obijuan83 Ιανουάριος 7, 2008 #33 Ιανουάριος 7, 2008 @ manos_ir Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς...διάβασες αυτά που είπα?Όποτε πήγα να υπερασπιστώ,να υπεραμυνθώ , να μαλώσω για την Ομάδα μου...αν έγινε με αντικανονικό τρόπο έφαγα το Ban μου ( η κόκκινη κάρτα που κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις) έκανα τις 3ημερες διακοπές μου (2 αγωνιστικές αποχή) και ξαναήρθα στην ενεργό δράση...τι άλλο θέλετε δηλαδή παραπάνω;H ομάδα (προπονητής πχ.) μου λέει κάλμαρε (μην παίζεις τόσο αντικανονικά) αλλά ο κάθε παίχτης πάνω στο παιχνίδι μπορεί να παραφερθεί...Αυτά@ DevilCryΆλλο η ομάδα και άλλο το η ομάδα να παίζει στο παιχνίδι ΗWbot...oκ?εκεί μπορούν να γίνουν όλα...Αυτή η ομάδα που ονειρεύεσαι δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ...γιατί αποτελείται απο διαφορετικές προσωπικότητες που η κάθε μια προσφέρει τις ατομικές του ικανότητες...αυτή η ουτοπική ομάδα δεν πρόκειται να υπάρξει γιατί απλά είμαστε άνθρωποι, έχουμε πάθη και κάνουμε λάθη.
DevilCry Ιανουάριος 7, 2008 #34 Ιανουάριος 7, 2008 @hadji_a μερικοί όχι δεν πρόκειτε να ελεγξουν καλυτερα τον εαυτο τους, μερικοί όμως ίσως!Αλλά όταν θα φάνε την επιπληξη σε αυτό το thread θα τους οδηγήσουμε...Πάρτο σαν ένα βήμα προειδοποιήσης.Τώρα οι τρίτοι ας το πάρουν οπως θέλουν..Δεν μας ενδιαφέρει..όπως δεν τους ενδιαφέρει για την πάρτη μας@Obijuan83 ακόμα μιλάς με ποδοσφαιρικούς όρους αλλά και σκέφτεσε έτσι...Δεν είμαστε ομάδα ποδοσφαιρική.Δεν έχουμε επιθετικούς..Ούτε αμυντικούς.Επίσεις στην ουσιά δεν υπάρχει και διαιτητής!!!Η ουσία είναι η παρέα.Και η ουσία είναι να περνάτε καλά.(δυστυχώς είμαι μακριά)Οι άλλοι πως συμπεριφέροντε ή τι νοοτροπία έχουν, δεν μας ενδιαφέρει.Αυτό είναι το ζητούμενο.Να μείνουμε όπως αρχίσαμε(αρχίσατε).Μια παρέα που μπεντζάρει για την πάρτη της.Τι κάνουν τι λένε οι άλλοι δεν έχει σημασία..EDIT...MHN KANETE EDIT ρε παίδες...Obijuan83 Δεν ονειρεύομαι καμιά ομάδα όπως της περιγράφεις.Απλώς θέλω την ομάδα που υπήρχε παλιά.Κανένας δεν αμφισβήτησε την μοναδικότητα του καθε ένα από εμάς.Αλλά πλέον πρέπει να υπάρχουν και όρια.Από την στιγμή που βρίσκομαι σε μια ομάδα, πρέπει να προσέχω και τι κάνω και τι λέω..Γιατί στην ουσια, θέλω δεν θέλω την αντιπροσωπεύω και ότι πώ, έχει το ανάλογο αντίκτιπο και σε αυτή.
CrazyAnt Ιανουάριος 7, 2008 #35 Ιανουάριος 7, 2008 Οι άλλοι πως συμπεριφέροντε ή τι νοοτροπία έχουν, δεν μας ενδιαφέρει.Αυτό είναι το ζητούμενο.Να μείνουμε όπως αρχίσαμε(αρχίσατε).Μια παρέα που μπεντζάρει για την πάρτη της.Τι κάνουν τι λένε οι άλλοι δεν έχει σημασία.. αυτη ακριβως ειναι η ουσια και το παρον thread δεν προσφερει κατι επ'αυτου ολοι γνωριζουν τι πρεπει να κανουν κ πως πρεπει να συμπεριφερονται κ μεχρι στιγμης ολα βαινουν καλως,με ελαχιστες εξαιρεσεις οι οποιες επιβεβαιωνουν τον κανονα. Αντε κανε ενα κουμαντο κ ανεβα προς τα πανω κ συ μαζι με τον εταιρο Κρητηκαρο τον Astri,να δειτε κ σεις Θεσσαλονικιοτικη hospitality,οπως τα Kalamata/Athens/Aigina departments :Dbanana
Obijuan83 Ιανουάριος 7, 2008 #36 Ιανουάριος 7, 2008 Ωραία αν κάνω και εγώ τη πρόταση να βγάλουμε όλοι τις υπογραφές μας, να αποχωρήσουμε απο το HWbot και να benchάρουμε για την κ@ύλα μας πόσοι θα το κάνετε;Μήπως μας ενδιαφέρουν οι πόντοι;Εγώ λοιπόν είμαι έτοιμος να το κάνω...Ας δούμε την ανιδιοτέλεια λοιπόν του καθενός και το πόσο σημασία θα δώσει στο να είναι η ομάδα του 1η 3η 10η στo Ηwbot...και πόση σημασία στο να benchάρει για να περνάει καλά και να βγάζει σκορ και ΟΧΙ Βoints
o polonos Ιανουάριος 7, 2008 #37 Ιανουάριος 7, 2008 Ωραία αν κάνω και εγώ τη πρόταση να βγάλουμε όλοι τις υπογραφές μας, να αποχωρήσουμε απο το HWbot και να benchάρουμε για την κ@ύλα μας πόσοι θα το κάνετε;Μήπως μας ενδιαφέρουν οι πόντοι;Εγώ λοιπόν είμαι έτοιμος να το κάνω...Ας δούμε την ανιδιοτέλεια λοιπόν του καθενός και το πόσο σημασία θα δώσει στο να είναι η ομάδα του 1η 3η 10η στo Ηwbot...και πόση σημασία στο να benchάρει για να περνάει καλά και να βγάζει σκορ και ΟΧΙ Βoints Οπως ειπε ο Χρηστος και το εβαλα στην υπογραφη μου.... Δεν εχω κανενα προβλημα να το κανω
manos_ir Ιανουάριος 7, 2008 #38 Ιανουάριος 7, 2008 κοιτα το hwbot ειναι σαν αναγνώριση για την αξια της ομαδας και γιατι οχι, και μεσο ανάδειξης κάποιων(που σιγουρα το αξίζουν) δεν νομιζω οτι ειναι λυση η αποχώρηση!θα είναι σαν ηττοπάθεια ! θα δωσεις πολυ ικανοποίηση σε κάποιους που ισως αυτος ειναι ο σκοπος τους..........
DevilCry Ιανουάριος 7, 2008 #39 Ιανουάριος 7, 2008 αυτη ακριβως ειναι η ουσια και το παρον thread δεν προσφερει κατι επ'αυτου ολοι γνωριζουν τι πρεπει να κανουν κ πως πρεπει να συμπεριφερονται κ μεχρι στιγμης ολα βαινουν καλως,με ελαχιστες εξαιρεσεις οι οποιες επιβεβαιωνουν τον κανονα. Πάρτο και σαν ενημέρωση για τα καινούργια μέλη.Υπάρχουν πλέον πολλοί νέοι..Τα όρια της παρέας όπως έχετε διαπιστώσει έχουν φύγει από το άξονα της θεσσαλονίκης.Καλό είναι να μπαίνουν και αυτοί στο κλίμα της ομάδος.Όσο για τις εξαιρέσεις...γκουχου γκουχου Αντε κανε ενα κουμαντο κ ανεβα προς τα πανω κ συ μαζι με τον εταιρο Κρητηκαρο τον Astri,να δειτε κ σεις Θεσσαλονικιοτικη hospitality,οπως τα Kalamata/Athens/Aigina departments banana:DΉμουνα Σαλόνικα παλιά 4χρόνια, έχω συγγενείς εκεί και ξέρω ξέρω!!!
Obijuan83 Ιανουάριος 7, 2008 #40 Ιανουάριος 7, 2008 κοιτα το hwbot ειναι σαν αναγνώριση για την αξια της ομαδας και γιατι οχι, και μεσο ανάδειξης κάποιων(που σιγουρα το αξίζουν) δεν νομιζω οτι ειναι λυση η αποχώρηση!θα είναι σαν ηττοπάθεια ! θα δωσεις πολυ ικανοποίηση σε κάποιους που ισως αυτος ειναι ο σκοπος τους.......... Δεν θα αναγνωριστεί απο αυτό η Ομάδα...Για ποια ανάδειξη μιλάς...επάγγελμα το κάναμε?Εγώ νόμιζα benchαρουμε για πάρτυ μας που ειπε κάποιος άλλος...Ηττοπάθεια δεν είναι, είναι η αναγνώριση το οτι είμαστε Ομάδα και γουστάρουμε.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.