dunkel_Stern Ιανουάριος 6, 2012 #41 Ιανουάριος 6, 2012 ερασιτεχνη ,πρεπει να ζητας και τον βαθμο τους,η ακομα καλυτερα "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥ" ...Και μονο στην ιδεα της ευθυνης Π-Α-Γ-Ω-Ν-Ο-Υ-Ν ...Στην προαναφερθεισα επισκεψη μου σε ΑΤ,ουτε ενας δεν τολμησε να με ρωτησει εμενα πως με λενε και με τι ιδιοτητα εκπροσωπω αυτον που εφαγε την κληση...Θα μπορουσα ναμαι ο οποιοσδηποτε μπακαλης και να συνεχιζω κανονικοτατα. Έχει το δικαίωμα ο πολίτης να πει "παρουσιάσου" στον μπάτσο?
Tsakonas Ιανουάριος 6, 2012 #42 Ιανουάριος 6, 2012 Έχει το δικαίωμα ο πολίτης να πει "παρουσιάσου" στον μπάτσο?χουμουρ.Προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις οτι σκεφτονται στρατιωτικα...
QQman Ιανουάριος 6, 2012 #43 Ιανουάριος 6, 2012 Αρα αν δεν ευθυνεται η αστυνομια και η απαραδεκτη τακτικη της στην "αντιμετωπιση" του εγκληματος ποιος φταιει? Ο πολιτης που πλεον δεν εχει κανενα λόγω στα θέματα του κρατους ?
Dolly Ιανουάριος 6, 2012 #44 Ιανουάριος 6, 2012 ποιος φταιει? Ο πολιτης που πλεον δεν εχει κανενα λόγω στα θέματα του κρατους ?News flash.Λέγονται, Wait for it.Ναι,ΕΚΛΟΓΕΣ. Μάρτυς μου ο Καράφλας!
QQman Ιανουάριος 6, 2012 #45 Ιανουάριος 6, 2012 News flash.Λέγονται, Wait for it.Ναι,ΕΚΛΟΓΕΣ. Μάρτυς μου ο Καράφλας!Ε και..?Τι αλλαζει ? Σορρυ κιολας αλλα οι εκλογες και τα κομματα μου θυμιζουν τις ποδοσφαιρικες ομαδες..η μονη διαφορα που εχουν πλεον ειναι τα χρωματα στα μπλουζακια(χρωμα κομματος), την τοποθεσια(Συγγρου κλπ) και τα αρνια(παραταξεις, κομματοσκυλα) που παθιαζονται...γιατι κατι διαφορετικο δεν εχουν (ιδιο στοχο-κερδος, δεν υπαρχει κατι που να τους διαφοροποιει πχ ΟΣΦΠ (πειραιας, τι πειραιωτης? καλα καλα Ελληνας σε Ελληνικη ομαδα δεν υπαρχει εκει μεσα κλπ στις αλλες ομαδες)Που καποια στιγμη θα πανε σε ευρωπαικο πρωταθλημα θα φανε την πορτα καθε φορα για να γυρισει να σου πει ο προεδρος τους, οτι παρτε περισσοτερα εισιτήρια(φορους) να παρουμε καλυτερους παιχτες(Παπαδημας) για να μας δειτε ψηλα..καθε χρονο αυτο και καθε χρονο πορτα..guess what τα λεφτα τελειωνουν ομως !Η τακτικη ολων των κομματων ειναι ιδια..με αλλο περιτυλιγμα και διαφορετικα λογια, bottom line το ιδιο αποτελεσμα με περίλυπο βλεμα, δεν ειχαμε αλλη επιλογη παρα μονο να γ$!@$ εσας παρα τους φιλους μας τους ξενους !Αδιεξοδο, σε ωθουν απλα να επιλεξεις απο μια χρωματος πορτα με πιο ωραια ταμπελα θα μπεις στο σφαγιο..
GoMaR Ιανουάριος 6, 2012 #46 Ιανουάριος 6, 2012 χθες το βραδυ μετά την δουλειά αποφασίσαμε με κάτι φιλαράκια να πάμε βόλτα για καφέ, μην τα πολυλογώ έτυχε να περνάμε από ναυαρίνου.μπροστά μας πιάνουν ένα ρασταφάρι ξένο ο οποιος είχε ένα μπάφο.επειδή έτυχε να είμαι με τα ρούχα τις δουλειά (κουστουμάκι, παλτουδάκι, σκαρπινάκι e.t.c.) λέω να δοκιμάσω το κόλπο του τσάκωναπάω και λέω στον μπάτσο: βγάλε το μπάφο από την τσέπη σου, πες μου το όνομα σουκαι φωνάζω στα φιλαράκια μου και καλά να σημειώσουν ονόματα.πριν καν τελειώσω την φράση, ο αστυνομικός δίνει το μπάφο στον τυπά πίσω, του ζητάει συγγνώμη "Κύριε συγγνώμη, κάναμε λάθος γιατί σας μπερδέψαμε με κάποιον που ψάχνουμε" και μετά γύρισε σε εμενα και μου είπε πως δεν θα επαναληφθεί.δεν χρειάστηκε να το παίξω ούτε δικηγόρος ούτε τίποτα. τέλος πάντων, κουστούμι και φοβερα δηλαδή θέλουνγιατι το εδωσε πισω ;
dunkel_Stern Ιανουάριος 7, 2012 #48 Ιανουάριος 7, 2012 γιατι το εδωσε πισω ;k εμενα αυτή η φυσική κίνηση πολύ ευρώπη μου θύμισε, αλλα μάλλον θα νομιμοποιήθηκε επιτέλους η προσωπική χρήση, ο τσάκο θα ξέρει καλύτερα
konservas Ιανουάριος 8, 2012 #49 Ιανουάριος 8, 2012 @QQmanΈχεις τηλέφωνο της φίλης σου; Έχω πολλά προβλήματα τώρα τελευταία και από ότι λες πρέπει να είναι πολύ καλή. Βλέπεις εκτός των άλλων αρχίζω να αισθάνομαι ότι η εξουσία!! που με χαρακτηρίζει!! εντός της Μονάδας που υπηρετώ, αρχίζει να με στοιχιώνει και εκτός αυτής. Διατάζω τα παιδιά μου, απαιτώ από την Ψιλικατζού να μου φέρνει το τυρί στο σπίτι, έχω κρεμάσει σημαιούλα στο αυτοκίνητο μου....Άσε που κάθε φορά που περνάω από διόδια μοιράζω 10άρες στους υπαλλήλους της οδού. Πέντε επειδή δεν με χαιρετάνε, και πέντε επειδή δεν φέρουν το όλπο τους στο αναρτήσατε! Λοιπόν άκου από στρατιωτικό με οικογένεια. Τα ζωάδια εκεί έξω ρισκάρουν περισσότερο την ζωή τους από εμένα Τώρα εσύ μπορεί να κάνεις πλάκα αλλά έχω συναντήσει πολλές ''κλινικές'' περιπτώσεις στο στρατό! Για το ''ρισκάρουν τη ζωή τους'' άστο(ελάχιστοι).Σαν αγέλη λειτουργούν και εκεί που τους παίρνει.Έχω δει αστυφύλακα να τον ξεφτιλίζει διευθυντής δημόσιας υπηρεσίας όταν του ζήτησε την ταυτότητα(του διευθυντή) για να σημειώσει ένα συμβάν και να του λέει ''στο αυτοκίνητο την έχω άμα θες πήγαινε πάρτη,να.. έχω το ταμπελάκι με το όνομα μου πάνω στο γραφείο'' και ο μπάτσος να έχει καταπιεί τη γλώσσα του!-έπρεπε να είμαι εγώ στη θέση του...- Μάλλον οι ψυχίατροι σε σώματα ασφαλείας* θα έπρεπε να κάνουν την πρακτική τους... update: *και πιο πάνω χρειάζονται μια ψυχανάλυση http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=449122&cid=4
raven_g20 Ιανουάριος 8, 2012 #50 Ιανουάριος 8, 2012 Μια επιτυχημένη απόπειρα αλά Guy Fawkes τους χρειάζεται...
o polonos Ιανουάριος 9, 2012 #51 Ιανουάριος 9, 2012 Σε καποια απο τα πολλα επισοδια στο συνταγμα... ειμαστε με τον [MENTION=432]dellman[/MENTION] και αλλα παιδια κατω στη πλατεια, καθεται ενα παιδι και τραβαει βιντεο με το κινητο του. Απο κοντα ειχε μια διμοιρια ΥΑΤ τον πλησιζουν του παιρνουν ενα σακιδιο πλατης που ειχε μαζι του. Το ανοιγουν δεν βρισκουν κατι. Μαζεουν 5-6 μαρμαρα και τα βαζουν ωραιοτατα στη τσαντα. Επαναλαμβανω οτι ειμαστε εκει και το ειδαμε με τα ματια μας δεν το ακουσαμε απο γκομενα φιλου του ξαδερφου που ηταν εκει. Το παιδι δεν ειχε ντυσιμο - εξαρτηματα οπως μασκες κλπ που να προδιαθετουν οτι ηταν μπαχαλακιας. Αυτο φυσικα δεν σημαινει οτι δεν εκανε κατι νωριτερα ωστοσο εμεις τον βλεπαμε ωρα που απλα καθοταν...
Vallgox Ιανουάριος 9, 2012 #52 Ιανουάριος 9, 2012 Όσοι έχουμε έλθει αντιμέτωποι με την ομάδα ΔΕΛΤΑ γνωρίζουμε πολύ καλά πως πρόκειται για απάνθρωπα δίποδα γουρούνια χωρίς ίχνος ανθρώπινης συνείδησης. Ακούγεται πως εσκεμμένα δημιουργήθηκε από άτομα του ακροδεξιού χώρου και πως για να μπει κάποιος στην ομάδα, πρέπει να συσταθεί από άλλο μέλος. Είτε αληθεύει είτε όχι, αποτελεί συμμορία του κράτους.Ποσοι αθωοι ειναι πισω απο τα καγκελα? Ειναι αλλο πραγμα να φας και να δωσεις ξυλο και αλλο να σε χωσουν μεσα για τα καλα αδικα.Για να γινοντε αυτα εδω στην ''ευρωπη'' και καλα,φανταστιτε τι γινετε σε αλλες χωρες πχ...Μαζι με ολα τα υπολοιπα που συβμαινουν σημερα στην χωρα μας,οσο και να θελεις να μεινεις ειρηνικος η οργη ξεχυλιζει,μερα με την μερα απλωνεται σαν δηλιτηριο στις φλεβες σου και σε καιει...Ποσες πολλες φορες εχουμε δει τετοια πραγαμτα να συμβαινουν μπροστα μας? Μεγαλο μπραβο σε αυτον που το τραβηξε και βοηθησε το παιδι.Φυσικα οι πραγματικοι εγγληματιες δεν προκυτε να τημορηθουν και απλα θα το ξανακανουν και ξανα και ξανα και ξανα και ξανα...και εμεις απλοι θεατες?
Vallgox Ιανουάριος 9, 2012 #53 Ιανουάριος 9, 2012 παιδιά επειδή στην ελλάδα δεν υπάρχει νομοθεσία που να προβλέπει πως ο μπάτσος σου φόρτωσε κάτι.έχω αυτό το έχω φάει στο σκαρί μου, χωρίς λόγο και αιτια να βρεθώ με περίπου 20+ κιλά πέτρες μολότοφ etc στα 15 μου, είναι ακριβώς έτσι όπως τα δείχνει στο video και ακόμα χειρότερα.συνήθως έχει κ συνεχεια κρίνοντας από προσωπική εμπειρία. όσο πιο δύσκολο είναι να σιγουρέψουν την ενοχη σου (είτε επειδή είσαι ανήλικος, είτε επειδή ήταν τσαπατσούληδες στην σύλληψη σου οποτε έχεις αρκετούς μάρτυρες, είτε οτιδήποτε) τόσο περισσότερα σου φορτώνουν.επίσης στα after όταν πας στο τμήμα (στην δικια μας περίπτωση, μεταγωγών), ήθελε πολλά @@ το να είσαι ματατζής 100 κιλά άνθρωπος, να ξέρεις πως είναι αθώοι αφού εσύ ο ίδιος τα φόρτωσες (btw στο μεταγωγών δεν κάναν καν τον κόπο να μαζέψουν από τον δρόμο μολότοφ, στα σκαλιά επιτόπου τις φτιάχναν) να σαπίζεις στο ξύλο 15 χρονά σε βαθμό που μετά πέρασα 1 μηνα νοσοκομείο.. ""από πέσιμο σε σκάλα"". ούτε ένας δεν είχε ταμπελάκι με το όνομα του.και όλα αυτά είναι παραπολυ περιληπτικά.όλη η ιστορία μου κόστισε 12.000E όλα τα δικαστικά έξοδα, πλέον ούτε θυμάμαι πόσες δικες έγιναν ώστε στο τέλος να μου πουν πως δεν έχω ανάγκη να αθωωθώ.οι μπάτσοι την βγάλαν μέλι gala φυσικά.p.s. χωρίς να φταίω έμπλεξα σε τέτοια σκηνικά, σκέφτομαι πως άμα έφταιγα τι θα γινόταν.Οταν λες σου ειπαν οτι ''δεν εχεις ανακγη να αθωωθεις'' τι ακριβως εννοεις?Οι μπατσοι που στα φορτωσαν,εμφανιστηκαν στο δικαστηριο κανονικα? Πως ακριβως την γλυτωσαν?
Tsakonas Ιανουάριος 9, 2012 #54 Ιανουάριος 9, 2012 Οταν λες σου ειπαν οτι ''δεν εχεις ανακγη να αθωωθεις'' τι ακριβως εννοεις?Οι μπατσοι που στα φορτωσαν,εμφανιστηκαν στο δικαστηριο κανονικα? Πως ακριβως την γλυτωσαν?δεν ειναι τιποτα τραγικο να γλιτωσεις αν εχεις φοβισμενο αντιπαλο.Λες να εμπλεξε επι 12 χρονια ο ντουνκελ και να γουσταρε να μπλεξει αλλα 10 μεχρι να καταδικαστουν οι καπς???
dunkel_Stern Ιανουάριος 9, 2012 #55 Ιανουάριος 9, 2012 Οταν λες σου ειπαν οτι ''δεν εχεις ανακγη να αθωωθεις'' τι ακριβως εννοεις?Οι μπατσοι που στα φορτωσαν,εμφανιστηκαν στο δικαστηριο κανονικα? Πως ακριβως την γλυτωσαν?πως ποτε η κατηγορια τις κατοχής (φόρτωμα από τους μπάτσους) δεν έφυγε, οποτε ήμουν έξω με αναστολή.ναι οι μπάτσοι οι συγκεκριμένοι ήταν στα δικαστήρια, η δικες ήταν όλες φαρσοκωμωδίες, ο διοικητής μου από τον στρατό που τον κάλεσα να παρευρεθεί ως μαρτυρας τις διαγωγής μου στο τελευταίο δικαστήριο, μετά την δικη με έπιασε και μου είπε"αν και είχα κάποιες αμφιβολίες, μετά από αυτήν την δικη τόσο που φασκαν και αντίφασκαν σε σημαντικά πράγματα οι μπάτσοι.. θα θυμάμαι για πάντα πως τελικά βοήθησα να μην καταδικαστεί ένας αθώος"αυτό που θα θυμάμαι για πάντα ήταν με το ποσο θράσος καθόντουσαν με κοιτούσαν στα ματια μου εμενα και την μάνα μου και λέγαν όλες αυτές τις μπούρδες. λες και τους έκανα κάτι, λες και πείραξα την οικογένεια τους.στο τέλος το μονο που ευχόμουνα ήταν να έχουν όσο πιο οδυνηρό θάνατο οι οικογένειες τους, τα παιδιά τους, οι γυναίκες τους και οι γονείς τους και οι ίδιοι να μην πάθουν τίποτα και να ζήσουν έως τα βαθιά γεράματα τους.. για να υποφέρουν όσο δεν πάει. ήταν ειλικρινά ότι χειρότερο μπορούσα να ευχηθώ και να χορτάσω το μισος που δημιουργήσανεόταν επί χρονια είσαι στο τριπάκι του πως άνετα μπαίνω φυλακή χωρίς λόγο, το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι είναι η ίδια η φυλακή. το μονο πράγμα που γυρνάει στο κεφάλι σου είναι πως θα καταστραφείς σαν άνθρωπος τζάμπα, και το χειρότερο είναι πως ξέρεις τα πρόσωπα αυτών που είναι υπαίτιοι. και όλα αυτά για να ακούσουν ένα μπράβο από τους ανωτερους τους. κάπου εκεί καταλαβαίνεις στο πετσί σου ποσο μπορεί να πέσει η αξια σου ως άνθρωπος.κατά τα αλλα άμα φας το ψυχολογικό τριπάκι που έφαγα, δεν νομίζω να μην έκανες ότι μπορείς για να τα αφήσεις όλα όσο δυνατόν πίσω σου.
QQman Ιανουάριος 9, 2012 #56 Ιανουάριος 9, 2012 Κατά τα άλλα, ο Παπαδόπουλος μας πείραζε.Μεταπολίτευση, δημοκρατία και @@...
konservas Ιανουάριος 10, 2012 #57 Ιανουάριος 10, 2012 Κατά τα άλλα, ο Παπαδόπουλος μας πείραζε.Μεταπολίτευση, ''δημοκρατία'' και @@...Αυτό αποτελεί παράπονο ή προτείνεις ...Παπαδόπουλο;
QQman Ιανουάριος 10, 2012 #58 Ιανουάριος 10, 2012 Νομιζω προφανης ειρωνια/σαρκασμος ηταν..!Οπως ειχα πει και πιο πανω, τοτε τα καναμε π@#%@# και ουσιαστικα η μεταπολιτευση που ηταν το ιδιο πραγμα, ακομα και πιο χειροτερο γιατι μιλαμε και για οικονομικο εξευτελισμο και ξεδιαντροπο τροπο μιας και τα κανουν ολα φανερα και με θρασος και εθνικη προδοσια, δεν γίνεται καμία κινηση ! Και δεν λεω εκλογες κλπ..δεν επιφερουν αλλαγες, αλλαζει η φωνη και το χρωμα μονο.Μονο με καμια ανατροπη ή μεγαλο μπαμ να χεστουν.
vgiozo Ιανουάριος 10, 2012 #59 Ιανουάριος 10, 2012 ερασιτεχνη ,πρεπει να ζητας και τον βαθμο τους,η ακομα καλυτερα "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥ" ...Και μονο στην ιδεα της ευθυνης Π-Α-Γ-Ω-Ν-Ο-Υ-Ν ...Στην προαναφερθεισα επισκεψη μου σε ΑΤ,ουτε ενας δεν τολμησε να με ρωτησει εμενα πως με λενε και με τι ιδιοτητα εκπροσωπω αυτον που εφαγε την κληση...Θα μπορουσα ναμαι ο οποιοσδηποτε μπακαλης και να συνεχιζω κανονικοτατα. Περίεργο...τέτοια εξαρτημένα αντανακλαστικά, τέτοια η δύναμη του νόμου ή μήπως έχει μάλλον να κάνει με τη περίσταση και τις συνθήκες και τη κάλυψη που δίνεται σε κάθε περίπτωση; Από τη δική μου εμπειρία το μόνο που έχω λάβει σαν απάντηση είναι "ιστορία το παίζεις τώρα;" Τουλάχιστον κάτι είναι όταν φορούν στολή ή όταν δεν μπορούν να αρνηθούν πως είναι αστυνομικοί... Αυτό που βλέπω να λαμβάνει μεγάλες διαστάσεις και με ανησυχεί περισσότερο είναι οι αστυνομικοί που το παίζουν μπαχαλάκηδες... ...πιο πρόσφατα στον εορτασμό της 17 Νοέμβρη στη Θεσσαλονίκη, ήταν η αστυνομία ψηλά στην Εθνικής Αμύνης και ανάμεσά τους, μπροστά τους και τριγύρω κάτι περίεργοι τύποι, με σκουφιά, φουλάρια/μαντήλια, γάντια - σε στυλ "αντεξουσιαστού"... Πέρασα 2-3 φορές κοντά τους για να κόψω φάτσες, ένας από αυτούς στεκόταν μπροστά σε ένα ΜΑΤατζή και φώναζε κοροϊδευτικά "πιάσε με ρε, πιάσε με!" Αυτοί οι "μασκοφόροι" καθώς πλησίαζε η ώρα για τη πορεία άρχισαν να μετακινούνται διάσπαρτα μπροστά στο χώρο της έκθεσης και μέχρι να γυρίσουν οι δύο πορείες (ΠΑΜΕ/ΚΚΕ και πρωτοβάθμια σωματεία/φοιτητές κ.α.) φαίνεται πως είχαν ήδη σημειωθεί κάποιες αψιμαχίες στο σημείο εκεί μεταξύ Εθνικής Αμύνης και Εγνατίας μπροστά στο Πανεπιστήμιο (κατά τη διάρκεια της πορείας λίγα επεισόδια σε κάτι στενά κάθετα στην Εγνατία με τους αναρχικούς να πετάνε πέτρες σε κάτι διμοιρίες και να χτυπάνε σταθμευμένα αυτοκίνητα) Μετά ακολούθησε το πανηγύρι...η αστυνομία από πολύ μακρυά ενόσω καμιά 30-50 άτομα ξήλωναν στύλους, κάγκελα, έσπαγαν πεζοδρόμια και τσιμέντο στο δρόμο και στη περίφραξη του Πανεπιστημίου για να φτιάξουν οδοφράγματα και πολεμοφόδια κι αφού ρήμαξαν το χώρο, έκανε σιγά-σιγά κι η αστυνομία την εμφάνισή της, ίσα-ίσα για να εγκαινιασθεί η κατάργηση του ασύλου και να εορταστεί η επέτειος του πολυτεχνείου με είσοδο των ΜΑΤ στο Πανεπιστήμιο... Παρόμοια είχαν συμβεί και τον "Δεκέμβρη" στο ίδιο σημείο...κάτι έχει η αστυνομία με την διασταύρωση της Εθνικής Αμύνης κι Εγνατίας, μπροστά στο ξενοδοείο με τις "ζαρντινιέρες"...μάλλον εξυπηρετεί τον στρατηγικό σχεδιασμό και τα σχέδια κίνησής της... Εκεί πάλι αστυνομία, οι ένστολοι χαμηλά, οι "μασκοφόροι" ψηλά στη διασταύρωση να το παίζουν οργισμένα νιάτα, να μπερδεύονται με τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ, να παροτρύνουν τον ανοργάνωτο κόσμο τριγύρω να "συμμετάσχει" κι αυτός, κάποιοι να τρέχουν να μπαίνουν στο Πανεπιστήμιο, άλλοι να περιφέρονται ανάμεσα στις "Μούσες" και στην ΕΥΑΘ μήπως πιάσουν κάποιο πρόβατο έξω από το κοπάδι..πράγμα που έκαναν κι όλας δηλαδή...έναν 14-16χρονο τον μπαγλάρωσαν άλλοι "μασκοφόροι" χαμηλά στη Μελενίκου....όσοι από τον συγκεντρωμένο κόσμο πήγαν να βγάλουν κινητό να καταγράψουν τη σκηνή, μας την έπεσαν ξαφνικά από πίσω, από πλάϊ άλλοι "διαδηλωτές"... ...τον μικρό τον πήραν από το σημείο και τον κατέβασαν χαμηλότερα στην Εθνικής Αμύνης όπου και τον παρέδωσαν σε ένα χοντρό ένστολο που υποτίθεται τον συνέλαβε στην είσοδο μιας πολυκατοικίας... Κι οι δημοσιογράφοι απόλυτα συνεργάσιμοι, κανείς τους δεν προσπάθησε καν να καταγράψει τη σκηνή, περίμεναν υπομονετικά να τους δώσουν το ΟΚ για να αποθανατίσουν τη "σύλληψη"...τότε μόνο άρχισαν να γράφουν οι κάμερες... Όσον αφορά τη "διαγωγή" της αστυνομίας το τελευταίο χρόνο κι ειδικά στις μάχες του Συντάγματος με τους Αγανακτισμένους, δεν υπάρχει αυθαιρεσία που να μην έκαναν ένστολοι για να παραπονιόμαστε και για τους κρυφούς...κάθε διαδηλωτής ήταν στόχος, αρκεί να ήταν εκεί...
konservas Ιανουάριος 10, 2012 #60 Ιανουάριος 10, 2012 Εμ επιχείρηση είναι και αυτοί.Εάν δεν υπάρχουν ''πελάτες'' ούτε ...κουλούρι δε θα μπορούν να φάνε!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.