Jump to content

PC Game of the Year 2011

vic

Ποιο είναι το καλύτερο PC game του 2011;  

343 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply
Εμένα μου άρεσε το Total War: Shougn 2, αλλά είμαι forever alone.

Αν και fan της σειράς, δε μου άρεσε τόσο... Δύσκολο; Αργό; Δεν ξέρω, αλλά δε με κράτησε...

Επίσης, fanατικός του Anno, αλλά όσων ήταν επί εποχής ξύλινων καραβιών και πειρατών. Το 2070 ούτε που κατέβασα το demo να το δω... :hm:

Στο pc υπάρχει μόνο το BF3 και ένα άλλο με γρίφους που παίζω με τη γυναίκα μου. Τίποτα άλλο.

Skyrim χαλαρα . Παλι καλα δεν το κανανε τπτ σωστο multiplayer γιατι στον λαμπη τα ποστ θα περιοριζοτανε του τυπου καλη χρονια καλη ανασταση καλο καλοκαιρι . : D

Αν και fan της σειράς, δε μου άρεσε τόσο... Δύσκολο; Αργό; Δεν ξέρω, αλλά δε με κράτησε...

Δύσκολο δε το λες. Αργό δε μου φάνηκε. Αυτό που με εξέπληξε πάντως είναι το interface. Και συνάμα απλό για τους νέους χρήστες (το πιο noob-friendly της σειράς μακράν), αλλά παράλληλα δεν υστερεί σε τίποτα σε σχέση με τα παλιά Total War (σε άποψη Interface). Κατά τα άλλα και εγώ θα προτιμούσα άλλες εποχές, αλλά νομίζω ότι είναι το αρτιότερο Total War μέχρι τώρα. Rome 2 με αυτό το Interface = Epicness.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.