patirgerasimos Ιανουάριος 8, 2012 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 edit: δεν είδα το ποστ του Mod γιατί έγραφα εκείνη την ώρα. Αλλά δεν το σβήνω γιατί επικαλούμαι το δικαιώμα μου να απαντήσω δημόσια. 1. πες οτι η συζητηση που γινεται εδω γινοταν σε μια παρεα τετατετ...δεν σε ηξερα και δεν με ηξερες, και ελεγα αυτα που λεω...ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕΣ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ; ΘΑ ΜΕ ΕΛΕΓΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΖΩΟ; αρα λοιπον πουλας τη μαγκια σου και την εξυπναδα σου εκει που σε παιρνει, γιατι μαλλον αλλου ΔΕΝ...ωωω ναι και το πιο πιθανό να σε έκραζα πολύ χειρότερα, ανάλογα με τι εντύπωση θα μου είχες κάνει μέχρι τότε και την διάθεση μου για αντιπαράθεση.. Μπορεί όμως να στο έλεγα και σαν υπόνοια ή μέσα σε άλλα..ΑΛΛΑ δεν υπάρχει περίπτωση στο δις να έλεγες ότι μυρίζει ωραία και ότι άλλο είπες και να μην έλεγα κάτι. Γι'αυτό κόψε τα νταηλίκια, ποια νταηλίκια δλδ καθρεφτάκι λέγαμε στο προνήπιο.Όμως επειδή φάσκεις και αντιφάσκεις δεν θα κάτσω να ασχολούμαι άλλο μαζί σου.. Εξηγούμαι"Δεν εχει βασεις ανυψωσεις...Εγω το εχω στηριξει πανω στη βαση της οθονης, και ειναι τοσο βαρυ και στιβαρο που δεν κουνιεται δεξια-αριστερα καθολου...Καποια πατεντα θα βρω..."τεταρτον μια χαρα ειναι το υψος του...Επίσης δεν έβγαλα κανένα αυθαίρετο συμπέρασμα, ειδήμων είσαι εσύ σε αυτό, αλλά εσύ είσαι ανίκανος να παρακολουθήσεις αυτά που γράφω. Αμα διαβάσεις αυτά που γράφω μια χαρά λογικό συμπέρασμα είναι, το οποίο εξήχθει με τα δεδομένα που αναφέρθηκαν στα ανωτέρω ποστ, γιατί δεν έκατσα να βρω ποιο μοντέλο αγόρασες μιας και εσύ λινκ δεν έδωσες..Σαν γενικό συμπέρασμα έχω να πω ότι από τις απαντήσεις σου, είτε δεν καταλαβαίνεις είτε ερμηνεύεις ότι γράφεται όπως σε βολεύει, ελπίζω να είναι το δεύτερο.. Γιαυτό το λόγο λοιπόν δεν θα κάτσω να σου εξηγώ γραμμή προς γραμμή τι έγραψα παραπάνω ΓΙΑΤΙ τα κατάλαβες λάθος. Συνεπώς δεν σκοπεύω να την συνεχίσω, γιατί έχω να πάω σε αγρυπνία και πρέπει να είμαι φρέσκος γιατί είναι η σειρά μου να ψάλλω.Υγ. Βάλε και κανένα τόνο, ή δεν έχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIRVANA Ιανουάριος 9, 2012 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Επειδη για να εχεις το θρασσος να αποκαλεσεις καποιον που δεν ξερεις ΖΩΟ ακομα και τετατετ πρεπει να εισαι πολυ νταης και μαγκας, το κοβω εδω γιατι φοβηθικα τωρα.Υγ. Βάλε και κανένα τόνο, ή δεν έχει?χαχαχαχασορυ απο τους μοντς (αν και θα επρεπε να σε επαναφερουν στην ταξη για τον χαρακτηρισμο που εσυ εκανες) και τελος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Ιανουάριος 19, 2012 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2012 Ενα αλλο που βλεπω πολυ ομορφο και μαζεμενο οπως το θελω, ερχεται απο logitech, αλλα ρε γμτ ειναι για tablet και ειναι αυτο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 19, 2012 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2012 Τα Keysonic τα είδες αρχηγέ ή τσάμπα χαλάω το σάλιο μου επειδή δεν έχουν το ΟΝΟΜΑ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Ιανουάριος 19, 2012 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2012 Οχι οτι μας αρεσει να χαλαμε, αλλα πως να το κανουμε, πρεπει να εχει και λιγο ονομα Εσυ ποια εχεις στο μυαλο σου? Απο την σελιδα τους αυτα τα 2 βλεπω να μου κανουν καπως, αλλα το Loigtech Που εδωσα παραπανω ειναι πιο κουκλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 19, 2012 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2012 Δεν θα γράφω εγώ στο πληκτρολόγιο μεγέθους netbook φίλε μου, εσύ αποφασίζεις Απλά να σε πληροφορήσω ότι τα Keysonic είναι πολύ ποιοτικά, μη τα φτύνεις γιατί δεν τα ξέρεις εσύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.