Jump to content

Apple Keyboard σε Windows?

therock

Recommended Posts

Ειμαι αναμεσα στο ασυρματο ή ακομα και το ενσυρματο πληκτρολογιο της Apple για Windows συστημα. Το θεμα ομως, ειναι αν θα χει καλο driver support, ή θα παρουσιαζει anomalies?Διαβασα στα γρηγορα οτι υποστηριζονται, αλλα το χει δοκιμασει κανεις στην πραξη?

Πιο πολυ στο ασυρματο κοιταζω, που ειναι πιο μαζεμενο και ομορφο, αν και με χαλαει οτι του λειπουν τα βασικα home/delete/pgup/pgdn κουμπια...

Dεν εχω βρει καποιο που να ειναι τοσο μαζεμενο οσο αυτο της apple. Η Ελλειψη trackpad ειναι που ο κανει πιο ελκυστικο. ΠΕρα απο οτι δεν πολυχρησιμοποιω, εχω και εξωτερικο trackpad σε περιπτωση που το θελησω για καποιο excel.

Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα, αν λάβεις υπόψη σου ότι με το boot camp, παίζει "επισήμως" το hardware της Apple σε Windows. Πιθανόν να μπορείς να βρεις και τους drivers του πληκτρολογίου μόνους τους (αν θυμάμαι καλά οι drivers της Apple είναι πακέτο για όλα τα components)

Edit: Δες και εδώ

http://support.apple.com/kb/HT1171

http://superuser.com/questions/88174/where-do-i-obtain-windows-7-64-bit-drivers-for-the-apple-wireless-keyboard

To apple wired (με το numpad) απλα σπερνει...

Το εκανα δωρο στον εαυτο μου σημερα...

Τα θετικα του

1. Μυριζει φοβερα (δεν κανω πλακα:))

2. Ολη η συσκευασια πλυν των πληκτρων και του πισω μερους ειναι απο αλουμινιο !!!!!

3. Στην ουσια του, δλδ στην πληκτρολογιση ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

4. ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ

5. Οι USB θυρες του...

Τα αρνητικα του, τα οποια δεν πιανουν ΜΙΑ μπροστα στα θετικα του...

1. Ελλειψη Print Screen (διορθωνεται με προγραμμα οπως ηδη ειπε ενας φιλος)

2. Το Star button (ναι το αντιστοιχο κουμπι που εχει λειτουργει κανονικα ως Start Button) ειναι στη θεση του Alt αρα στην αρχη θελει λιγη εξοικειωση...

3. Το Enter ειναι λιγο μικρο...Επισης θεμα εξοικειωσης

4. Ασπρο...Το μοναδικο που με χαλαει λιγο, αλλα ειναι τοσο ΓΑΜΑΤΟ που δεν τρεχει...

5. Δεν εχει βασεις ανυψωσεις...Εγω το εχω στηριξει πανω στη βαση της οθονης, και ειναι τοσο βαρυ και στιβαρο που δεν κουνιεται δεξια-αριστερα καθολου...Καποια πατεντα θα βρω...

Γενικα ειμαι ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ, το αγαπημενο μου πληκτρολογιο ηταν το Logitech Flat, ε αυτο ειναι κατι παρομοιο μονο που ειναι δυο φορες πιο ποιοτικο...

Το συστινω ανεπιφιλακτα........

Α και δουλευει ΜΙΑ ΧΑΡΑ σε Win7 χωρις drivers....

Μοναδικο ουσιαστικα αρνητικο η τιμη του αλλα.........ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ και ...Apple

αυτή η εταιρεία πως πουλάει τα σκατά για χρυσό και όλοι τρέχουν να το αγοράσουν, μου σπάει τα νεύρα γιατί δείχνει πόσο ζώα τελικά είναι οι καταναλωτές..

γενικά το λέω no offence

αυτή η εταιρεία πως πουλάει τα σκατά για χρυσό και όλοι τρέχουν να το αγοράσουν, μου σπάει τα νεύρα γιατί δείχνει πόσο ζώα τελικά είναι οι καταναλωτές..

γενικά το λέω no offence

Ναι γενικά το λες αλλά στην ουσια λες ΖΩΟ εμένα στην προκειμένη περίπτωση αλλά και όποιον άλλο δουλεύει και γουστάρει να τα σκάσει να πάρει ενα ποιοτικό πληκτρολόγιο ή Μακ ή iphone...

Μπράβο είσαι έξυπνος.

Για γέλια......

ναι ρε cobain εδώ και 2 μέρες ψάχνω τρόπο να σε πω ζώο, και σήμερα το βρήκα!!!:clap: Αφορμή έψαχνα να το γράψω αυτό για την apple και τα πληκτρολόγια που είναι το θέμα είναι η κορφή του παγόβουνου...

Εγώ διαβάζω για ένα πληκτρολόγιο το οποίο δεν έχει print screen δεν έχει start button, page up/down home delete και το βασικότερο δεν έχει ανύψωση παρόλα αυτά είναι τρομερό γιατί μυρίζει ωραία είναι άσπρο και είναι apple..και από ότι λες είναι ακριβό. Ε αντικειμενικά να το δεις τα σκατά για χρυσό σου πουλάει. αμα έβγαζε η sweex τέτοιο πληκτρολόγιο σιγά μην το αγόραζε κανείς..

Τωρα για mac και iphone δεν θα το σχολιάσω εδώ, γιατί θα βγώ εντελώς offtopic.

Και ζώα λέω όσους πάνε και αγοράζουν κάτι που δεν το χρειάζονται ή νομίζουν πως το χρειάζονται, σου δημιουργούν την επίπλαστη αυτή ανάγκη, ότι χρειάζεσαι το iphone ότι χρειάζεσαι το tablet. Δεν θα ήταν εκεί που ήταν η apple αν δεν ήταν master and commander στο marketing και στο να σου πλασάρουν τα προιόντα τους.

...και για κλάματα

Ναι γενικά το λες αλλά στην ουσια λες ΖΩΟ εμένα στην προκειμένη περίπτωση αλλά και όποιον άλλο δουλεύει και γουστάρει να τα σκάσει να πάρει ενα ποιοτικό πληκτρολόγιο ή Μακ ή iphone...

Μπράβο είσαι έξυπνος.

Για γέλια......

απίστευτος συνειρμός...

ελεος...

Τωρα για mac και iphone δεν θα το σχολιάσω εδώ, γιατί θα βγώ εντελώς offtopic.

Και ζώα λέω όσους πάνε και αγοράζουν κάτι που δεν το χρειάζονται ή νομίζουν πως το χρειάζονται, σου δημιουργούν την επίπλαστη αυτή ανάγκη, ότι χρειάζεσαι το iphone ότι χρειάζεσαι το tablet. Δεν θα ήταν εκεί που ήταν η apple αν δεν ήταν master and commander στο marketing και στο να σου πλασάρουν τα προιόντα τους.

...και για κλάματα

ακριβώς.

Εγώ διαβάζω για ένα πληκτρολόγιο το οποίο δεν έχει print screen δεν έχει start button, page up/down home delete και το βασικότερο δεν έχει ανύψωση παρόλα αυτά είναι τρομερό γιατί μυρίζει ωραία είναι άσπρο και είναι apple..και από ότι λες είναι ακριβό. Ε αντικειμενικά να το δεις τα σκατά για χρυσό σου πουλάει. αμα έβγαζε η sweex τέτοιο πληκτρολόγιο σιγά μην το αγόραζε κανείς..

Αυτό λέω ε;

Ότι είναι τρομερό γιατί είναι άσπρο μυρίζει ωραία και είναι apple!

Δεν αναφέρω τίποτα άλλο αυτά λέω μόνο!

Δεν αξίζει καν να το συνεχίσω..

Αν το έλεγες με ωραίο τρόπο αυτό που θες να πεις θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε.

Με τον τρόπο που το λες βγάζεις κόμπλεξ άρα ότι και να πούμε δεν έχει ουσία.

Τα ίδια ισχύουν και για τον άλλο. Που τον βλέπεις το συνειρμό; Τι δεν καταλαβαίνεις από αυτό που λέω;

Βολικοί και ασφαλείς χώροι τα φορουμ να βγάλει ο καθένας τα κόμπλεξ του και να το παίξει έξυπνος...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ...ΣΥΜΦΩΝΩ

Αντε να στο κάνω μασημένη τροφή γιατι ότι σε συμφέρει γράφεις και ότι σε συμφέρει καταλαβαίνεις.

Μυριζει φοβερα

key element για πληκτρολόγιο

Ολη η συσκευασια πλυν των πληκτρων και του πισω μερους ειναι απο αλουμινιο

Δεν καταλαβαίνω την χρησιμότητα του..να ήταν και τα πλήκτρα να μην πιάνανε τόσο εύκολα μάκα ναι. Αμα χαλάσει το κάνεις και κουφωμα

στην πληκτρολογιση ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

αυτό έρχεται σε ΑΝΤΙΦΑΣΗ με τα όσα λες παρακάτω (ολα τα αρνητικά) + ότι ανέφερε ο φίλος για page up, down delete kai home. Η μόνη σοβαρή δουλειά που μπορείς να κάνεις είναι chat στο facebook, άμα αντέχουν οι καρποί σου (αφού δεν έχει ανύψωση)

usb θύρες

sounds good.

Οπότες cobain ΝΑΙ, αυτά λες.

Αυτο "Ε αντικειμενικά να το δεις τα σκατά για χρυσό σου πουλάει. αμα έβγαζε η sweex τέτοιο πληκτρολόγιο σιγά μην το αγόραζε κανείς.." ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ

έχουμε και συνέχεια. Συνειρμός- σύνδεση σκέψεων, παραστάσεων

Άρα τι? Λες ότι να ναι? Συ ξέρεις..

Έκανες μια σύσταση και προτείνεις την αγορά του πληκτρολογίου αυτού με αυτά που γράφεις παραπάνω και εγώ σου λέω με τα δικά σου points ότι αυτό που λες δεν στέκει. Που το είδες τώρα το κόμπλεξ...:hang3: Το μόνο που δυνητικά θα μπορούσα να πω είναι κλασσική περίπτωση με πιάσανε κώτσο, αλλά στην προκειμένη θα πρόσβαλλα εκείνους που θα αγόραζαν ένα mac Πληκτρολόγιο για σοβαρούς λόγους (όποιοι είναι αυτοί)

τέλος Βολικοί και ασφαλείς χώροι τα φορουμ να βγάλει ο καθένας τα κόμπλεξ του και να το παίξει έξυπνος...

anywhere, anytime...Νομίζω πρέπει να κλείσει το θέμα εδώ γιατί απέχουμε πολύ από το πρώτο post..Το πήρες, καλοφάγωτο και καλές μυτιές:dance3:

Αντε να στο κάνω μασημένη τροφή γιατι ότι σε συμφέρει γράφεις και ότι σε συμφέρει καταλαβαίνεις.

καθρεπτακι

Μυριζει φοβερα

key element για πληκτρολόγιο

τα εμοτικον ειναι για να αλλαξουν το νοημα σε κατι που μπορει να παρεξηγηθει στο γραπτο λογο...προφανως το ανεφερα για χαβαλε.

Ολη η συσκευασια πλυν των πληκτρων και του πισω μερους ειναι απο αλουμινιο

Δεν καταλαβαίνω την χρησιμότητα του..να ήταν και τα πλήκτρα να μην πιάνανε τόσο εύκολα μάκα ναι. Αμα χαλάσει το κάνεις και κουφωμα

ΠΟΙΟΤΙΚΗ κατασκευη. Ειπαμε καθρεπτακι.

στην πληκτρολογιση ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

αυτό έρχεται σε ΑΝΤΙΦΑΣΗ με τα όσα λες παρακάτω (ολα τα αρνητικά) + ότι ανέφερε ο φίλος για page up, down delete kai home. Η μόνη σοβαρή δουλειά που μπορείς να κάνεις είναι chat στο facebook, άμα αντέχουν οι καρποί σου (αφού δεν έχει ανύψωση)

πρωτον ΕΧΕΙ page up - down και delete.

δευτερον το home και το πριντ σκριν που δεν εχει ειναι δουλεια μισου λεπτου να τα αποκτησει αν σου αρεσει το πληκτρολογιο...

τριτον απιστευτο στην πληκτρολογιση παει να πει σε φαση λαπτοπ...

οι περισσοτεροι το γουσταρουν αυτο...

τεταρτον μια χαρα ειναι το υψος του...

ζωα και αυτοι που εχουν το sidewinder ξερω γω που επισης δεν εχει ανυψωση...

Οπότες cobain ΝΑΙ, αυτά λες.

τι σχεση εχουν αυτα με το : είναι τρομερό γιατί μυρίζει ωραία είναι άσπρο και είναι apple

έχουμε και συνέχεια. Συνειρμός- σύνδεση σκέψεων, παραστάσεων

Άρα τι? Λες ότι να ναι? Συ ξέρεις..

Έκανες μια σύσταση και προτείνεις την αγορά του πληκτρολογίου αυτού με αυτά που γράφεις παραπάνω και εγώ σου λέω με τα δικά σου points ότι αυτό που λες δεν στέκει. Που το είδες τώρα το κόμπλεξ...:hang3: Το μόνο που δυνητικά θα μπορούσα να πω είναι κλασσική περίπτωση με πιάσανε κώτσο, αλλά στην προκειμένη θα πρόσβαλλα εκείνους που θα αγόραζαν ένα mac Πληκτρολόγιο για σοβαρούς λόγους (όποιοι είναι αυτοί)

πωπω πρεπει να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας...εισαι περιπτωσαρα.

κομπλεξικος εισαι για τους εξης λογους :

1. πες οτι η συζητηση που γινεται εδω γινοταν σε μια παρεα τετατετ...δεν σε ηξερα και δεν με ηξερες, και ελεγα αυτα που λεω...ΘΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕΣ ΤΗ ΦΡΑΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ; ΘΑ ΜΕ ΕΛΕΓΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΖΩΟ; αρα λοιπον πουλας τη μαγκια σου και την εξυπναδα σου εκει που σε παιρνει, γιατι μαλλον αλλου ΔΕΝ...

2. γραφω ξεκαθαρα τα πλεονεκτηματα του πληκτρολογιου και κανεις πως δεν τα βλεπεις, βγαζοντας το αυθαιρετο συμπερασμα πως το πληκτρολογιο ειναι σκατα που πωλειται για χρυσος και χαρακτηριζοντας ζωο οποιον παιρνει κατι της apple...πας λοιπον να το ΠΑΙΞΕΙΣ εξυπνος...γιατι μαλλον δεν...

τέλος Βολικοί και ασφαλείς χώροι τα φορουμ να βγάλει ο καθένας τα κόμπλεξ του και να το παίξει έξυπνος...

anywhere, anytime...Νομίζω πρέπει να κλείσει το θέμα εδώ γιατί απέχουμε πολύ από το πρώτο post..Το πήρες, καλοφάγωτο και καλές μυτιές:dance3:

χαχαχα........

ελα τελος...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.