s0me0ne Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2012 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2012 Καλησπέρα, καλή χρονιά σε όλους. Κάποιος γνωστός μου έχει ένα περίεργο πρόβλημα και είπα να πάρω και απόψεις από εδώ. Πάει να τερματίσει το PC, και κολλάει στον τερματισμό ( την shutting down screen των windows ). Το pc φοράει Windows XP και ανοίχτηκε πριν λίγες μέρες γιατί είχε θέμα η GPU. Πλέον χρησιμοποιείται ή on board VGA με drivers της Intel. Μου έχει τύχει και με format έστρωσε. Πιστεύετε ότι μπορεί να είναι θέμα hardware??? ( με το κουμπί από τη μοναδα σβήνει κομπλέ ) Επίσης, το περίεργο είναι ότι ενώ τα drivers έχουν περαστεί, στο Device manager δείχνει ότι λείπουν για τον on board ελεγκτή γραφικών, και θεωρώ πως κάπου εκεί βρίσκεται το πρόβλημα. Αλλά δεν είμαι σίγουρος εαν τα windows θέτουν off τα drivers στο shutting down screen εκεί πέρα ή πιο πριν. Αυτά ακούω απόψεις
jimn Ιανουάριος 2, 2012 #2 Ιανουάριος 2, 2012 κατέβασε και πέρασε τα drivers που δίνει η μητρική από το site της και πιθανός θα είσαι οκ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.